Hesapların Hepsi Devre Dışı Bırakıldı

• Kullanıcı PiriReis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Tek kanal açmıştım 4 gün önce 25 video attım bıraktım bugün baktım hesap devre dışı ama yanlış olduğunu düşünüyorsam iletişim kurcakmışım bence yanlış :D adsense yada partnere bağlı değildi para kazanma açmıştım ama duruyordu köşede :(
Bizi yıldıramazsın youtube
Boyun Eğme :D

Ne şekilde çalışıyorsan yönteminde bazı değişiklikler yapıp tekrar dene yılmak yok sil baştan başlamak gerek her zaman bu youtube allah kolaylık versin

Bence bu iş bitmeyecek ama uğraştığım emeklere aldığımı paralar değmeyecek. En iyisi yine web sitesi gibime geliyor.

Benimde kaç gündür kaç tane kanalım gereksiz yere kapandı. Hasdi tamam bir tane kanalı kapatabilirsin ama hepsini ne kapatıyorsun. + Hepsi farklı gmaillerdeydi. Demekki ip adresinden kapatıyor.
sorunlu kanalın bağlı olduğu adsensedeki her kanalı kapatır...

Cümleten geçmiş olsun... Az kanal, az ama öz video çalışın... Ayrıca benim de geçmişte satın aldığım gmaillerin hepsi patladı, kendi açtıklarım çok şükür 1 yıldır sağlam, buna da dikkat...

6 kanal uçmuş. Sadece 1 tanesi adsenseye bağlıydı.
Diğer 4ü 1 ay önce açılmış ve videolar atılı bekliyordu.
Adsenseye bağlı olanı tek tek yüklüyordum vs.

Ek bilgi:
Kapanan kanalların 5 tanesi satın alınmış gmail idi kırgız numaralı. Bu numaralardan bi tanesi ile bi kanal daha açmıştım ama para kazanmasını aktif etmemiştim o duruyor.

sorunlu kanalın bağlı olduğu adsensedeki her kanalı kapatır...

Sorun da orada zaten :) Daha yeni kanallar sadece bir tanesini bağlamıştım. Diğer kanalları adsense bağlamayı geçtim daha para kazanma bile açmamışken kapatıldı.

bendeki tüm kanallar sağlam.
Zaten adam gibi getirisi olan 3 kanal var onlar gitmesinde, diğerlerini tekrar tekrar açarız.

Dün 6 kanalım birden puff..Sorunun sebebi çok net ortada size de açıklayayım, önceden kapanan alt kanalın ana maillerinin bir kısmını silmemiştim ve onlar üzerinden 1 hafta kadar sonra yeni kanalları açtım.Sonuç yeni kanallar uçtu.Bir daha telif yiyen kanalın mailiyle işim olmaz, tek kanal tek mail.Her mailde ne kadar az alt kanal olursa riskler o kadar azalır + olarak bir kere bir kanal ceza gördüyse o mail üzerinden açılan kanalların ceza görme olasılığı çok yüksek.

hocam geçenlerde bi taktikten bahsetmiştiniz kon açacaktınız takipteyim...

dostum çok düşündüm ve sonunda açacağım konunun hoş karşılanmayacağına karar verdim bu yüzden vazgeçtim sonuçta anlatacağım şey adsense kurallarına aykırı bu yüzden kendimi de başkalarını da riske atmamak en iyisi

devre dışı kalan kanalları silemediğimiz için en mantıklısı alt kanal açmak siz ne diyorsunuz ?

Bot kullanmadığı halde kanalları kapatılan oldu mu ?

videoyap.com botu kullanıyorum bu tip sorunlarla karşılaşmıyorum. Her 30 dakika bir kanal taraması kontrollerini yapıyor. Özellikle dünya geneli ve ünlemli videoları çok başarılı bir şekilde siliyor. Eğer sürekli olarak spam kanallarınızı kontrol edemezseniz ani para olarak para kazanmalar devre dışı kalabilir. bu arada geçmiş olsun üzücü durum

вєякαη;248924' Alıntı:
videoyap.com botu kullanıyorum bu tip sorunlarla karşılaşmıyorum. Her 30 dakika bir kanal taraması kontrollerini yapıyor. Özellikle dünya geneli ve ünlemli videoları çok başarılı bir şekilde siliyor. Eğer sürekli olarak spam kanallarınızı kontrol edemezseniz ani para olarak para kazanmalar devre dışı kalabilir. bu arada geçmiş olsun üzücü durum

bende videoyap botu kullanıyorum kardeşim :) Fakat kapandı işte yapacak birşey yok :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri