Herkes buraya bakabilirmi önemli.

B
  • Kullanıcı Blacklife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

Blacklife

Guest
Evet arkadaşlar öncelikle kimse kusura bakmasın lütfen yazım biraz uzun olabilir. Burası böyle bir konu için uygun bir forum değil ama başka bir forumda üyeliğim yok pek kimseyi tanımıyorum. Çok uzun zamandir aslında yaparak ailesine üyeyim. işler yolunda görmediğinden youtubeyi biraktigimdan beri fazla faal değilim arada girerim sadece. Lafı uzatmaadaan konuya gelecek olursam son zamanlarda çok yanlış Bir yola saptım . Batağa saplandım ve artık kesinlikle çıkamıyorum. Kredi çekemiyorum kimseden borç Alamiyorrum yarın için 10.000. Tl ödemem var ve tek kurusun yok . Tek çıkar yolum kaldı bu gece son Çare kendimi öldürreceğim . Ölmek istemiyorum ama artık yapacak. Bişi kalmadı. Belki aranızda yardımcı olacak bir arkadaş vardır yol gösterecek biri. Son çare olarak bu konuyu açtım bu gece ben büyük ihtimalle öbür tarafa geçmiş olucam. İyi kötü güzel günlerim geçti sizinle herkes hakkını helal etsin arkadaşlar. Son arzumdur admin arkadaslar lütfen diğer hesabımı açığa çıkarmayın tanıyan arkadaslaaarrim var.

hocam asgari ücretle çalışmasına rağmen 300 400 k borçları olanı tanıyorum. Haciz,Dolandırıcılık dan dolayı filan

10 k ödenemez bir borç değil

Bu dünyada kaybettiklerin yüzünden öbür dünyanı da kaybetme kardeş dur herşeyin çaresi var.

Yarın ödemezsen ne olucak illaki Allah bir çıkar yolu gösterir bizlerde vesile oluruz canın daha kıymetlidir. 10Bin tl yerine gelir ödersin ama canın gelmez.

hocam asgari ücretle çalışmasına rağmen 300 400 k borçları olanı tanıyorum. Haciz,Dolandırıcılık dan dolayı filan

10 k ödenemez bir borç değil

Bu dünyada kaybettiklerin yüzünden öbür dünyanı da kaybetme kardeş dur herşeyin çaresi var.

Er yada geç nasıl olsa olacaktı hocam hayatta hep kaybettim hiç bir şeyim yok ailemi bile hayal kırıklığına ugrattimm yarın herşey ortayaya çıktığında ben orda olmak istemiyorum evet 10..000 büyük bir para deil elbet ödenir ama ben o utançla yaşam hocam . Bitti artık hep düşünüyordum ama kısmet bu guneymis

---------- Spam Engelliyici 00:47 ---------- Önceki Mesaj 00:45 ----------

Yarın ödemezsen ne olucak illaki Allah bir çıkar yolu gösterir bizlerde vesile oluruz canın daha kıymetlidir. 10Bin tl yerine gelir ödersin ama canın gelmez.

Paranın hiç önemi yok hocam insanları hayal kırıklığına ugrattim o insanların yüzüne ben bakamam .

Er yada geç nasıl olsa olacaktı hocam hayatta hep kaybettim hiç bir şeyim yok ailemi bile hayal kırıklığına ugrattimm yarın herşey ortayaya çıktığında ben orda olmak istemiyorum evet 10..000 büyük bir para deil elbet ödenir ama ben o utançla yaşam hocam . Bitti artık hep düşünüyordum ama kısmet bu guneymis

28 yaşındasın. maddi problemler her zaman aşılır. Ortaya çıktığında orda olmak istemiyorsan olmazsın. Kendine zarar vermene gerek yok. Maddi sıkıntılar her zaman aşılır. Kararlarını gözden geçir mantıklı düşün

Evet arkadaşlar öncelikle kimse kusura bakmasın lütfen yazım biraz uzun olabilir. Burası böyle bir konu için uygun bir forum değil ama başka bir forumda üyeliğim yok pek kimseyi tanımıyorum. Çok uzun zamandir aslında yaparak ailesine üyeyim. işler yolunda görmediğinden youtubeyi biraktigimdan beri fazla faal değilim arada girerim sadece. Lafı uzatmaadaan konuya gelecek olursam son zamanlarda çok yanlış Bir yola saptım . Batağa saplandım ve artık kesinlikle çıkamıyorum. Kredi çekemiyorum kimseden borç Alamiyorrum yarın için 10.000. Tl ödemem var ve tek kurusun yok . Tek çıkar yolum kaldı bu gece son Çare kendimi öldürreceğim . Ölmek istemiyorum ama artık yapacak. Bişi kalmadı. Belki aranızda yardımcı olacak bir arkadaş vardır yol gösterecek biri. Son çare olarak bu konuyu açtım bu gece ben büyük ihtimalle öbür tarafa geçmiş olucam. İyi kötü güzel günlerim geçti sizinle herkes hakkını helal etsin arkadaşlar. Son arzumdur admin arkadaslar lütfen diğer hesabımı açığa çıkarmayın tanıyan arkadaslaaarrim var.

hocam milletin 100 bin 200 bin borcu var kafasına takmıyor bile, ölüm çare değil 10 bin tl çokta büyük borç değil yavaş yavaş ödeyebilirsiniz?

Kardeşim 10k borç için ahiretini yakmaya değer mi silkin kendine gel sakin kafayla düşün çözüm yolları bul hiç bir şey yoksa yarından itibaren bir iş bak kendine git çalış öde borcunu derdi veren Allah dermanını da elbetteki verir ilk darbede yıkılacak adammısın sen mücadele et ve savaşmasını öğren. imdi sakinleş kendine gel yanlış birşey yapma sevdiklerini ve sevenlerini düşün.

Hocam ailene olayı güzelce anlat sebebini vs.. Ölmek çözüm değil hiçbir zaman için . Ailenden utanıyorsun korkuyorsun intihar edecem diyorsun ya ahiret orayı ne yapacaksın ? Sağlıklı düşün ödenmeyecek borç değil ailene durumu anlat herşey çözülür.

Kardeşim 10k borç için ahiretini yakmaya değer mi silkin kendine gel sakin kafayla düşün çözüm yolları bul hiç bir şey yoksa yarından itibaren bir iş bak kendine git çalış öde borcunu derdi veren Allah dermanını da elbetteki verir ilk darbede yıkılacak adammısın sen mücadele et ve savaşmasını öğren. imdi sakinleş kendine gel yanlış birşey yapma sevdiklerini ve sevenlerini düşün.

Çok yıprandım hocam zaten çalışıyorum her türlü öderim problem deil ama yarın herşey ortaya çıktığında rezil olucam yerlere giricem. Ailemin beni böyle tanımasını isteemiyorrum.

Çok yıprandım hocam zaten çalışıyorum her türlü öderim problem deil ama yarın herşey ortaya çıktığında rezil olucam yerlere giricem. Ailemin beni böyle tanımasını isteemiyorrum.

hocam ailene hiç rezil olmazsın inan onlarda kızsa bile seni destekleyecekler ve çözüm üreteceklerdir sen en iyisi onlara münasip bir dille bir hata olduğunu anlat ve çözüm yolu bulun en fazla kızarlar bagarırlar eninde sonunda unutulur gider lakin giden can geri gelmez yanlış bir şey yapmayın aman diyim.

28 yaşındasın. maddi problemler her zaman aşılır. Ortaya çıktığında orda olmak istemiyorsan olmazsın. Kendine zarar vermene gerek yok. Maddi sıkıntılar her zaman aşılır. Kararlarını gözden geçir mantıklı düşün

Önerin için teşekkür ederim hocam inanın nekadar düşünürsem düşüneyim hep yollar oraya çıkıyor . Benim hayata devam etmemin dünyaya hiçbir yararı yook hocam.

sakın ha hayat ne olursa olsun hayat yaşamaya değer düşmez kalkmaz bir Allah ne olursa olsun bir umut olucak belki 30 yasında belki 50 yaşında ben inanıyorum hiçbir borç senin tırnağına deymez

Son düzenleme:
her şey insanlar için hocam öncelikle sakin olmayı öğrenmelisin, benim çok yakın bir arkadaşım çevresinden aldığı 200 bin lira parayı batırdı ve elindeki tüm mal varlığı gitti hala daha 70-80 bin lira borcu var ama hayata tutunuyor çalışıyor borç ödüyor, eğer ailemin yüzüne bakamam diyorsan biraz evden uzaklaşıp farklı bir iş bulup çalışılabilir, çözülmeyecek hiç bir dert yoktur sadece sabır etmek gerekiyor

hocam 10bin borç için hem dünyanı hemde ahiretini yakmaya değer mi? Ailene böyle bi acı yaşatmaya değer mi hocam. Borç her türlü ödenir aileni ve sevdiklerini düşün yanlış bir karar verme.

Ailemin yüzüne bakamam diyosun ama bir de ailenin tarafından baksan ya olaya? Belki onlar senin yüzünü her gün görmek istiyorlar o ne olacak? 10 bin lira için ya da ne hata yaptıysan senin hatan yüzünden onları üzmeye değer mi? Hayır yarın 10 bin lira ödeme yapmazsan ne olacak gelip seni mi öldürecekler, evine icra mı gelecek ne olacak? Bu kadar çözülemeyen derdin ne ki ölümü düşünüyosun.

Ailemin yüzüne bakamam diyosun ama bir de ailenin tarafından baksan ya olaya? Belki onlar senin yüzünü her gün görmek istiyorlar o ne olacak? 10 bin lira için ya da ne hata yaptıysan senin hatan yüzünden onları üzmeye değer mi? Hayır yarın 10 bin lira ödeme yapmazsan ne olacak gelip seni mi öldürecekler, evine icra mı gelecek ne olacak? Bu kadar çözülemeyen derdin ne ki ölümü düşünüyosun.

.....

Hocam hayat öyle bişey ki ilerde seni öyle bi konuma getirir ki dönüp 10.000 liraya bakıp dersin ki ben bu kadar küçük bi para için mi onları düşündüm o yüzden her zaman umut varken yaşa. öldüğünde umudun da kalmaz umudunun olması olmamasından iyidir.

ne için ailenden utanıyorsun, onu söylemen mümkünmü, bence hiçbirşey için değmez, intihar etmeye, hele 10bin lira için hiç değmez

Hocam hayat öyle bişey ki ilerde seni öyle bi konuma getirir ki dönüp 10.000 liraya bakıp dersin ki ben bu kadar küçük bi para için mi onları düşündüm o yüzden her zaman umut varken yaşa. öldüğünde umudun da kalmaz umudunun olması olmamasından iyidir.

Hocam şurada anlatılanlar okadar güzel şeylerki ama iste bir de benim açımdan bakmak lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri