Herkes SEO ile ilgili bir bildiğini yazsın

Ayibogan

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar, hadi herkes bildiği sadece 1 şeyi yazsın.

Ben başlatıyorum.

Video başlığının aynısını video açıklamasında da bir şekilde geçirin.

adwords'dan veya benzeri sitelerden Anahtar Kelime Planlayıcı'yla youtube'da sıralamada yükselebilirsiniz.

Son düzenleme:
yüklediğim videoya benzer çok izlenme almış başka bir video bulup onun başlık ve anahtar kelimelerini kendi videoma kopyalamak yada benzerini üretmek.
eskiden ultra işe yarıyordu ama şimdilerde hiç faydası yok

video kapak fotoğrafını absürt kelime ekleyin; kırmızı, sarı ve siyah renkler kullanın artı video içerisinde yakın çekim foto kullanın. Kitlenin dikkatini çekecektir.

---------- Spam Engelliyici 18:38 ---------- Önceki Mesaj 18:31 ----------

orjinal
2JJ0Od.jpg

yakın çekim
BLLBOQ.png

Size abone olan kanalların beğendiği ve takip ettiği kanallara bakarak kitlenize ona en uygun içerik ve küçük resim koyun çünkü attığınız bir videoya aboneleriniz ne kadar yüksek ilgi gösterirse o kadar iyi.

Bknz:Yüksek aboneli spam kanalın özgün içerik değişikliğinde hit alamaması

Bu konuyu çok beğendim herkes karşılıksız bilgi paylaşıyor kendimi 2013 te gibi hissettim :D

Düzeni bozmadan ben de paylaşayım

Etiketler için bu siteyi öneririm, kelime ile ilgili en alakalı sonuçları verir.
https://rapidtags.io/v2/

Bu konuyu çok beğendim herkes karşılıksız bilgi paylaşıyor kendimi 2013 te gibi hissettim :D

Düzeni bozmadan ben de paylaşayım

Etiketler için bu siteyi öneririm, kelime ile ilgili en alakalı sonuçları verir.
https://rapidtags.io/v2/

hocam bilgi paylaştıkça artar hem ben o günlere mutlaka geri döneceğiz diye düşünüyorum çünkü youtube politikaları iyice tepemize çıkmış vaziyette :D

Spam ve yanıltıcı resim,başlık,açıklamadan kaçının. Bu sadece youtubede değil websitesinde de aynı. :D

videoyu paylaştıktan sonra hızlı indexlenmesi için twitter ve facebookta paylaşın ve kendiniz paylaştığınız şeyi beğenmeyi unutmayın.

çok wiews almış 10 m 20 50 m spam videonun resmini kulanın

Video içi seo yapın.
Başlığın aynısını açıklamaya geçirin diye bişey yok aslında. Başlık ile alakalı farklı cümle üretmek daha faydalı olacaktır. Burda da anahtar kelimeler ön plana çıkar. Sıradan bir cümle fayda sağlamaz.
Video için seo da şu video içinden farklı videolarınıza bağlantı verin, açıklamalarınızda farklı videolarınıza bağlantı verin. Ama bunu her yayınladığınız videonun açıklama kısmındaki videolar hep farklı olsun. Bir adet txt hazırlayıp hepsine aynısını kopyalamayın.

Şöyle örneklemem gerekirse X videosu açıklamasında a b c videolarının linkleri mevcut.
Y videosunda a b c videolarının linkleri olmasın. Karman çorman yapın kısaca.

önerilenlere çıkmak için sadece başlık açıklama etikete değil küçük resime de önem verin.. örn. rakip videolarda yeşil ön plandaysa sizde yeşili ön plana çıkartın

Aramalarda öne çıkmak istediğiniz kelimeyi mümkün olduğunca başlığın en başında kullanmaya özen gösterin.

buda benden...

önerilenler için videonuzun ne kadar izlendiği değil izleyicilerin o video'yu kaç dakika izlediği önemlidir.

Hit çekmek için, içeriğinize yakın yüksek izlenimli kanallara yorum atıp, mümkünse kendinize ait başka alt hesaplardan da yorumunuzu beğenin.
Yorumunuzu üste çıkartır ve daha fazla dikkat çeker.

Video etiketlerini çok abartmadan 3-4 tane kadar yazın.

Video içi seo yapın.
Başlığın aynısını açıklamaya geçirin diye bişey yok aslında. Başlık ile alakalı farklı cümle üretmek daha faydalı olacaktır. Burda da anahtar kelimeler ön plana çıkar. Sıradan bir cümle fayda sağlamaz.
Video için seo da şu video içinden farklı videolarınıza bağlantı verin, açıklamalarınızda farklı videolarınıza bağlantı verin. Ama bunu her yayınladığınız videonun açıklama kısmındaki videolar hep farklı olsun. Bir adet txt hazırlayıp hepsine aynısını kopyalamayın.

Şöyle örneklemem gerekirse X videosu açıklamasında a b c videolarının linkleri mevcut.
Y videosunda a b c videolarının linkleri olmasın. Karman çorman yapın kısaca.

Link kısaltma kullanıp kullanmamak farkeder mi acaba?
goo.gl/5645
bit.ly/5645
youtu.be/5645 bence en mantıklısı bu olmalı!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri