Herseyi Yaptim Kazanamiyorum Diyen Varmi?

• Kullanıcı aysun06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
merhaba arkadaslar bende aranızda yeniyim :) kanal da daha önceden videolarım vardı ama ilgilenmiyordum daha doğrusu böyle bi para kazanma sistemi olduğunu bilmiyordum öğrenince biraz video kasıp uğraşayım dedim, adsense hesabımı felan onayladı youtube, yeni videolar felan attim simdilik hitleri cok az ama bi videomda reklamlar aktif halde arkadaslarıma faceten mesaj attım dedim ki izleyin reklamlara tıklayın herneyse reklamlara tıklattım bi kac kisiye ama adsense hesabımda hesaplar 0,00 $. yani para kazanmam için ne kadar beklemem gerekiyor, hangi adımları önerirsiniz. günlük 25-30 $ dolar kazansam yeterli çünkü bu aralar paraya ihtiyacım var malum ek gelir lazım evlenmeyi düşünüyorum da :) okuyan ve cevap verecek arkadaslarıma simdiden teşekkür ederim...

Hergün 5-6 Saatimi Verebilirim Bu işe Ve İnternet faturamı bıle odesem benım ıcın cok ıyı olur aileme bu konuda yuk olmak ıstemıyorum cunku.Kısaca 65tl benı tatmın eder.

valla işe iyi başladık iyide gidiyoduk 1 ay içinde kazançlar gelmeye başlamıştıki ihtarlar ve teliflerde geldi malesef. acemilikden olsa gerek kazançlarda devre dışı kaldı şuan. yani şuan ticaretimiz durdu malesef :/

Boyle bi konu acmanin amaci nedir ya? Biliyosan bisey paylasmak istiyosan yazarsin su su yontemle diye. Burada millete umut verip yok surpriz falan diyecegine bildigin seyleri anlat madem ki herkese yararin olsun. Buradaki mesajlara bakarak is yapacaksan herkesin ihtiyaci var.

paray kimin ihtiyacı yokki varlı bir der yokluğu yara :) :)

arkadasa özel pm atıldı şimdi burda herkezin ihtiyacı oldugu için bu işte bu arkadas ricam yöntem söyle herkez kazansın ....

Benim durum biraz karışık, öncelikle Yaklaşık 3 aydır bu işin içindeyim deli gibi araştırıyorum.
Bu sene 2. kata ev yaptık ve neredeyse 30.000 Tl borça girdik. Kredi kartı akraba v.s

Konuyla alakasız ama Dün gelen Su Faturası 1.080 TL Küsür, Geçen ay saat okutulmamış, ve Katlamaya girmiş Normalden 4 - 5 kat fazla geldi.

Youtubede günde en az 6 - 7 saat Pc başındayım Aktif olarak 5 Kanalım var.
Toplam Adsense Kazancım 200 Dolar küsür..

Gerçekten paraya ihtiyacım var Acilen :s

Buda Kanıtları :s

jya9.png

fwpg.jpg

jya9.png

fwpg.jpg

imzanda 2-3 dolar getirili kanal alinir yaziyor, ustune borctan falan bahsediyorsun. 6-7 saat youtubeda vakit geciriyorum diyosun. Normal bi iste calismiyosun sanirim? Youtube a su kadar zaman harcamaniz vaktinizi israf etmekten baska bisey degil. 1-2 saat neye yetmiyor?

imzanda 2-3 dolar getirili kanal alinir yaziyor, ustune borctan falan bahsediyorsun. 6-7 saat youtubeda vakit geciriyorum diyosun. Normal bi iste calismiyosun sanirim? Youtube a su kadar zaman harcamaniz vaktinizi israf etmekten baska bisey degil. 1-2 saat neye yetmiyor?

Kazanç arttırmak için yazmıştım. Zaten 30 - 40 liraya bi kanal bulursam alabilirim diye düşünüyordum.

İşte çalışıyorum. Yazıcılara Toner dolum işi, Aylık 650 TL Maaş :S
gülünç bi rakam yeni bi iş bulsam çıkıcam.
Gece 2 den aşağı yatmıyorum 3 aydır bu işe ayırabildiğim kadar fazla zaman ayırmaya çalışıyorum. işe yaramıyor sanırım.
Kazanç çok düşük. Gider borç taksit çok

Kazanç arttırmak için yazmıştım. Zaten 30 - 40 liraya bi kanal bulursam alabilirim diye düşünüyordum.

İşte çalışıyorum. Yazıcılara Toner dolum işi, Aylık 650 TL Maaş :S
gülünç bi rakam yeni bi iş bulsam çıkıcam.
Gecen 2 den aşağı yatmıyorum 3 aydıe bu işe ayırabildiğim kadar fazla zaman ayırıyorum ama işe yaramıyor sanırım.
Kazanç çok düşük. Gider borç taksit çok

Internetten para kazanmanin tek yolu youtube yada adsense degildir. 6-7 saatini ona harcamak yerine biraz arastirma yapsan 3 ayda binlerce lira kazanabilirdin zaten. Neyse ben yine anlatayim. R10 uyeligin var midir bilmiyorum, eger varsa orada makale yazimi, oyun ekleme, yabanci dilin varsa ingilizce ceviri,tanitim yazisi,oyun ekleme gibi isleri cok rahat bulabilirsin. Yada git en azindan blog ac ozgun icerik gir hergun 3-5 tane yine 2 aya kazanmaya baslarsin. Youtube isine bel baglayarak hayat yurumez.

R10 Üyeliğim yok, Blog makale işine de girdim daha önce ama verim alamadım.

dediklerinde haklısın. demek ki uzun bi süre çile çekicez :s

kardesım milleti böyle oyunlarla cekecegıne dırek soylesene ne ugrasıtırıyorsun.herkesin ihtiyacı var paraya.

oncelikle merhaba hocam

zaten bildigim 4 teknik var herkese verip bindigim dali kesmeye niyetim yok

ihtiyaci olan birine yardim etmek isterim

herseyi denemis kazanamamisa gelince 7search tan cok buyuk acim vardir bu yuzden
umarim aciklayici olmustur

ben şu kredi borçlarımı çıkarayım başka bir şey istemiyorum

R10 Üyeliğim yok, Blog makale işine de girdim daha önce ama verim alamadım.

dediklerinde haklısın. demek ki uzun bi süre çile çekicez :s

Nasil verim alamiyorsun yahu? 6-7 saat youtube ile ugrasacagina ozgun makale yazsan (eger yazma yetenegin varsa) 6-7 saat icinde 200 kelimelik 20 makale yazsan tanesi en kotu ihtimalle 2 lira. Oda gunde 40 lira eder. Youtube veriyor mu sana gunde 40 lira? Ustelik sadece 20 makale dedim bak, kendisi siksan cok daha fazla yazarsin. Yabanci dilin varsa dahada kolay. 1 tane 200 kelime makaleyi 5 liradan sattigim bile oluyor.

bende 1 aydır ugrasıyorum kazanamıyorum :D
günde 5 dolar kazansam yeter
para lazımlıgı konusunda 29 unda düğünüm var gerisini sen hesapla :D

merhaba hocam pm olarak skype adresinizi atiniz
yarin sabah 10 gece 12 arasi skypedeyim musait oldugunuzda haber edersiniz saglicakla kalin pm nizi bekliyorum

yoneticilerden ricam konu kilit
iyi aksamlar

---------- Mesaj saat 23:24:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:20:59 civarında gönderildi. ----------

jya9.png

fwpg.jpg

hicam sizdende pm bekliyorum konu lutfen kilit

merhaba hocam pm olarak skype adresinizi atiniz
yarin sabah 10 gece 12 arasi skypedeyim musait oldugunuzda haber edersiniz saglicakla kalin pm nizi bekliyorum

yoneticilerden ricam konu kilit
iyi aksamlar

---------- Mesaj saat 23:24:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:20:59 civarında gönderildi. ----------

hicam sizdende pm bekliyorum konu lutfen kilit

Adamın 29 unda düğünü var nasıl yetiştirmeyi planlıyorsun çok merak ettim. Sizin için önemli olan ihtiyaç sahibi olmakmı yoksa deneyipte bişey kazanamamış olmak mı

Adamın 29 unda düğünü var nasıl yetiştirmeyi planlıyorsun çok merak ettim. Sizin için önemli olan ihtiyaç sahibi olmakmı yoksa deneyipte bişey kazanamamış olmak mı

dügünden büyük ihtiyaç sahibi mi olur ? en az 20bin tl bi dügün

---------- Mesaj saat 23:41:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:40:00 civarında gönderildi. ----------

@aysun06 bu arada konu mükemmel suan iki kisi seçmissiniz bile keske herkes sizin kadar düsünceli olsadabirilerinin elinden tutsalar, forumda taktigi ögrenen çekiliyo bi kenara

dügünden büyük ihtiyaç sahibi mi olur ? en az 20bin tl bi dügün

haklısında konuyu açan arkadaşın giriş cümlesi: Merhaba arkadaslar ben herseyi yaptim ama kazanamiyorum diyenleri sahneye alayim. (paraya ihtiyacın varmı yokmu diye sormuyokı tabiki herkesin ihtiyacı var) düğün 1 ay sonra olsa bile yetiştiremezki anca elden yardım etkesi lazım. Youtube kimi evlendirmiş

haklısında konuyu açan arkadaşın giriş cümlesi: Merhaba arkadaslar ben herseyi yaptim ama kazanamiyorum diyenleri sahneye alayim. (paraya ihtiyacın varmı yokmu diye sormuyokı tabiki herkesin ihtiyacı var) düğün 1 ay sonra olsa bile yetiştiremezki anca elden yardım etkesi lazım. Youtube kimi evlendirmiş

hocam zaten evlenen kisinin durumu çok iyi deyilse kendini 1 senede zor toparlar ama bu sayede bi ek gelir olur kendini daha kolay toparlar youtube kimi evlendirmis diyosunuz hayret valla adamlar aylık 15- 20 bin $ kazanıyo siz evlilik diyosunuz =)

bu arada zaten ihtiyacı olana yardım etmesi mantıklı ve dogru yukarıda yüklü bir borcu olan arkadas var. bence seçimi güzel yapmıs

hocam zaten evlenen kisinin durumu çok iyi deyilse kendini 1 senede zor toparlar ama bu sayede bi ek gelir olur kendini daha kolay toparlar youtube kimi evlendirmis diyosunuz hayret valla adamlar aylık 15- 20 bin $ kazanıyo siz evlilik diyosunuz =)

bu arada zaten ihtiyacı olana yardım etmesi mantıklı ve dogru yukarıda yüklü bir borcu olan arkadas var. bence seçimi güzel yapmıs

bencede dogru olanı yapıyo keske baskalarıda destek olsa. Fakat başta farklı demesi işi değiştirdi. Neyse Allah yardımcısı olsun zorda kalanların.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri