Her Türlü Yazılım Yapılır

Ozsoy05

Kayıtlı Üye
R10 linki
Profesyonel C#,Lua,.NET Programlarınız Yazılır | Müşteri Yorumları | Mert ÖZSOY - Google Fan Webmaster Forum

Merhabalar,

Yıllardır masaüstü yazılımcılıkla ilileniyorum bu süreçte sayısız program yazdım çok şükür.R10 içinde ve dışında bir çok yazılım isteğine cevap verdik ve vermeye devam ediyoruz inşAllah.Yazılım isteklerinize en iyi çözümleri sağlam için elimden geleni yapıyorum.

Ne tür yazılımlar yapıyoruz?

-Firefox ve Chrome'a Eklenti Yükleyen Yazılımlar
-Müşteri Kayıt Programı
-Her Türlü Otomasyon Sistemi (Hastane Şirket Dershane vb.)
-Stok Kayıt Programları
-Muhasebe Programları
-Internet Explorer Tabanlı Tarayıcı Yazımı
-Kiosk Yazılımları
-İnteraktif Cd/Dvd Yazılımları
-Auto Patcher

Ve daha nice programlar...

slm,

Hocam internet download menager'in calistigi her siteden video cekecek , ayni zamanda aciklama ve etiketleride cekip istenilen youtube hesabina yuklicek, problemsiz calisacak bir program yaparsan almak isterim.

Toplu logo intro ekleyebilecek bi program yapabilir misiniz

slm,

Hocam internet download menager'in calistigi her siteden video cekecek , ayni zamanda aciklama ve etiketleride cekip istenilen youtube hesabina yuklicek, problemsiz calisacak bir program yaparsan almak isterim.
Merhaba, Böyle bir yazılım üzerine çalışmalarım devam diyor yakın zamanda satışa çıkacaktır Allahın izniyle.
Toplu logo intro ekleyebilecek bi program yapabilir misiniz
Açıkcası bu konuda araştırma yapmam gerekiyor daha önce ufak bir kaç ekleme yaptırdık.
vay arkadaş adam sihirbaz gibi dile benden ne dilersen diyor başarılar
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. :)

slm,

Ben videoyu alayım yeter :-)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

ustat bana söyle bi program lazım elimde 100den fazla 1k civarı face sayfası var. bir program yapıp bir videoyu tek tıkla tüm hesaplara gönderebilmeyi sağlayabilir misin.

face profil hesapları icin böyle bi script var bende tek tık ile 90 face profilinde videolarımı paylasıyorum

ustat bana söyle bi program lazım elimde 100den fazla 1k civarı face sayfası var. bir program yapıp bir videoyu tek tıkla tüm hesaplara gönderebilmeyi sağlayabilir misin.

face profil hesapları icin böyle bi script var bende tek tık ile 90 face profilinde videolarımı paylasıyorum
Yazarız skype:[email protected] ekleyin lütfen.

kendi kendine pc yi açsın web den yayın yapan kanalların görüntüsünü çeksin intro eklesin logo eklesin youtube a yüklesin en az 10 tane sosyal paylaşım sitesinde paylaşsın. böyle bi program yapabilirmisin?

o scipti paylaşırmısın burayda yada özelden.

Biz nasıl kullanabiliriz. Sadece uygulamanın kabul edilme sayfasını göndermişsiniz. scripti gönderebilir misin hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri