Her Topluluk Flag DEĞİLDİR!

• Kullanıcı Anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Anıl

Yasaklanmış
Arkadaşlar her konuda yazıyor bilen arkadaşlar ama yinede anlamak istemeyenler var sanırım. Videoya girdiğiniz fazla etikete, açıklamaya, alakasız başlığa, alakasız etikete, alakasız açıklamaya YouTube tarafından otomatik olarak topluluk gönderiliyor. Tüm topluluklara flag demeyi bırakın artık.

Bence de flag degil, flag olsa duramazsin.

hele ki patlama yapan videolar flagla patlatıldı diyorlar ama patlama yapan videoların incelemeye girme ihtimali hiç düşünülmüyor.youtube analitycs de bile çok izlenmeye başlayan video ayrıca belirtilmeye başlanmışken incelemeye girmemesi düşünülemez.bunca zamandır çok izlenmeye başlayan kanalın kısa zamanda kapandığını hep görmüşüzdür.videom patladı,1.sayfadaydım indirdiler demeyin boşuna.gün gelir topluluk yemeseniz bile youtube indexinden düşer 1.sayfadan silinirsiniz.

Son düzenleme:
peki etiket sınırı neden var? belli bir etiket koyma sınırı koymuş youtube 10 tane sığıyor veya 20 tane her neyse. zaten fazla olunca uyarıyor bizi? video ile alakalı olduktan sonra fazla etiket neden zarar veriyor ki? hani muhalefet olsun diye demıyorum yanlıs anlasılmasında açıklaması ne bunun?

peki etiket sınırı neden var? belli bir etiket koyma sınırı koymuş youtube 10 tane sığıyor veya 20 tane her neyse. zaten fazla olunca uyarıyor bizi? video ile alakalı olduktan sonra fazla etiket neden zarar veriyor ki? hani muhalefet olsun diye demıyorum yanlıs anlasılmasında açıklaması ne bunun?

Youtube kanal açmaya da izin veriyor neden spamdan gidiyor kanallar ? Veya video yüklemeyede izin veriyor belli bir sınır var mı ?

şimdi ben yukselişe dogru gecen kanallarımın etiket ve acıklamalarını düzenlicem. bakalım neler olacak :)

şimdi ben yukselişe dogru gecen kanallarımın etiket ve acıklamalarını düzenlicem. bakalım neler olacak :)

Kesinlikle düzenleyin yoksa eninde sonunda patlar. Gerçi illa patlayacak o kanal ama biraz daha ertelenebilir.

dün benimde bir anda patlayan videoya topluluk geldi etiket yüzünden kanal 6 aylığına cezalı konuma düştü bende itiraz ettim ( Appropriate keywords . I would like to reconsider ) yazdım 3 saat sonra toplulk kalktı ve kanal geri yeşil durma geldi ihtar falan kalmadı ancak video uygunzsuz içerik hatası verdi sadece kanalı kurtarmış oldum .

peki şöyle bir açıklamadan zarar gelir mi?
falan filan dizi sezon 2 bölüm 3
falan filan dizi sezon 3 bölüm 10
falan filan dizi sezon 1 bölüm 12
falan filan dizi sezon 2 bölüm 2
10 tane falan böyle farklı bölüm ve sezona ait açıklama satırında sorun olur mu?

peki şöyle bir açıklamadan zarar gelir mi?
falan filan dizi sezon 2 bölüm 3
falan filan dizi sezon 3 bölüm 10
falan filan dizi sezon 1 bölüm 12
falan filan dizi sezon 2 bölüm 2
10 tane falan böyle farklı bölüm ve sezona ait açıklama satırında sorun olur mu?

hocam buna kimse net bir şey diyemez. Ben de dizi çalışıyorum mesela ve buna benzer giriyorum. Kapanan da oldu kapanmayan da.

birde flagtan kanalım kapandı deyip saydıranları anlamıyorum, neden konu açıyorsun ?
hep birlikte mi saydıralım

Tek videoya bildirim gelip, niye sonra hesap bildirimi geliyor peki ?

toplu yakalamıyor da tek videonunkini mi yakalıyor google ?

birde flagtan kanalım kapandı deyip saydıranları anlamıyorum, neden konu açıyorsun ?
hep birlikte mi saydıralım
Hiç birisi değil de kanalım flagtan kapattılar ama bende flag atanları buldum bende onlara flag basacağım diyenleri anlamıyorum.

2 senedir bu işin içindeyim flag atan nasıl bulunur bilmiyorum.

Ya da flag atanı bulmak diye bir şey yok bunu diyenler goy goy yapıyor..

Tek videoya bildirim gelip, niye sonra hesap bildirimi geliyor peki ?

toplu yakalamıyor da tek videonunkini mi yakalıyor google ?

Bence topluluk, fazla etiketi olan ve hızlı yükselen videoya geliyor. Benim 2 kanal vardı. Attığım video bir günde 100k izleniyordu hemen hemen. İki kanalda da yükselen videoya topluluk geldi. Diğerlerine dokunmadı Google.

Hiç birisi değil de kanalım flagtan kapattılar ama bende flag atanları buldum bende onlara flag basacağım diyenleri anlamıyorum.

2 senedir bu işin içindeyim flag atan nasıl bulunur bilmiyorum.

Ya da flag atanı bulmak diye bir şey yok bunu diyenler goy goy yapıyor..

zaten ben bu flag olayını 1 yıl önce izleyiciler tarafından flaglanan birinin suçu kategorideki diğer kanallara atması sonucu yayıldığını düşünüyorum. flaglanan adam beni kategorimdekiler flagladı diye bütün kategorisini flaglıyor, flaglananlar aynı şekilde diğerlerini flaglıyor, diğeri flaglandım diye diğer kategorilerini de flaglıyor derken derken bi bakmışın durum bu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri