Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam orayı ellesen ne fark ederbir işe yaramıyor ki bir işe yarıyorsa söyleyin de biz yapalım
![]()
Bonna hocam, herhangi bir başvuru veya itirazda bulundunuz mu yoksa kendiliğinden mi açıldı?
Hayırlı olsun![]()
Kardeşim benim anlamadığım sorun ne biliyor musun?
Benim özgün kanalım bu kanal yüzünden para kazanmaya kapatıldı.Şimdi bu kanal açıldı.E madem sorun bu kanaldaydı bu kanalda açıldı onları niye açmıyorsun Mübarek?
Yt çalışanlarını şu adama benzetmiyor değilim.![]()
Bu konu tüm yotuber'lara umut oldu.
Konuyu Toplam 36 Üye okuyor. (27 Kayıtlı üye ve 9 Misafir)
I Have A Dream. . .
Kardeşim Youtube belli bir kuralları var.Ama youtube bunu saçma sapan kullanıyor.Ne yaptığını bilmiyor.Bence youtube başındakiler bu çalışanlarına bir şey fısıldamalı
X kanalı yüzünden tüm kanallar gidiyor. Sonra X kanalı açılıyor diğer suçsuz kanallar kapalı duruyor?
Hocam sıkma canını bu açıldıysa inşallah sırayla hepsi açılır artık
İnşallah kardeşim.İnşallah da çok saçma yani ilk defa benim başıma gelmiş heralde.
Büyük bi hata yaptıkları kesin yakında telafi ederler inşallah.
Hocam iyi işte kanalın açılmış inş diğer kanallarında açılır bak dolu arkadaşın kanalı kapandı şükret onların açılmıyor benim dahil inş diğerleride açılır youtube niye neden yaptığı bilmek zor o kanalın kapandı diye diğerlerinin kapandığını nerden biliyosun başka nedenlerler kapanmış olabilir o senin yorumun olabilir youtube uygun kanalın para kazanmasını tekrar açmıştır
Bu arada benim kapanan kanallarda YouTube İş Ortağı Programı'na katılın yazısı var ama katılamıyorum.
Ya hatayı şimdi yaptılar.Bu kanal önce 7 dünya geneli sonra 1 dünya geneli ardından tekrar 5-6 dünya genelı aldı.Bu kanalı kapattılar tamam orada %100 haklılar zaten içerdeki 300 400 doları hiç dert etmedim.
Bunu kapattın diğer kanallarımı niye kapatıyorsun? Bunu açtın diğerlerini niye açmyorsun?
Kısacası kanalın kapanması doğru,tüm kanalların kapanması yanlış,bu kanalın açılması yanlış,diğerlerinin kapalı kalması yanlış.
---------- Mesaj saat 00:37:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:36:50 civarında gönderildi. ----------
Mail geldi kardeşim.Bu kanalın kapandı diye diğerlerini de kapatıyoruz diye.Ordan biliyorum.
---------- Mesaj saat 00:37:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:37:38 civarında gönderildi. ----------
Katılma zaten işe yaramıyormuş.
Kardeşim demek ilk önce bu kanalını açtılar sonra diğerlerine sıra gelebilir inş açılır
Bayramı bize zehir etmek için yapmış olabilirmi youtube
Bide bakıyosun sabaha tüm kanallar normale dönmüş
Mail geldi kardeşim.Bu kanalın kapandı diye diğerlerini de kapatıyoruz diye.Ordan biliyorum.
Hocam ne tür bir mail geldi buraya o maili ekler misiniz?
Benim tüm kanalların maillerinede para kazanmaya kapatılabilr çünkü xxx kanalından dolayı falan demiş .Direk kanalı kapattım bakalım.
Bi kanaldan dolayı tüm kanalları kapatma bir kereliğe mahsustu bence.Yanlış yaptılar geç farkına vardılar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.