Hesabınız inceleniyor?

ripdimebag

Kayıtlı Üye
AdSense'e hoş geldiniz
Hesabınız inceleniyor. Sitenizde reklam oluşturarak incelemeyi tamamlamamıza yardımcı olun.
Aşağıdaki düğmeyi tıkladığınızda, yapmanız gereken bu son işlemler için size yol gösterilir:

Yeni bir reklam birimi oluşturun
Reklam kodunu http://www.youtube.com/channel/xx adresine yerleştirin

adsense anasayfada bu uyarı yazıyor , reklam yerlestırme nesi anlamadım,
benımkı web adsense degılkı,

not: paslandık iyice 1senedir adsense ile ugrasmıyorum,guncellemelerden haberım yok,saygılarımla

Son düzenleme:
bikaç adsenseye baktım bende yok, ne zaman açtınız adsense

o bendede çıkıyor sanırım youtube adsenseyi web adsense ile karıştırıyor

AdSense'e hoş geldiniz
Hesabınız inceleniyor. Sitenizde reklam oluşturarak incelemeyi tamamlamamıza yardımcı olun.
Aşağıdaki düğmeyi tıkladığınızda, yapmanız gereken bu son işlemler için size yol gösterilir:

Yeni bir reklam birimi oluşturun
Reklam kodunu http://www.youtube.com/channel/xx adresine yerleştirin

adsense anasayfada bu uyarı yazıyor , reklam yerlestırme nesi anlamadım,
benımkı web adsense degılkı,

not: paslandık iyice 1senedir adsense ile ugrasmıyorum,guncellemelerden haberım yok,saygılarımla

adsenseye boş bir kanal bağla, kanalın adsense ayarlar bölümüne bak, aktif ve pub kodu gözüküyorsa onaylanmış demektir

Web adsense ile karıştırıyor sanırım. Ayrıca aklıma ilerki güncellemelerde aynı web adsensedeki gibi youtube kanalını da inceleyebilme ihtimalleri geldi. Yani demek istediğim web adsense alırken web siteleri detaylı olarak inceliyorlar. Eğer aynısını youtube içinde yaparlarsa spamcıları kısmen bitişi olur. Çünkü web adsenseler için sağlam siteyle başvuru yapılıyor. Boş siteyle başvurulduğunda veya kopya sitelerle başvurulduğunda red cevabı vermekten çekinmiyorlar. Yani korktuğum gibi olursa ilerde sadece özgün ve iyi izlenme alan kanallarla gerçekleşecek başvuruları kabul edebilirler.

(Web adsensede başvuru yapılırken birçok adsense politikaları göz önünde bulundurularak incelenir. Ve bu politikalara uymayan siteler kabul edilmez. Genelde başvuruda içerik sayısı, içeriğin kalitesi ve hit kaynaklı inceme yaparlar. İkinci aşama ise ödeme gününde detaylı inceleme olur ve politika ihlali yapılan bir site ise banlanır), (Youtube adsensesini google youtubeye teşvik amaçlı daha basitleştirdi. Yani herkes youtube ile para kazanmayı öğrensinler diye youtube adsenselerini webe göre fazla incelemedi. Ve youtuberlerin önünü açtı. Bu sayede herkes youtube ile para kazanmayı öğrenmiş olacaktı. Ve google amacına ulaştı. Herkes youtubeden para kazanmanın farkını yaşadı.)

Eğerki ilerde web adsensedeki gibi youtube adsensesi de incelenirse işimiz biter. Sadece özgün ve kaliteli kanalı olanlar kabul edilir. Diğerlerinin kabul edilme ihtimali zayıf olur ve kabul edilenlerde ödeme günü sıkı inceleme tabii tutulur.

Umarım sonumuz hayırlı olur.

Web adsense ile karıştırıyor sanırım. Ayrıca aklıma ilerki güncellemelerde aynı web adsensedeki gibi youtube kanalını da inceleyebilme ihtimalleri geldi. Yani demek istediğim web adsense alırken web siteleri detaylı olarak inceliyorlar. Eğer aynısını youtube içinde yaparlarsa spamcıları kısmen bitişi olur. Çünkü web adsenseler için sağlam siteyle başvuru yapılıyor. Boş siteyle başvurulduğunda veya kopya sitelerle başvurulduğunda red cevabı vermekten çekinmiyorlar. Yani korktuğum gibi olursa ilerde sadece özgün ve iyi izlenme alan kanallarla gerçekleşecek başvuruları kabul edebilirler.

(Web adsensede başvuru yapılırken birçok adsense politikaları göz önünde bulundurularak incelenir. Ve bu politikalara uymayan siteler kabul edilmez. Genelde başvuruda içerik sayısı, içeriğin kalitesi ve hit kaynaklı inceme yaparlar. İkinci aşama ise ödeme gününde detaylı inceleme olur ve politika ihlali yapılan bir site ise banlanır), (Youtube adsensesini google youtubeye teşvik amaçlı daha basitleştirdi. Yani herkes youtube ile para kazanmayı öğrensinler diye youtube adsenselerini webe göre fazla incelemedi. Ve youtuberlerin önünü açtı. Bu sayede herkes youtube ile para kazanmayı öğrenmiş olacaktı. Ve google amacına ulaştı. Herkes youtubeden para kazanmanın farkını yaşadı.)

Eğerki ilerde web adsensedeki gibi youtube adsensesi de incelenirse işimiz biter. Sadece özgün ve kaliteli kanalı olanlar kabul edilir. Diğerlerinin kabul edilme ihtimali zayıf olur ve kabul edilenlerde ödeme günü sıkı inceleme tabii tutulur.

Umarım sonumuz hayırlı olur.
Yani demek istediğim web adsense alırken web siteleri detaylı olarak inceliyorlar.
hocam böyle birşey yok şuan. işi tamamen botlar yapıyor. sadece 1 içerik olan ve saçma sapan bir siteyi adsenseye onaylattım. sizce incelemeden geçse onaylanır mı? Bana göre kesinlikle onaylamazlar.

Yani demek istediğim web adsense alırken web siteleri detaylı olarak inceliyorlar.
hocam böyle birşey yok şuan. işi tamamen botlar yapıyor. sadece 1 içerik olan ve saçma sapan bir siteyi adsenseye onaylattım. sizce incelemeden geçse onaylanır mı? Bana göre kesinlikle onaylamazlar.

Web siteniz türkçe mi yabancı mı? Blogger mı? Diğer mi? Ve Hangi yılda onaylandı.

Web siteniz türkçe mi yabancı mı? Blogger mı? Diğer mi? Ve Hangi yılda onaylandı.

türkçe içerik 2 ay önce onaylandı. wordpress ile başvuru yaptım. 1 ay boyunca yetersiz içerik dedi reddetti. en sonunda onay geldi. şuan aktif şekilde kullanıyorum.

---------- Spam Engelliyici 20:19 ---------- Önceki Mesaj 20:15 ----------

hatta şunu ekleyeyim abd ve almanya üzerinden web adsense alma denemeleri yaptım. onay en geç 2 gün sonra geldi. şuan pinsiz olarak hesaplar duruyor. sonra kullanabilirim. bunlara da başvuruda 3 içerik vardı.

türkçe içerik 2 ay önce onaylandı. wordpress ile başvuru yaptım. 1 ay boyunca yetersiz içerik dedi reddetti. en sonunda onay geldi. şuan aktif şekilde kullanıyorum.

---------- Spam Engelliyici 20:19 ---------- Önceki Mesaj 20:15 ----------

hatta şunu ekleyeyim abd ve almanya üzerinden web adsense alma denemeleri yaptım. onay en geç 2 gün sonra geldi. şuan pinsiz olarak hesaplar duruyor. sonra kullanabilirim. bunlara da başvuruda 3 içerik vardı.

Sormamın sebebi. 2008-2009 yıllarında free uzantılı 5-10 kopya içerikli sitelerle adsense onaylatmışlığım oldu. Ama bu yıl eskisi gibi olmadığını farkettim. Ayrıca botlar incelese içerik sayısını ölçer. Ama insanlar incediği zaman o anki psikolojisini göre değişir. Yani insanın önüne yüzlerce onay bekleyen site gelir ve tek tek incelemekten yorulur bazılarını incelediğini sanarak onaylayabilir. Veya incelemekle uğraşmaktan sıkılan bi insan onaylayabilir. Bazen yanlışlıkla onaylanan siteler olur. Her zaman istisnalar vardır. Ama botlarda yorulma özelliği olmaz. Belli bir algoritmaya göre gelir. O algoritmanın altında kalan siteleri onaylamaz.

Neyse lafı fazla uzatmanın anlamı yok. Ytpara da her zaman zıt görüşler yaşadım. :D

bendede ödemeleriniz bekliyor yapılması gereken işlemler var diyor banka hesabı eklememi istiyor. ama hesapta kurus yok. ödeme yöntemi secemiyorum :)

reklamlar cıkmıyor galıba bır kanal ekledım ama 0 cekıyor

hocam düzelecek bişi yokki adsense hesabında kurus yok. hic bir yere baglıda değil. Sadece bayagı eski bir hesap, banka eklememi istiyor ödemeniz bekliyor diye.

Bunun aynisi bende de var ozgun kanala adsense actim icinde 5 lira var boyle diyor kafasi iyi heralde :d

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri