Herkes Forumla Nasıl Tanıştığını Yazsın

r10'a üye olamayınca alternatif ararken bulmuştum :)

Sonra baktım burası da değişik bir mail adresi istiyor kayıt olmadım. Bir gün arkadaş gel normal e-mail le kayıt olabiliyorsun dedi. Belki lazım olur diye kayıt oldum aylar sonra. Devamında ilk mesajımda konu açtım kazanç düşük diye. Kazanç resimleri vardı tabi banlanmıştım sınırsız :) Buradan sadece kazanç resmim var diye beni sınırsız banlayan admine selamlar :) Gerçi fake kullanıcı sanıp hava atıyorum sanmıştı herhalde )

iddaadan para kazanma yollarını arıyodum. maç kombinasyonları, özel formüller, videolu anlatımlar vs. derken serkan hocamın meşhur videosuna denk geldim ve 5 dk lık videoyu oturup izlemeye üşenen ben 1 saat anlatılan her şeyi bi yandan uygulayarak başladım bu işe. ardından foruma geldik işte. allah ondan bin kere razı olsun.

iddaadan para kazanma yollarını arıyodum. maç kombinasyonları, özel formüller, videolu anlatımlar vs. derken serkan hocamın meşhur videosuna denk geldim ve 5 dk lık videoyu oturup izlemeye üşenen ben 1 saat anlatılan her şeyi bi yandan uygulayarak başladım bu işe. ardından foruma geldik işte. allah ondan bin kere razı olsun.

Sizinkide İyimiş :D

r10 dan takip ediyordum baktımki reis bi site açmış direk üye oldum

Forumun 20. üyesiyim. Açıldığı gün veya sonraki gün üye olmuştum. Daha çok bot satma düşüncrsiyle gelmiştim. Sonra bir baktım ki forumun en büyük konusu bende olmuş. Serkan hocam sayesinde yazılımımda çpk gelişti, bot satışlarımda tavan yaptı. Şimdi ise kocaman bir aileyiz. Tek fark serkan hocam daha çok işlerine vakit ayırmak için piyasada görünmez olması. Buradaki bir çok kişi serkan hocama borçludur. Sayesinde evler arabalar aldık.

Forumun 20. üyesiyim. Açıldığı gün veya sonraki gün üye olmuştum. Daha çok bot satma düşüncrsiyle gelmiştim. Sonra bir baktım ki forumun en büyük konusu bende olmuş. Serkan hocam sayesinde yazılımımda çpk gelişti, bot satışlarımda tavan yaptı. Şimdi ise kocaman bir aileyiz. Tek fark serkan hocam daha çok işlerine vakit ayırmak için piyasada görünmez olması. Buradaki bir çok kişi serkan hocama borçludur. Sayesinde evler arabalar aldık.

Sen kazanıyorsun senin sayende bizlerde kazanıyoruz ve iyiki varsın diyorum :)

Bende donanımhaber'de internetten nasıl para kazanırım tarzı bir konuda rastlamıştım.
Hemen işe koyuldum, herşeyi deneyerek yaptım, tabi serkan hocamızın videolarının da katkısı çok. Sonra da bu forumu buldum. Forumla muslera06'nın ilişkisi olduğunu dahil bilmiyordum bir süre.
Şimdi çabalıyoruz işte.

uzun süredir r10dayım orada serkan hocanın teşviki ile üye olmuştum.

r10 da serkan abinin yazısını okudum sonra pm attım uyelik acıvermiş sagolsun gonderdi :)

İnternette para kazanmak için ptc sitesi arıyodum bu youtube konularını gordum biraz arastırdım bizim arkadas yapmaya çalısmıs zamanında becerememis ben ona sordugumda soyledi neyse arastıra arastıra bi baktım kendimi bu forumda buldum bende anlamadım ilk 5 ay üye olmadım foruma sonra üye oldum :D

Azerbaycanda bi grup vardi orda paylasmislardi.ben ordan uye oldum.ama dedimki boyle islerde para falan yok. Bos isler.sonra bos vakitlerimde muslera hocamizin konulari ve sabitlenmis konularin hepsini okudum.o gun bu gun gunumun yarisi burda geciyo :)

Tapatalk vasitәsilә Azәrbaycandan göndәrildi.

Azerbaycanda bi grup vardi orda paylasmislardi.ben ordan uye oldum.ama dedimki boyle islerde para falan yok. Bos isler.sonra bos vakitlerimde muslera hocamizin konulari ve sabitlenmis konularin hepsini okudum.o gun bu gun gunumun yarisi burda geciyo :)

Tapatalk vasitәsilә Azәrbaycandan göndәrildi.

Hocam Bi Test Yaptım Günümün 16 Saati Burda Geçiyor Evim Gibi Oldu Valla Uyumuyon Mu Diyenlere 4 Saat Uyuyorum :D

2012 Kasımın 27 sinde tanıştım r10 da Serkan abinin konusuyla sonra Skype üzerinden Aralıkta haftada 1-2 defa konuşuyorduk sürekli sonra zaten forum açıldı ytpara.com ilk üyelerindenimdir herhalde çok azdık sayı olarak :D ondan sonra zaten 6 şubat 2013 Türkçe içeriğe reklam kapandı 2013 martı işte 4 ay oldu paramızı çekebildik anca ondan sonrada hiç 200 lira liminitin altında kalmadım Nisan kazancımıda çektiğimde Playstation umu almış okulda ki kitap v.s giderlerimi karşılamaya başlamıştım ne zaman 2013 temmuz oldu o zaman tatmin etti beni bu iş işte ondan sonrada yarı meslek kıvamında devam ediyoruz düzenli olarak :D

yıllarca çok yakn bi arkdaşm kendisi şu an ortağm olur o arkdaşmlar profitclick justbeenpaid gibi ödemeli sistemlerle para kazanmaya uğraşa dururken youtube çıktı karşımıza ve ytpara.com da bunların ilki atası nasıl tanışmayalm :D

karagülün son bölümünü youtubeda bulamayınca burayı buldum, konu açmıştım kim yukluyorsa yüklesin diye. sonra bi baktım herkes parayla ilgili bişeyler konuşuyor. :D
dedim ben nereye girdim böyle :D

2012 sonlarına doğru türk torrent de görmüş olduğum konu sayesinde başladım başlarda çok çırpınıp didndim aşşa yukarı herkese pm atmışımdır ozamanlar yüksek kazanç saylayanların ozaman ünlem sorunu filanda yoktu kanallara kategori filan farketmezsizin 3.000 4.000 tane video atıyordum sonraları yavaş yavaş forumdaki konularla toparlamaya başladım o günden beri Google'dan harçlımızı çıkartıyoruz.

geçen yıl nisanda bir arkadaşım yt dan para kazanma oluyor filan dedi inanmadım tabii sonra internetde biraz araştırdım Serkan abinin videolarını izledim ordan forumla tanıştım sonra farkında bile olmadan kendimi yt işinin içinde buldum :) Şunuda söyliyeyim içimde kalmasın,hakikaten formun ve Serkan abinin hayatımda büyük bir yeri var, burdanda Serkan abiye çoook teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri