Hesabını Para Kazanma İçin Etkinleştirildi!!!

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bu konu tüm yotuber'lara umut oldu.
:cool:

Konuyu Toplam 36 Üye okuyor. (27 Kayıtlı üye ve 9 Misafir)

I Have A Dream. . .

Bonna hocam, herhangi bir başvuru veya itirazda bulundunuz mu yoksa kendiliğinden mi açıldı?

hocam orayı ellesen ne fark eder :D bir işe yaramıyor ki bir işe yarıyorsa söyleyin de biz yapalım:)

Kardeşim benim anlamadığım sorun ne biliyor musun?

Benim özgün kanalım bu kanal yüzünden para kazanmaya kapatıldı.Şimdi bu kanal açıldı.E madem sorun bu kanaldaydı bu kanalda açıldı onları niye açmıyorsun Mübarek?
Yt çalışanlarını şu adama benzetmiyor değilim.
trbuy.png

---------- Mesaj saat 00:10:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:08:43 civarında gönderildi. ----------

Bonna hocam, herhangi bir başvuru veya itirazda bulundunuz mu yoksa kendiliğinden mi açıldı?

Kimseye başvurmadım kardeşim. Önce 6 dünya geneli geldi.Sonra 1 dünya geneli geldi tum kanallar uçtu.Sonra 6-7 dünya geneli daha geldi.hepsini sildim bu kanal yüzünden diğerleri de gitmişti zaten uyuz oldum bu kanala.Komple kanalı silecektim allahtan [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] para kazanmaya kapanan kanalının parasının yattığını söyledi de silmedik.

---------- Mesaj saat 00:11:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:10:17 civarında gönderildi. ----------

Eyvallah kardeşim nasıl mutlu oldum bilemezsin.Ama emin olun bu kanal açıldıysa tüm kanallar açılacaktır.Çünkü çok dünya geneli vardı.

Kardeşim benim anlamadığım sorun ne biliyor musun?

Benim özgün kanalım bu kanal yüzünden para kazanmaya kapatıldı.Şimdi bu kanal açıldı.E madem sorun bu kanaldaydı bu kanalda açıldı onları niye açmıyorsun Mübarek?
Yt çalışanlarını şu adama benzetmiyor değilim.
trbuy.png

Kardeşim Youtube belli bir kuralları var.Ama youtube bunu saçma sapan kullanıyor.Ne yaptığını bilmiyor.Bence youtube başındakiler bu çalışanlarına bir şey fısıldamalı

Bu konu tüm yotuber'lara umut oldu.
:cool:

Konuyu Toplam 36 Üye okuyor. (27 Kayıtlı üye ve 9 Misafir)

I Have A Dream. . .

İnşallah kardeşim dediğim gibi.Bu kanal açıldıysa hepsi açılır inşallah.

---------- Mesaj saat 00:12:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:11:51 civarında gönderildi. ----------

Kardeşim Youtube belli bir kuralları var.Ama youtube bunu saçma sapan kullanıyor.Ne yaptığını bilmiyor.Bence youtube başındakiler bu çalışanlarına bir şey fısıldamalı

Hocam Şu sorunun cevabını verebilecek bir youtube yetkilisi varsa bana yönlendirin allah aşkına.

X kanalı yüzünden tüm kanallar gidiyor. Sonra X kanalı açılıyor diğer suçsuz kanallar kapalı duruyor?

İnşallah kardeşim.İnşallah da çok saçma yani ilk defa benim başıma gelmiş heralde.

Hocam iyi işte kanalın açılmış inş diğer kanallarında açılır bak dolu arkadaşın kanalı kapandı şükret onların açılmıyor benim dahil inş diğerleride açılır youtube niye neden yaptığı bilmek zor o kanalın kapandı diye diğerlerinin kapandığını nerden biliyosun başka nedenlerler kapanmış olabilir o senin yorumun olabilir youtube uygun kanalın para kazanmasını tekrar açmıştır

Bu arada benim kapanan kanallarda YouTube İş Ortağı Programı'na katılın yazısı var ama katılamıyorum.

Büyük bi hata yaptıkları kesin yakında telafi ederler inşallah.

Ya hatayı şimdi yaptılar.Bu kanal önce 7 dünya geneli sonra 1 dünya geneli ardından tekrar 5-6 dünya genelı aldı.Bu kanalı kapattılar tamam orada %100 haklılar zaten içerdeki 300 400 doları hiç dert etmedim.

Bunu kapattın diğer kanallarımı niye kapatıyorsun? Bunu açtın diğerlerini niye açmyorsun?

Kısacası kanalın kapanması doğru,tüm kanalların kapanması yanlış,bu kanalın açılması yanlış,diğerlerinin kapalı kalması yanlış.

---------- Mesaj saat 00:37:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:36:50 civarında gönderildi. ----------

Hocam iyi işte kanalın açılmış inş diğer kanallarında açılır bak dolu arkadaşın kanalı kapandı şükret onların açılmıyor benim dahil inş diğerleride açılır youtube niye neden yaptığı bilmek zor o kanalın kapandı diye diğerlerinin kapandığını nerden biliyosun başka nedenlerler kapanmış olabilir o senin yorumun olabilir youtube uygun kanalın para kazanmasını tekrar açmıştır

Mail geldi kardeşim.Bu kanalın kapandı diye diğerlerini de kapatıyoruz diye.Ordan biliyorum.

---------- Mesaj saat 00:37:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:37:38 civarında gönderildi. ----------

Bu arada benim kapanan kanallarda YouTube İş Ortağı Programı'na katılın yazısı var ama katılamıyorum.

Katılma zaten işe yaramıyormuş.

Ya hatayı şimdi yaptılar.Bu kanal önce 7 dünya geneli sonra 1 dünya geneli ardından tekrar 5-6 dünya genelı aldı.Bu kanalı kapattılar tamam orada %100 haklılar zaten içerdeki 300 400 doları hiç dert etmedim.

Bunu kapattın diğer kanallarımı niye kapatıyorsun? Bunu açtın diğerlerini niye açmyorsun?

Kısacası kanalın kapanması doğru,tüm kanalların kapanması yanlış,bu kanalın açılması yanlış,diğerlerinin kapalı kalması yanlış.

---------- Mesaj saat 00:37:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:36:50 civarında gönderildi. ----------

Mail geldi kardeşim.Bu kanalın kapandı diye diğerlerini de kapatıyoruz diye.Ordan biliyorum.

---------- Mesaj saat 00:37:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:37:38 civarında gönderildi. ----------

Katılma zaten işe yaramıyormuş.

Kardeşim demek ilk önce bu kanalını açtılar sonra diğerlerine sıra gelebilir inş açılır

Bayramı bize zehir etmek için yapmış olabilirmi youtube:)
Bide bakıyosun sabaha tüm kanallar normale dönmüş

Kardeşim demek ilk önce bu kanalını açtılar sonra diğerlerine sıra gelebilir inş açılır

Hepsini zaman gösterecek.

---------- Mesaj saat 00:41:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:41:18 civarında gönderildi. ----------

Bayramı bize zehir etmek için yapmış olabilirmi youtube:)
Bide bakıyosun sabaha tüm kanallar normale dönmüş

1 nisan felan da değil ki şaka yaptık desinler :D

Hocam ne tür bir mail geldi buraya o maili ekler misiniz?

Sayın xxxxxxx,

xxxxxxx hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne göz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Benim tüm kanalların maillerinede para kazanmaya kapatılabilr çünkü xxx kanalından dolayı falan demiş .Direk kanalı kapattım bakalım.

Benim tüm kanalların maillerinede para kazanmaya kapatılabilr çünkü xxx kanalından dolayı falan demiş .Direk kanalı kapattım bakalım.

Bi kanaldan dolayı tüm kanalları kapatma bir kereliğe mahsustu bence.Yanlış yaptılar geç farkına vardılar.

Bi kanaldan dolayı tüm kanalları kapatma bir kereliğe mahsustu bence.Yanlış yaptılar geç farkına vardılar.

merhaba, yeni gördüm, tüm kanallarım para kazanmaya kapatılmış,

Topluluk kuralları İyi durumda
Telif hakkı ihtarları İyi durumda
Content ID hak talepleri iyi durumda

Para kazanma Para kazanma özelliği devre dışı bırakıldı. Daha fazla bilgi edinin

ben bir mail hesabına 5 kanal bağlamıştım, aynı videolar bu kanallarda vardır. o yüzdenmi dedim kapatıldı para kazanma özelliği diye düşündüm.

bu genel bir hatamı yoksa bilerek mi yapılıyor, bu durumda nasıl bir yol izleyebiliriz, teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri