hesaplarim askiya aliniyor :(

• Kullanıcı mekskem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

mekskem

Kayıtlı Üye
Ytyi adsense yada partnerlik icin kullanmiyorum kullanmayida dusunmuyorum.farkli bir projem var onu uygulamaya calisiyorum.
Ytye actigim tum hesaplar videoyaptan yukleme yaptiktan en gec 24 saat sonra hesap askiya alindi diye uyari geliyor.
Benim amacim reklam degil.ortalama bi kanala gunde 40-50 video atiyorum spama dusmesin diye.actigim kanallara dahi pcmden girmiyorum.sizce videoyap.comun iplerimi banli.gmailler gercek tel onayli ve bi cogu belki bi kac senelik.
Bir turlu anlam veremedim sizce nasil bir yol izlemeliyim :/

Ytyi adsense yada partnerlik icin kullanmiyorum kullanmayida dusunmuyorum.farkli bir projem var onu uygulamaya calisiyorum.
Ytye actigim tum hesaplar videoyaptan yukleme yaptiktan en gec 24 saat sonra hesap askiya alindi diye uyari geliyor.
Benim amacim reklam degil.ortalama bi kanala gunde 40-50 video atiyorum spama dusmesin diye.actigim kanallara dahi pcmden girmiyorum.sizce videoyap.comun iplerimi banli.gmailler gercek tel onayli ve bi cogu belki bi kac senelik.
Bir turlu anlam veremedim sizce nasil bir yol izlemeliyim :/

Kardeşim ben bilmiyorumda şimdi videoyapın sahibi konuya gelir fakat şunu dicem millet çatır çatır 200-300 video basıyor biz bişey dedikmi yada forumdan biri suçlu çıkartıyorlar.

Gelir şimdi konuya sorarsın ;)

Bende bi kanala 40-50 tane video atmıştım 10-15 video dünya engeli vermişti onları sildim ama ertesi gün kanal askıya alınmıştı..Bende çekilişle burdan birisine verdim botu ama benimkinin kapanması büyük ihtimal dünya engelli videolardan dolayıydı

hocam toplu videodan basınca öyle oluyordu bende de ama ana sayfadan manuel olarak yükleyin herhangi bir sorun çıkmıyor.

ortalama 40-50 video atıyorsun spama düşmesin diye öylemi. senin adın spam soyadın da spam youtube bundan sonra seni her hesap açtığında spam diye çağıracak kişişel fikrim bu
dostum sen youtube olsan o videolardan günde 50 tane kendi hazılamış yayınlıyor dermisin bhunun cevabını kendine ver sonra birdaha görüşelim

Videoyap kullanmadan sadece vdsden aynı anda 300 video at bakalım hesabın kapanacak mı.

Yok hocam 59 ne yaptin yanlis isaretlemisimdir onu :D
Benim anlamadigim millet 1k 2k video basiyo ytye gunde o spam olmuyoda bizim attigim 40-50 video mu sikinti oluyor.hem diyorumki ben adsensede partnerlikte bisey istemiyorum.parasida onun olsun.ama benim videolara izin versin.

---------- Spam Engelliyici 00:44 ---------- Önceki Mesaj 00:43 ----------

Videoyap kullanmadan sadece vdsden aynı anda 300 video at bakalım hesabın kapanacak mı.

Bilmiyorum hic denemedim kapanmazmi sence?

Son 1 haftadır kapanıyor maalesef

Youtube Video editor kullaniyomuydun,telif varmiydi,alt kanalmiydi,

1 hafta içerisinde takribi 70 kanal tık diye gitti bottan olduğunu düşünmüyorum. yenilerini açtım ilerleyen günlerde belli olur

100 videodan kapanir diye korkuyoniz,10 alt kanal 30 videom vardi kapandi

Bugun bi kanal gördüm 1300 video atmış video sayısıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Merak ettiğim videoyap kanal kapatıyor yazıları. Bakın botumu kullanan belki forumun yarısından çoğudur. Zaten adam akıllı spam yapanlarda bu arkadaşlardır. Piyasa'nın büyük kısmına hitap ediyorum. Youtube spamden kanal kapatıyor, bu kabullencek durum. Ama adam akıllı spam yapıldıktan sonra kanal kapatıyor diye bir durumun ihtimali çok zayıfdır.

Duyurular - Videoyap.com

buradaki ilk maddeyi açın. ve uygulayın spamden kanal kapanmayacaktır. Faakt çok eşleşenli bir kanalda çalışma yapıyorsanız. veya 20dk üstü videolarla uğraşıyorsanız işte o zaman youtube spam kurallarını daha katılaştırıyor.

Baktığımız zamanda neden günde 300 video atılan vine kanalı kapatılmıyorda 50 tane film atılan kanal kapatılıyor? Bunun sebebi belli arkadaşlar. 300x10=3gb youtube diski demektir. 50x200=10gb youtube diski demektir.

Fakat bu tarz konular ne biter nede geçer. Bir kişi spamden kanal kapanması yaşıyorsa 3'şeye dikkat etmelidir.

1) Açtıgı kanalları 2-3 gün bekletsin. kapanmıyorsa kanalla alakalı sıkıntısı yok demektir.

2) Kategoriyle alakalı mı kanalları kapanıyor çözmek adına özgün video oluşturuycuyla kanal oluştursun. Mesala 2-3 kanal verebilirim nereden çekilirse çekilsin kanal kapanır. Çünkü belli bir eşleşen oranını alınca youtube bunların telife dönüşmesini beklemeden kapatır.

100 videodan kapanir diye korkuyoniz,10 alt kanal 30 videom vardi kapandi

Hocam videoyap botumu kullanıyorsun? Bence videoyap kullanıcısı değilsin.

Merak ettiğim videoyap kanal kapatıyor yazıları. Bakın botumu kullanan belki forumun yarısından çoğudur. Zaten adam akıllı spam yapanlarda bu arkadaşlardır. Piyasa'nın büyük kısmına hitap ediyorum. Youtube spamden kanal kapatıyor, bu kabullencek durum. Ama adam akıllı spam yapıldıktan sonra kanal kapatıyor diye bir durumun ihtimali çok zayıfdır.

Duyurular - Videoyap.com

buradaki ilk maddeyi açın. ve uygulayın spamden kanal kapanmayacaktır. Faakt çok eşleşenli bir kanalda çalışma yapıyorsanız. veya 20dk üstü videolarla uğraşıyorsanız işte o zaman youtube spam kurallarını daha katılaştırıyor.

Baktığımız zamanda neden günde 300 video atılan vine kanalı kapatılmıyorda 50 tane film atılan kanal kapatılıyor? Bunun sebebi belli arkadaşlar. 300x10=3gb youtube diski demektir. 50x200=10gb youtube diski demektir.

Fakat bu tarz konular ne biter nede geçer. Bir kişi spamden kanal kapanması yaşıyorsa 3'şeye dikkat etmelidir.

1) Açtıgı kanalları 2-3 gün bekletsin. kapanmıyorsa kanalla alakalı sıkıntısı yok demektir.

2) Kategoriyle alakalı mı kanalları kapanıyor çözmek adına özgün video oluşturuycuyla kanal oluştursun. Mesala 2-3 kanal verebilirim nereden çekilirse çekilsin kanal kapanır. Çünkü belli bir eşleşen oranını alınca youtube bunların telife dönüşmesini beklemeden kapatır.

Hocam videoyap botumu kullanıyorsun? Bence videoyap kullanıcısı değilsin.

Videoyap kullanmadim,film calisiyorum 30 a yakin cogu vizyon dunya engelini gecmis
Filmlerdi,tahminimce video boyutuyla alakali oldugunu dusunmuyosum.tek tahminim spam yapmak ve araliklarla video yuklemek
Lazim tahminimce,

Son düzenleme:
Videoyap kullanmadim,film calisiyorum 30 a yakin cogu vizyon dunya engelini gecmis
Filmlerdi,tahminimce video boyutuyla alakali oldugunu dusunmuyosum.tek tahminim spam yapmak ve araliklarla video yuklemek
Lazim tahminimce,

Belki video boyutuyla alakalı değildir. Çünkü büyük mb lı herşey film veya belgesele sonu varıyor. Ve bunlar eşleşenden artık çok korunuyor. Forumda bir arkadaş daha 2-3 gün önce yazmıştı. özgün videomu 1 kanalıma yükledim. Baktım hit yapmıyor. Aboneli farklı kanalıma yükledim eşleşen verdi demişti. Artık youtube.com gelen videonun orjinalini çok iyi biliyor. Aynısından 2 defa yüklenmesi ona eşleşen vermesine yetiyor.

beceremiyosanız bırakın bot kullanmayı arkadaşım gelip ikidebir videoyap diye lekelemeyin adamı. çalışın taktik üretin bulursunuz elbet ben buldum çokda basit bi kanala 200 video attım video yapla kapanmadı başka kanala attım kapandı . mesele ıkısı arasındakı yanlış çizgiyi bulmak spam zorlaştı artık kuralına göre botu kullanıcaksınız kapanmıycak bukadar basit. ne yapıyorsun diyer soranlarada artık cevap vermıyorum açıkcası hazırcı bi forum toplumu olduk ıyıce . serkan abının dedıgı gıbı deneyın yanılın. elbet bulursunuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri