Hesap çalındı...

• Kullanıcı dRaCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Arkadaşlar bence ytkoray gelmeden kimse ytkoray hakkında yorum yapmasın. Geldiğinde konuşulup inşallah sorunlar düzeltilir.

Ya şimdi şöyle düşünelim... Bi masa var. Masanın ortasına milyarları yığmışlar. ama başında duran kimse yok. senden başka kimsede görmüyor onu. ne yaparsın. almazsın demi. kesin almazsın. bu maili açan kişi, arada bir de olsa hesaplara bi bakıyordur. en azından şifresi değişmemiş olanlara... (Bu konuda da haksızım kesin.)...
Hocam Sen Ne Dedğini Farkında Değilsin Bence Epostayı Satan Kişi Neden Tekrar Şifresini Kontrol Etsin Değişmişmi Değişmemişmi Die Tek Sebep Tekrar Çalmak İçin Sen Burda Eposta Satan Kişileri Resmen Hırsızlıkla suçluyorsun Laflarını Dikkatli Seç Derim

Ya şimdi şöyle düşünelim... Bi masa var. Masanın ortasına milyarları yığmışlar. ama başında duran kimse yok. senden başka kimsede görmüyor onu. ne yaparsın. almazsın demi. kesin almazsın. bu maili açan kişi, arada bir de olsa hesaplara bi bakıyordur. en azından şifresi değişmemiş olanlara... (Bu konuda da haksızım kesin.)...

İyice boşladınız farkında deilsiniz tüm mail satanları zan altında bırakmayın bari ayıptır günahtır ya

Yazdıklarında bir nevi haklısın hocam. Yalnız masa başında seni kimse görmüyor ama bir gören vardır illaki. :) Yani bu demek oluyor ki benim elime fırsat geçse ben de yüksek gelirli kanal önüme düşse direkt yürütürüm. Kusura bakmayın ama o anlama geliyor dedikleriniz. Ama hırsıza hak veriyorum demek hoş değil.

konunun tamamını okuduysanız burda tek ortak nokta var o da maillerin koray dan alınması.
arkadaşım koray ın ayda kaç mail sattığını biliyor musun?
o zaman koray ın sattıgı ama spamdan kapanan kanallarda onun suçu
yada para kazanması giden kanalların da ortak noktası ytkoray ın açtıkları...
ihtimal üstünden konuşurken dikkatli yazacaksınız.buraya koyacaksınız google giriş çıkışlarını ispatını yapacaksınız.

Koraya güvenim sonsuzdur bu konularda gerçekten öyle biri değil.İşte insanları tanıyıp bilmeden yorum yapınca böyle lafların söylenmesi doğal.Bence konu kilitlensin Koray gelince yorum yapar.

ihtimal üstünden konuşurken dikkatli yazacaksınız.buraya koyacaksınız google giriş çıkışlarını ispatını yapacaksınız.

sizinle içi boş tartışmaya girmiycem dedikleriniz o kadar boş ki konuyla hiç bi tutarlılığı yok.

Hocam Sen Ne Dedğini Farkında Değilsin Bence Epostayı Satan Kişi Neden Tekrar Şifresini Kontrol Etsin Değişmişmi Değişmemişmi Die Tek Sebep Tekrar Çalmak İçin Sen Burda Eposta Satan Kişileri Resmen Hırsızlıkla suçluyorsun Laflarını Dikkatli Seç Derim

Ya ben hiç mail satın almadığın için ve mail satmadığım için durumu bilmiyorum doğru söylüyorsun. Kimseyi de hırsızlıkla suçlamak istemezdim... Hak verdim şimdi... Konudaki arkadaşlar kusura bakmasın... Konuyu takip ediyorum konunun devamında mail satan arkadaşlar konuya gelip cevap yazdıklarında ve konuyu açan arkadaş yani kanalı çalınan arkadaş sonuç olarak neler yazacak. hesabını kim çalmış nasıl çalmış bunun merakı içinde konuyu takip edeceğim.

Hesabı çalınan arkadaşa geçmiş olsun diyorum ve takip ediyorum. size iyi yazışmalar.

Çalınan mailler ile spamdan kapanan mailleri nasıl bağladın darall :D Zaten kimse koray çaldı demiyor. Yapıcanıda düşünmüyor. Sadece 3 4 farklı kişinin hesapları çalınmış ortak nokta olarak koray dan aldık diyolar. Korayda gelir belki başkasından temin etmiştir. Yada birine açtırmıştır açıklamasını yapar.

[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] gelene kadar konu kilit...konu şikayet konusuna dönmüştür ve şikayetçi olanlar yazacaklarını yazmıştır.cevap beklenecektir.

Konu tekrar aktiftir.Yüzümde aklanmanın verdiği gülümseme.Herkesten hesabı sorulacak maddi manevi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri