Hesabımı çalmaya çalışan forum üyesinden şikayetçiyim.

• Kullanıcı MtnOzd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
aynı arkadaşla ilgili benim de hesap da çalınma oldu bugün. arkadaşa yazdım sorunu hesabı geri aldım.

[MENTION=5197]honda_35[/MENTION] nicki arkadaştan aldığım kanallardan birini tel onayı yapmak istedim fakat karşıma "bu şifre 19 saat önce değiştirilmiştir" yazısı çıktı. evet bunu değişen ben değildim.
konuyla ilgili acil cevap bekliyorum [MENTION=5197]honda_35[/MENTION]

Edit: Bu vatandaşın forumdan uzaklaştırıldığını şimdi fark ettim.

belkide honda_35 sahibi kasap_27 ninde sahibidir ?

Hayır dolandırıcılığa ayırdığı vaktini ve emeğini adam gibi işlere ayırsa daha güzel paralar kazanacak..

[MENTION=6401]ahasa[/MENTION] bravo olayı çözdün valla.

büyük geçmiş olsun iki adımlı doğrulamayı kullanmak en mantıklısı bence ben öyle yapıyorum farklı bir adresten girince sms şifre geliyor bunun dışında kesinlikle açılmıyor tavsiye ederim google iki adımlı doğrulamayı

Bravo sonuna kadar savunmuşsun tebrik ediyorum ;)
satın aldığınız hesaplarda iki adımlı doğrulamayı şiddetle öneriyorum

Bu 2 adımlı doğrulamada telefon sınırlaması var mı? ve mesela bir hesapta sorun çıktığında aynı telefon numarasına sahip hesaplarda sorun çıkar mı.Aslında çok güvenilir bir yöntem bir kaç hesapta kullanıyorum ama bu konularda tedirgin olduğum için bütün hesaplara da uygulamak istemiyorum.

oltama'ya karşı dikkatli olun yasalar'dan korkuları yok kul hakkı yemek bir başka günah
geçmiş olsun

para ile satın aldığım hesabın şifresini değiştirip içeriye video atıp adsensine baglayan arkadaş, kanalının güvenlik bilgilerini ben tekrar değiştirdim, para kazanmayı da devre dışı bıraktım. Eğer tekrar istiyorsan kanalı beni bul

Konuyu hortlatmış olacağım ama dün gece 02:30 civarlarında ve bu sabah 08:00 civarlarında tekrar geri almaya çalıştı hesabı şifre sıfırlama mailleri ve telefonuma mesaj geldi ancak başaramadı sanırım :)

bu şerefsiz yüzünden 4 adet kanalım çalınmış.Allah senin bin belanı versin.Yanımda olsan varya ben sana yapacağımı bilirdimde

Ulan öküz veler;

Benden aldığın 10 tl ve çaldığın 4 kanal ve burada kanalları çaldığın arkadaşların kanalları ve parası senden çıkmasın senin çok sevdiklerinden acısıyla çıkar inş.

Başkasına niye beddua edersin arkadaşım tövbee

bu şerefsiz yüzünden 4 adet kanalım çalınmış.Allah senin bin belanı versin.Yanımda olsan varya ben sana yapacağımı bilirdimde

Ulan öküz veler;

Benden aldığın 10 tl ve çaldığın 4 kanal ve burada kanalları çaldığın arkadaşların kanalları ve parası senden çıkmasın senin çok sevdiklerinden acısıyla çıkar inş.

Hocam naptın ya 10 lira için sülalesini süründürdün onları ne suçu var :)

yahu arkadaş biraz daha uğraşıp nasıl daha iyi para kazanırım diye düşünmek araştırmak varken kimisi hesap çalar, kimisi bana warner b. dava açtı der kimisi forumda var olan bilgileri satmaya çalışır , elinde altın değerinde e-bok olduğunu söylerler , biraz daha çeki düzenli olunsa , butür paralar kimseyi doyurmaz arkadaşlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri