Aslında Haklısınız 9000 Tane Üye Var Bunların 5000 Tanesini Online Olarak Sayarsak Kişi Başı 1 TL Verse 5000 Lira Fena Para Değil![]()
![]()
ben en az 10$ olarak düşünmüştüm hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aslında Haklısınız 9000 Tane Üye Var Bunların 5000 Tanesini Online Olarak Sayarsak Kişi Başı 1 TL Verse 5000 Lira Fena Para Değil![]()
![]()
iddaadan para kazanma yollarını arıyodum. maç kombinasyonları, özel formüller, videolu anlatımlar vs. derken serkan hocamın meşhur videosuna denk geldim ve 5 dk lık videoyu oturup izlemeye üşenen ben 1 saat anlatılan her şeyi bi yandan uygulayarak başladım bu işe. ardından foruma geldik işte. allah ondan bin kere razı olsun.
Forumun 20. üyesiyim. Açıldığı gün veya sonraki gün üye olmuştum. Daha çok bot satma düşüncrsiyle gelmiştim. Sonra bir baktım ki forumun en büyük konusu bende olmuş. Serkan hocam sayesinde yazılımımda çpk gelişti, bot satışlarımda tavan yaptı. Şimdi ise kocaman bir aileyiz. Tek fark serkan hocam daha çok işlerine vakit ayırmak için piyasada görünmez olması. Buradaki bir çok kişi serkan hocama borçludur. Sayesinde evler arabalar aldık.
gecen sene şubat-mart aylarında r10 da muslera nın yani serkanYT nin açtığı partnerlik konularıyla bulaştık youtube'a,ordan da foruma![]()
Azerbaycanda bi grup vardi orda paylasmislardi.ben ordan uye oldum.ama dedimki boyle islerde para falan yok. Bos isler.sonra bos vakitlerimde muslera hocamizin konulari ve sabitlenmis konularin hepsini okudum.o gun bu gun gunumun yarisi burda geciyo
Tapatalk vasitәsilә Azәrbaycandan göndәrildi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.