Hesap Devre Dışı Bırakıldı. Para Kazanma Gider mi ?

• Kullanıcı bySTARK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bySTARK

Kayıtlı Üye
Dün Sabah dahil ortalama 2 haftadır bu şekildeydi, telefon onayı istiyordu kanal

oqvr.png

Dün gece Telefon onayı yapıp kanalı silicektim ki Bu şekilde bir yazı geldi ekrana Gmail e falan girilmiyor.

zl9t.png

Spam yapan birisi değilim, Genelde Edit yaparak çalışıyorum..
Benim asıl endişem Para kazanma gider mi yada farklı bişi olur mu ?

O gmail için yapabileceğiniz bir şey yok. Çerezleri silin, ip yi değiştirin. Geri dönmemek üzere oradan uzaklaşın. Yeni gmail ve yeni adsense ile sıfırdan başlayın. Acı ama gerçek bu.

Devredışı bırakılma nedenine gelince o gmaile ait kanallarınızı youtube da arayın. Birileri patlamıştır mutlaka. Ama neden kanal değil de gmail patlıyor ben de merak ediyorum.

hesap kısmına gelip gmaili komple silebilirsin

hocam benim kanalada boyle kapandi .alt kanaldi.sonra tum kanallardan deve disi birakilan kanali sildim .sonrada g+ sildim .ama "sayfayi sil" yazilmisdi.ayarlar bolumunde sildim.sorun olurmu sizce?

hocam benim kanalada boyle kapandi .alt kanaldi.sonra tum kanallardan deve disi birakilan kanali sildim .sonrada g+ sildim .ama "sayfayi sil" yazilmisdi.ayarlar bolumunde sildim.sorun olurmu sizce?
Dediğin şekilde silmişsen sorun olmaz yeterki silinsin g+ şeklinde :)

Aynı olay benimde başıma gelmişti böyle olunca gmail silemiyorsun soleme Silemedigin için de ilerde yine karşına bahane olarak çıkacak ve bütün hesapların para kazanması devre disi kalacak. Malesef o adsense artık mimlendi üstad yapacak bişey yok geçmiş olsun

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynı sorun bendede var adsenseme bağlı yönetici gmail hesabı devre dışı bırakıldı diyor içinde 130 tl vardı boşa gitti sanırım :(

gitmez dostum, adsensene gir diğer gmail adreslerinden birini davet et onu adsensende yönetici sec devam et. kapanan gmailine alt kanal ac devam. ok

hesap devre dısı kalan 5 kanalım oldu , hicbirini silemedim kimisi dedi yandex tabanlı alsaydın silinirdi kimisi dedi adsensen cöp oldu , kimisi dedi silinemez.
fakat ben buna ragmen yoluma devam ettim sende belkide gunu gelecek o arızalı kanal yuzunden tum kanalların kapanacak.

arkadaşlar bu arada para kazanması kapanan ana kanalın mail adresindeki kullanıcı adını alt kanala düşürün, alt kanal ana kanal gözükünce (yani videolarınız olduğu kanal ) alt kanala düşen ana kanalın para kazanması bir müddet sonra açılıyor.
Bu arada ana kanalı kendiliğinden siliniyor ana kanal mailini tıkladığınızda olustur diyor , olusturmayın.

Kapanan kanalın videolarını silmeyin .....
Ekli dosyayı görüntüle 992
Ekli dosyayı görüntüle 993

arkadaşlar benimde aylar önce bir hesabım devre dışı kaldı ve onun yüzünden o adsenseye ne eklesem gidiyor kanallar malesef.bunun sorununu çözene 50 TL ödül vereceğim.

gitmez dostum, adsensene gir diğer gmail adreslerinden birini davet et onu adsensende yönetici sec devam et. kapanan gmailine alt kanal ac devam. ok

Bu söylediğiniz en basit şey tabi kide yaptım bunu adsensedeki yönetici olan tek hesaptı gmail. Şimdi girilmiyor hesaba. yoksa bende biliyorum yeni gmail hesaıbnı adsensede yönetici yapmayı hesaba girilmiyor devre dışı bırakıldı yazıyor

telefon onayı yapmadan mı açmıştın gmaili? bide yeni kanal yeni gmail mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri