Hesabım banlandı :( tazminat davası açılır mı bana ??

muammerhaf

Kayıtlı Üye
2 aydır kullandığım ve para aldığım adsense hesabım geçersiz tıklama nedeniyle banlandı :( kendime tıklamadım yine banlandı bilmiyorum . yeni hükümlere göre bana tazminat davası açılır mı ? veya daha önce aleyhinde dava açılan birine rastladınız mı ? korkuyorum :(

Yeni sözleşmeye göre açma hakkı var. Aslında daha öncede vardı ancak biraz çetrefilliydi. Google bu sözleşmede ciddi olduğunu göstermek için sıkı yönetim ilan ettiyse muhtmelen bu sıralar bu sebepten kapananlara dava açabilir. Tabi net bir şey diyemeyiz.

Ancak kendinize güvendiğinizi söylüyorsanız davadan da korkacak bir durum yok ortada.

Yeni sözleşmeye göre açma hakkı var. Aslında daha öncede vardı ancak biraz çetrefilliydi. Google bu sözleşmede ciddi olduğunu göstermek için sıkı yönetim ilan ettiyse muhtmelen bu sıralar bu sebepten kapananlara dava açabilir. Tabi net bir şey diyemeyiz.

Ancak kendinize güvendiğinizi söylüyorsanız davadan da korkacak bir durum yok ortada.

kendimden eminim ama geçersiz tıklama dediği için beni suçlamasından korkuyorum . cevap için teşekkürler

Panik yapma Muammer, toplam kac lira ödeme aldin ? herhalde cuvalla para kaldirmadin degil mi, iki ödemede ? Ben daha dava acilan görmedim adsenste.bu yeni sistemi de , daha 2-3 hafta önce kabul edip tikladik, isteyecekleri para bile o tarihten sonra (senin sözlesmeyi kabul etme tarihin) ondan sonraki olabilir..Ama icini ferah tut, birsey olacagini zannetmiyorum..Adam 200$ icin California mahkemelerine basvurmaz :d ...

Panik yapma Muammer, toplam kac lira ödeme aldin ? herhalde cuvalla para kaldirmadin degil mi, iki ödemede ? Ben daha dava acilan görmedim adsenste.bu yeni sistemi de , daha 2-3 hafta önce kabul edip tikladik, isteyecekleri para bile o tarihten sonra (senin sözlesmeyi kabul etme tarihin) ondan sonraki olabilir..Ama icini ferah tut, birsey olacagini zannetmiyorum..Adam 200$ icin California mahkemelerine basvurmaz :d ...

kazançlarım fena değildi . herkese göre tıklama oranım yüksekti . 1,5 $ ortalama vardı . ilk ay 700-800 ikinci ay 1300 civarı para aldım . ve bu ayda şimdiye kadar 1900 $ olmuştu . paranın yüksek olması beni korkutuyor

kazançlarım fena değildi . herkese göre tıklama oranım yüksekti . 1,5 $ ortalama vardı . ilk ay 700-800 ikinci ay 1300 civarı para aldım . ve bu ayda şimdiye kadar 1900 $ olmuştu . paranın yüksek olması beni korkutuyor

Muammer en azindan yaptigin hatayi söyle de diger arkadaslar da aynisini yapmasin..Simdi ilk aydan 700-800$ , tbm 1,5$ bunlar pek dogal sonuclara benzemiyor yanlismiyim ?

Aynen aga ne yaptında banladın söylede bizde bilelim. Birine tıklatsan bile o kadar yüksek tbm yi nasıl yaptın

Muammer en azindan yaptigin hatayi söyle de diger arkadaslar da aynisini yapmasin..Simdi ilk aydan 700-800$ , tbm 1,5$ bunlar pek dogal sonuclara benzemiyor yanlismiyim ?

haklısın işte bende bu yüzden korkuyorum :( herkesin yaptığını bende yaptım ama tıklama oranı gün geçtikçe arttı . bnm arkadaşlarımda benle beraber girdiler en fazla olan 0,45$ filan . birşey biliyor olsam söyleyecem ama gerçekten bilmiyorum . kanalıma futbolla ilgli güncel videolar yüklüyorum sadece

Ortalama 100 izlenmeye 1 tık normalmi ?

SAYFA TO : 1,01%

haklısın işte bende bu yüzden korkuyorum :( herkesin yaptığını bende yaptım ama tıklama oranı gün geçtikçe arttı . bnm arkadaşlarımda benle beraber girdiler en fazla olan 0,45$ filan . birşey biliyor olsam söyleyecem ama gerçekten bilmiyorum . kanalıma futbolla ilgli güncel videolar yüklüyorum sadece

Anladim , hile hurda yoksa, sen icini ferah tut..Biraz meblag olusmus ama, sonucta herseyin caresi var, en kötü uzlasmaya varilir, seni bi taksite filan baglarlar , bi miktar para ödersin.Ben almanyadayim burda cok moda, avukatlarla filan uzlasilip cezai bi bedel bile olsa ufak ufak ödeniyor.(ki senin o asamaya kalacaginida sanmiyorum) 1000-2000$ bize büyük, birde zaten su sözlesmeyi tikladigin tarihten sonraki kazancin esas alinir sanirim.sen icini ferah tut , bitek ölüme care yok...

TBM yüksekliğinden dolayı hiçbir adsense banlanmaz ancak Adsense botlarının çok farklı şeylere dikkat ettiğini, işi didik didik ettiğini hiç beklenmedik biyerden başa sıkıntı çıkarttığı da bir gerçek.

Bu konularla alakalı çok fazla hurafeler var. Okuyup boş baktığımız hikayelerde mevcut. Her okudugunuza, her söylenene inanmayın arkadaşlar.

Adsense'nin dikkatini çekecek, okları size çevirecek en önemli unsur tıklama oranı ve aşırı dalgalanmadır. Doğal olduğundan şühelendiğiniz T.O artışları için adsense'ye bildirim gönderip incelettirin -ki iyi niyetli olduğunuzu, kendi kendinize tıklamadığınızı bilsinler.

Ayrıca ilk aydan 700 800$ doğal yollardan da olu e_trader :) konusturmayınız lütfen :) (bi skype acta sesini duyalım abi)

TBM yüksekliğinden dolayı hiçbir adsense banlanmaz ancak Adsense botlarının çok farklı şeylere dikkat ettiğini, işi didik didik ettiğini hiç beklenmedik biyerden başa sıkıntı çıkarttığı da bir gerçek.

Bu konularla alakalı çok fazla hurafeler var. Okuyup boş baktığımız hikayelerde mevcut. Her okudugunuza, her söylenene inanmayın arkadaşlar.

Adsense'nin dikkatini çekecek, okları size çevirecek en önemli unsur tıklama oranı ve aşırı dalgalanmadır. Doğal olduğundan şühelendiğiniz T.O artışları için adsense'ye bildirim gönderip incelettirin -ki iyi niyetli olduğunuzu, kendi kendinize tıklamadığınızı bilsinler.

Ayrıca ilk aydan 700 800$ doğal yollardan da olu e_trader :) konusturmayınız lütfen :) (bi skype acta sesini duyalım abi)

Bak isin uzmanini konusturduk sonunda :)..

Bak isin uzmanini konusturduk sonunda :)..

yazdıklarınız için teşekkür ediyorum . inş taksitli ödeme kısmına varmadan iş hallolur :) yoksa öğrenci halimle zor öderim . hile yapmadığım için yazdıklarınızla içim biraz olsun rahatladı diyebilirim

Beyler ben askere gitmeden 1 ay yoklama kaçagı kalmıştım davam 14 ayda sonuçlandı itiraz etseydim 2 yılı rahat geçerdi.(Davadan çıkan sonuç 6 ay futbol sahalarına girememe) Eger dava açarlarda türkiyedeki sistem gibi işlerse 20 yılda anca biter.

Son ayki ödemen adsense kural degısıklıgınden sonra oldugu ıcın oncekı aylardan dolayı herhangı bır gerı odeme mahkeme vs olmaz.korkmana gerek yok.ama adsense nıye banlandı onu anlamak lazım.gecersız tıklAma dıyorsa vardır bısey.neyse bunla gecmıs olsun.

şahsi yorumum ne kadar doğru bilmiyorum :

MAHKEME CALİFORNİDA DA OALCAK-SENİ BU ÜLKEDEN ORAYA GÖTÜREMEZELR MAHKEMEY ANCA KIRMIZI BÜLTENLE ARANIRSA OZMAN TÜRKİYE POLİSİ GELİR GÖTÜRÜR SENİ....ALEYHİNE DAVA AÇILIR SEN GİTMEESİN EN FAZLA KENDİ ADINA BİR DAHA ADSENSE HESABI AÇAMASSIN ......BENİM YORUMUM BU....

şahsi yorumum ne kadar doğru bilmiyorum :

MAHKEME CALİFORNİDA DA OALCAK-SENİ BU ÜLKEDEN ORAYA GÖTÜREMEZELR MAHKEMEY ANCA KIRMIZI BÜLTENLE ARANIRSA OZMAN TÜRKİYE POLİSİ GELİR GÖTÜRÜR SENİ....ALEYHİNE DAVA AÇILIR SEN GİTMEESİN EN FAZLA KENDİ ADINA BİR DAHA ADSENSE HESABI AÇAMASSIN ......BENİM YORUMUM BU....

Arkadaslar bu sekilde dusunmeyin.Mahkeme kaliforniyada olacak gelip snei goturecekler vs :) . Boyle birsey yok,olmaz olmayacakda.Orda davasi gorulur ceza kesilir,ve egerki adsense calismasi yaptiginiz bulundugunuz ulke ile abd'nin arasinda bu tur vergi,kredi,borclanma gibi durumlarin anlasmasi varsa zaten sizi bulur gerekli bilgiyi verirler.Mahkeme oyle karsilikli cikipda ben caldim o yedi ,bu caldi ben yedim diye gececek dava degil.

Dedigim gibi bu isin yolu,size uyari maili ve mektubu yollarlar.Zaten mektup gelmisse bilinki o ulkede yasal olarak size dava ve parayi alma haklari vardir demek.Mektubu aldiginizda bu cezayi kabullenir ve odeyecginizi ama pesin ama taksitle odeyecginizi belirttiginizde ok derler ki demek zorundalar.Asla zorla odetiremezler su saatde odeyeceksin su kadar parayi diyemezler.Yok boyle bi kanun.Kabu lettiginde senin gelirine gore belirli miktarda odeme yapacagini belirttiginde onu kabul etmek zorundalar ve ederlerde.Egerki hic bir seyi kabul etmez iseniz bu mahkemeye gider,sonrada icra,haciz bir sekilde alirlar.

saygilarimla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri