Herseyi Yaptim Kazanamiyorum Diyen Varmi?

• Kullanıcı aysun06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Aylık kazancım 0,09 $dı yine de mesaj atmadım. Yani bu işi becerememiş olmama rağmen. Boğazıma kadar borçlarım var ama olsun iyi ki mesaj atmamışım benden daha çok lazım olan birine gitsin diye mesaj atmadım. Valla bravo Aysun hocam.

bencede dogru olanı yapıyo keske baskalarıda destek olsa. Fakat başta farklı demesi işi değiştirdi. Neyse Allah yardımcısı olsun zorda kalanların.

daha 1buçuk ay olmus hocam forumu kaydolalı, ben 2 aydır burdayım 45 kanalım var 5kurus kazanamıyom son 2 haftadır günlük 15 saat pc basındayım piskolojim bozuldu yani aysun hanımın açtıgı konuya bakıcak olursak ilk sırada ben varım =)

fakat ben en fazla 1 ay 2 ay daha ugrasırım sonra kazanmaya baslarım

ama dügün ve borç daha önemli kendinizi karsı tarafın yerine koyunca daha iyi anlarsınız

haklısında konuyu açan arkadaşın giriş cümlesi: Merhaba arkadaslar ben herseyi yaptim ama kazanamiyorum diyenleri sahneye alayim. (paraya ihtiyacın varmı yokmu diye sormuyokı tabiki herkesin ihtiyacı var) düğün 1 ay sonra olsa bile yetiştiremezki anca elden yardım etkesi lazım. Youtube kimi evlendirmiş

dostum öncelikle şunu soliyim , düğünüm ayın 29 unda.
ben zaten düğün icn harcayacağım parayı son gün ödemiyorumki :D
gereken ödemelin % 80 ini cok tan yaptım bile.

düğün için ortalama olarak 25,000 tl harcadım bunun 12,000 tl si şu an borc durumda :D
tabiki öldük bittik demiyoruz çalışıp ödeyeceğiz
[MENTION=2298]dreamblack[/MENTION] arkadaşın dediği gibi bu borcu en az 1 yılda zor öderim
konuyu başlatan arkadaşada teşekkür edeiyorum beni skype den ekleyip yarında yardımcı olacağını söyledi.

Ben üniversite son sınıftayim okul uzadı .kredi de kesildi youtube para kazanan kanallarimi kapattı ne yapacam bilmiyorum .aylık 200$ kazansam yeter

Çok özgün çalıştığım bir kanalım var şuan yeni partnerlik aldım bilmiyorum ama öyle pekte bir para gelmiyordu aklımda mükemmel derece özgün bir fikir var ama girmek için tam olarak bilmem gerekiyor işi boşa kürek çekmek istemiyorum :) Aylık kendimi götürecek kadar ne bileyim 150-200$ arası çok fazla yeterlidir heralde :)

daha 1buçuk ay olmus hocam forumu kaydolalı, ben 2 aydır burdayım 45 kanalım var 5kurus kazanamıyom son 2 haftadır günlük 15 saat pc basındayım piskolojim bozuldu yani aysun hanımın açtıgı konuya bakıcak olursak ilk sırada ben varım =)

fakat ben en fazla 1 ay 2 ay daha ugrasırım sonra kazanmaya basarım

ama dügün ve borç daha önemli kendinizi karsı tarafın yerine koyunca daha iyi anlarsınız
merhaba hocam ne yaptiniz gelisme war mi ? yoksa alicengiz mi yapti

herkese selam hocam ben 2 kanalla calışıyorum günlük minimum 2-3 tık alıyorum ama tbm 0,06 oldugu için kazancım cok az aylık 12-17 arası benn videoları elle yüklüyorum ne yapıyorsam boş banada yardımcı olursan sevinirim.

yok hocam o sistem biraz bos çıktı yada bende sans yok zaten size durumu belirtmistim kısaca aynı tas aynı hamam

hocsm ben size bi metin atmistim hey bro diye basliyan eklediniz mi cvp verirlerdi bole metinlere genelde.
en azindan bennde yariyo

hocsm ben size bi metin atmistim hey bro diye basliyan eklediniz mi cvp verirlerdi bole metinlere genelde.
en azindan bennde yariyo

birisi geri ödeme yaptı diyeri dönüs dahi yapmadı aldıgım ödeme ile farklı birine yöneldim ondanda 3 gündür ses yok herif dolandırıcımıdır nedir zaten hep beni bulur bunlar =)

O kişi benim. Çünkü forum açıldığı günlerden beri buradayım ve bir yıldır bu işteyim, kazanamıyorum. Ve okulumun son senesi kpss kursuna gitmem gerekiyor.

Ben para kazanmayı hak ediyorum aslında. Kpss kurs parasını ödeyecek kadar kazansam yeter bana. Diğer türlü bir ihtiyacım yok çok şükür, iyi forumlar.

• Eğer yardımcı olursanız minnettar olurum, teşekkürler.

Sizinle skypede iletişime geçmemiz mümkünmüdür kafamda 1-2 soru var kimselere soramıyorum size sormak istiyorum.

Sykpe üzerinden görüşmemiz mümkünse Pm atarsanız sevinirim.

Nasil verim alamiyorsun yahu? 6-7 saat youtube ile ugrasacagina ozgun makale yazsan (eger yazma yetenegin varsa) 6-7 saat icinde 200 kelimelik 20 makale yazsan tanesi en kotu ihtimalle 2 lira. Oda gunde 40 lira eder. Youtube veriyor mu sana gunde 40 lira? Ustelik sadece 20 makale dedim bak, kendisi siksan cok daha fazla yazarsin. Yabanci dilin varsa dahada kolay. 1 tane 200 kelime makaleyi 5 liradan sattigim bile oluyor.

hocam bu R10 da makaleleri ne üzerine yazıyoruz, nasıl oluyor. forumda bununla ilgili bir konu var mıdır acaba ?

Öncelikler çok teşekkür ederim aysun06 gerçekten çok yardımcı oldu Allah razı olsun ondan en yakında kazançlarımla ilgili bilgi vericeğim arkadaşlar gerçekten kitaplarda olmayan altın değerinde bilgiler sundu kendisine buradan tekrardan çok teşekkür ederim.

Teşekkürler...

[MENTION=377]aysun06[/MENTION] Tebrikler Aysun çok iyi düşünmüşsün senin seviyene gelince inşlh bizde yaparız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri