Hesap çalındı...

• Kullanıcı dRaCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] hocamızın böyle bir şey yapcana ihtimal vermiyorum ama geçenlerde yardımcı arıyordu hatta bende talip olmuştum süre ve fiyat anlaşmaşlığından dolayı anlaşamamıştık 1-2 kişiyi yardımcı olarak almıştı belki onlar yapmış olabilir küçük bir ihtimal buda tabi

bana acitasyon yapma suan senı daha suclamadım...! 11.03 giriyorsun skype 13.45 hesaba gırıyorum 3 saat once değişmiş diyor.. Ben 2k hesap sattıkların gibi (kücümseme değil asla) az uz paralar ugrasmadım ugrasmıyorum..

bu kanalı kım caldıysa cıkacak ortaya arkadas.. Bu kadar basitlik olmaz bu işte. Hak hukuk varsa benımde hak hukukum var kim çaldıysa haram olsun!

Hocam kurtarma tel nosu falan girmismiydin yada kurtarma mail adresi? Yada hesabin herhangi bi bilgisini hatirliyosan google'a calinti hesap bildirimi yapip hesabi geri alabilirsin.

şuan ciddi ciddi içim yanıyor ya böyle birsey olamaz. Dediğim gibi [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]dan aldım maili ama suphelenmem o yapmaz ama yanında baska biri varsa kesın o yapmıstır diyebilim 30 40 kanalın arasından sadece o hesap gitmiş... Zaten 4 hesabı vardı [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] hocamdan aldıgım diğer 3ü neysede bu kanal iyidi..! gerekli acıklamayı yapar ama bu insafsızlık... o çalan kim ise ona yazık asıl ya hu arkadaş sen o parayı nasıl yiyecen! Sen benım karşıma öteki tarafta nasıl çıkacan! kul hakkına girmiş .............. insan!

yaklaşık olarak 1 buçuk ay önce almıştım

Hocam bu aralar böyle olaylar olmaya başladı benim de 1 ay önce yükleme yaptığım 5 tane kanalda oldu aynı durum.İnşallah başkasının da başı ağrımaz bu durumdan.

Drack sana hakkimi helal etmiyorum bilesin (kimlanbunlar)

Ya konuyu okudum ve çalan arkadaşlara hak vermiyorum desem yalan olur. Ya arkadaşlar siz bu işi cidden yapmaya cidden para kazanmaya niyetlimisiniz? Yani 1 mail açmak çok mu zor onu anlayamıyorum ben? bu işe başlayalı 1 yıl oldu hemen hemen daha bir tane mail satın almış değilim. belkide 1000 tanenin üzerinde mail açmışımdır kesin. bu işten para kazanıyorsan elbette kazanmak için ufak bir meblaaa harcama yapacaksın. ama sizde abartıyorsunuz. alın bir tane vınnn resetle resetle mail al. resetle resetle mail al. yani niye başkalarından mail alıp kazançlarınızı tehlikeye atıyorsunuz. yani SERKAN abimizden hiç duydunuz mu? ya şu kadar mail aldım birilerinden ve aynı gün hepsine kanal açtım video yükledim. Böyle hatalara düşmemek için en güzeli kendi mailini kendin açacaksın. Ne gerek var halen anlamıyorum başkalarından mail almayı. Anlaşılacak bir tarafı yok. Al bi tane vınn. öde aylık 25-30 TL.bi tane de vds al 30 lira. aylık masrafın 60 TL. kazanılan paraların yanında bu 60 tl nin lafını etmemek lazım. Lafını edeceksen hiç uğraşma bu işle. ayda 60 tl de kazanamıyorsan zaten hiç yapma. çok yapmak istiyorsanda kendi mailini kendin aç. niye başkalarının açtığı maille uğraşıyorsun ki... tehlikeli bence.

hocam şöyle bişey olsa aklınıza ilk suçlanacak kişi kim gelir?
bir çok mailim var ama ne hikmetse sadece ytkoray dan aldığım ve şifresini degiştirmeyi unuttuğum maillerin çalınması ve konuda da gördüğünüz gibi bir kac kişinin daha aynı kişiden magdur olması.

Arkadaşlar mail alırken kurtarma e postası ve telefon uygulamıyor musunuz?

şuan ciddi ciddi içim yanıyor ya böyle birsey olamaz. Dediğim gibi @YtKoRaYdan aldım maili ama suphelenmem o yapmaz ama yanında baska biri varsa kesın o yapmıstır diyebilim 30 40 kanalın arasından sadece o hesap gitmiş... Zaten 4 hesabı vardı @YtKoRaY hocamdan aldıgım diğer 3ü neysede bu kanal iyidi..! gerekli acıklamayı yapar ama bu insafsızlık... o çalan kim ise ona yazık asıl ya hu arkadaş sen o parayı nasıl yiyecen! Sen benım karşıma öteki tarafta nasıl çıkacan! kul hakkına girmiş .............. insan!

hocam siz tam olarak kimi suçlamaktasınız ben anlayamadım..2 gün evvel benim de başıma aynı olay geldi..özel mesajdan size kanalınızı nasıl kurtarabileeğiniz konusunda yardım edebilirim belki..

Ya konuyu okudum ve çalan arkadaşlara hak vermiyorum desem yalan olur. Ya arkadaşlar siz bu işi cidden yapmaya cidden para kazanmaya niyetlimisiniz? Yani 1 mail açmak çok mu zor onu anlayamıyorum ben? bu işe başlayalı 1 yıl oldu hemen hemen daha bir tane mail satın almış değilim. belkide 1000 tanenin üzerinde mail açmışımdır kesin. bu işten para kazanıyorsan elbette kazanmak için ufak bir meblaaa harcama yapacaksın. ama sizde abartıyorsunuz. alın bir tane vınnn resetle resetle mail al. resetle resetle mail al. yani niye başkalarından mail alıp kazançlarınızı tehlikeye atıyorsunuz. yani SERKAN abimizden hiç duydunuz mu? ya şu kadar mail aldım birilerinden ve aynı gün hepsine kanal açtım video yükledim. Böyle hatalara düşmemek için en güzeli kendi mailini kendin açacaksın. Ne gerek var halen anlamıyorum başkalarından mail almayı. Anlaşılacak bir tarafı yok. Al bi tane vınn. öde aylık 25-30 TL.bi tane de vds al 30 lira. aylık masrafın 60 TL. kazanılan paraların yanında bu 60 tl nin lafını etmemek lazım. Lafını edeceksen hiç uğraşma bu işle. ayda 60 tl de kazanamıyorsan zaten hiç yapma. çok yapmak istiyorsanda kendi mailini kendin aç. niye başkalarının açtığı maille uğraşıyorsun ki... tehlikeli bence.
Ezbere konuşmayalım arkadaşım ya serkan hocamız zamanında 400-600 mail almıştır koray hocamızdan konuşmak için konuşmaktan vazgeçin

Koray'a herkesden çok güvenirim bu konular da gerçekten işini düzgün yapan bir kardeşimdir.Kimseyi zan altında bırakmak istemem.Muhtemelen ya yanında çalışan birinden dolayı olan bir durum yada keylogger vakası.Başka açıklaması yok gibi duruyor bana göre.

Ezbere konuşmayalım arkadaşım ya serkan hocamız zamanında 400-600 mail almıştır koray hocamızdan konuşmak için konuşmaktan vazgeçin

Yani konuşmak için konuşmakta olduğumu kastediyorsun ama yazdığımı okuduysan ne kadar haklı olduğumu da anlamışsındır. İnsan neden mail satın alırki.. Olay bu.

Hocam iyi güzel diyon da çalan arkadaşlara hak vermek de ne demek. Yazdığınızı editleyin lütfen hiç hoş değil. Burada adamın yüksek gelirli hesabı çalınmış yazdığınız yazıya bakın.

Koray'a herkesden çok güvenirim bu konular da gerçekten işini düzgün yapan bir kardeşimdir.Kimseyi zan altında bırakmak istemem.Muhtemelen ya yanında çalışan birinden dolayı olan bir durum yada keylogger vakası.Başka açıklaması yok gibi duruyor bana göre.

hocam ortada benim tarafımdan kaynaklana keylogger hatası olduğunu düşünmüyorum. çünkü kazancı yüksek bir kac hesabım daha var onlar sağlam bi şekilde duruyor.

Arkadaşlar gmail satanların hepsi demiyorum ama bazıları mailleri farklı yerlerden temin ediyorlar diye biliyorum. Üstüne komisyon koyup satıyolar tabi satışı onlar yaptıgı için sorumluda onlar.

Ama mail aldınız zaman mutlaka tüm bilgileri değiştirin çalınan mailleri koraya iletirseniz farklı birinden aldıysa kontrolünü yapar kayıt tutuyosa. tabi mailleri calındına göre bi yerlerde kayıtları var demektir :rolleyes:

Dostum Serkan abi mailleri genelde koraydan alıyor bir bak yani burada bilip bilmeden konuşmazssak konuyla alakan olmadan yorum yapıp laf sokma çabasına girmezsen sevinirim.Burada işi uzun zamandır yapan biri olarak mail açarak zaman kaybetmekten ziyade mail alarak zaman kazanıyorum ve ilk kez böyle bir olay başıma geliyor.Dediğim gibi lafımızı bilip öyle konuşalım lütfen. :)

birinden eposta aldınız die o hesaplarınızı çalmış anlamına gelmez pc'nizede biri sızmış olabilir başka bişeyde olmuş olabilir koray abi geldğinde açıklama yapacaktır ama bence şüphelerinizi başka şeylere çekin başka ihtimaller üstüne durun birde anlamadığım arkadşlar aldığınız epostaların kurtarma mailini epostasını değiştirmiyormusunuz

Yani konuşmak için konuşmakta olduğumu kastediyorsun ama yazdığımı okuduysan ne kadar haklı olduğumu da anlamışsındır. İnsan neden mail satın alırki.. Olay bu.

Sadece serkan hocamızında mail aldığını dile getirmek istedim orda bir yanlışın var.Bende burda 1 arkadaşa mail hizmeti verdim dün ilk o geldi aklıma kanallar kapanınca ama bir baktım herkeste patlamış rahat bir nefes aldım mail almak bence kişilere kalmış neden aldığını sorgulamak bize düşmez

çalışma şeklinizi bilemem ama yüklü kazanırıyor dediğinize göre çalacak olan 10 tane hesap çalacağına 1 tane çalmıştır.o da ytkoray dan aldığına denk gelmiştir.şifresini değiştirmediğim tek kanaldı demen de onu hedef yapmamalı.ytkoray dan aldığım maillerin sayısını hatırlamam,daha 1 tanesinin bile şifresini değiştirmemişimdir.zaten o da pc sinde sattığı kanalların bilgisini tutmaz.

siz o kadar kazandıran kanalınıza kurtarma telefonu ve maili atayıp da hesabınızı güvene almamışsınız sonra da çalınınca hedef belli zaten demişsiniz.bende size karşı o zaman derim ki benim ayda 10.500 kazandıran ytkoray dan aldığım ve şifresini değiştirmediğim kanal neden çalınmadı o zaman....yazdıklarınız satış konusu dışında olmasına rağmen satış baltalamaya girer ve forumda yaptırımı vardır.

Hocam iyi güzel diyon da çalan arkadaşlara hak vermek de ne demek. Yazdığınızı editleyin lütfen hiç hoş değil. Burada adamın yüksek gelirli hesabı çalınmış yazdığınız yazıya bakın.

Ya şimdi şöyle düşünelim... Bi masa var. Masanın ortasına milyarları yığmışlar. ama başında duran kimse yok. senden başka kimsede görmüyor onu. ne yaparsın. almazsın demi. kesin almazsın. bu maili açan kişi, arada bir de olsa hesaplara bi bakıyordur. en azından şifresi değişmemiş olanlara... (Bu konuda da haksızım kesin.)...

konuyu açan arkadaşın içi yanmış tamam ama bu YTKoray' a yüklenen arkadaşların başka bir niyeti var sanırım kokusu yakında çıkar..

çalışma şeklinizi bilemem ama yüklü kazanırıyor dediğinize göre çalacak olan 10 tane hesap çalacağına 1 tane çalmıştır.o da ytkoray dan aldığına denk gelmiştir.şifresini değiştirmediğim tek kanaldı demen de onu hedef yapmamalı.ytkoray dan aldığım maillerin sayısını hatırlamam,daha 1 tanesinin bile şifresini değiştirmemişimdir.zaten o da pc sinde sattığı kanalların bilgisini tutmaz.

siz o kadar kazandıran kanalınıza kurtarma telefonu ve maili atayıp da hesabınızı güvene almamışsınız sonra da çalınınca hedef belli zaten demişsiniz.bende size karşı o zaman derim ki benim ayda 10.500 kazandıran ytkoray dan aldığım ve şifresini değiştirmediğim kanal neden çalınmadı o zaman....yazdıklarınız satış konusu dışında olmasına rağmen satış baltalamaya girer ve forumda yaptırımı vardır.

konunun tamamını okuduysanız burda tek ortak nokta var o da maillerin koray dan alınması.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri