Hey Network [Kapanana ÖDEME] Tanıtım Konusu

• Kullanıcı Hey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çapanınki beyond network geliyordu.beyond network ise multi digitalse bağlıydı bilgiğim kadarıyla hocam.
beyond neden multidigitale bağlı olsun hocam karıştırmışsın. Beyondun digitaminds ve birçok network var çalıştığı. Çapanın davetiye beyond olarak geliyordu ancak pub id bu networke aitti. Kanaltakip programı öyle gösterdi en azından

hubluğu aldığın mcn nin menşeyi nedir ? uzak doğu mu ?

Bildiğim kadarıyla Amerika veya Kanada.

---------- Spam Engelliyici 13:14 ---------- Önceki Mesaj 13:12 ----------

beyond neden multidigitale bağlı olsun hocam karıştırmışsın. Beyondun digitaminds ve birçok network var çalıştığı. Çapanın davetiye beyond olarak geliyordu ancak pub id bu networke aitti. Kanaltakip programı öyle gösterdi en azından

olabilir hocam bakmadım maalesef :) daha birçok networke görüşüyoruz ama şansımıza aynısı denk gelmiş :)

http://i.hizliresim.com/ljDPRp.png Ayrıca belirlediğm kurallar için kesinlikle ödemek zorunda olduklarını belirttim.ilk başta özgün için konuşuldu ama kaliteli spam olacağını belirttim ve kendi kanallarımada davetiye yolladı.

---------- Spam Engelliyici 12:59 ---------- Önceki Mesaj 12:59 ----------

od aanlaşmamızdaki bazı incelikler olsun diyelim hocam :) sağolasın ..
webmoney var mı fotoda var OK denilmiş

webmoney var mı fotoda var OK denilmiş

onlar parayı bana yollayacaklar.Bende Herkes farklı alternatif sunmak için kendi komisyonumdan sizlere wemboneyden ödeyebilirim.Benden çıkacak yani binevi komisyon parası :)

Öncelikle hayırlı olsun

Çapa network e yapılan başvurulara gelen daveyeler bu mcn den geldi hep. Canadalı mcn sahibi. Ama burda garip bi senaryo çıkıyo ortaya . Bu adam bütün kanalları attıysa ytden gelen mektup yüzünden hemen 1 gün sonra kanal almaması lazım . Alıyosa çapa networkde kanallar neden atıldı ? Kafamda deli sorular var ..

Hemen tüm kanallarınızla denemenizi tavsiye temem. Emeğinize yazık olabilir

Öncelikle hayırlı olsun

Çapa network e yapılan başvurulara gelen daveyeler bu mcn den geldi hep. Canadalı mcn sahibi. Ama burda garip bi senaryo çıkıyo ortaya . Bu adam bütün kanalları attıysa ytden gelen mektup yüzünden hemen 1 gün sonra kanal almaması lazım . Alıyosa çapa networkde kanallar neden atıldı ? Kafamda deli sorular var ..

Hemen tüm kanallarınızla denemenizi tavsiye temem. Emeğinize yazık olabilir

Hocam tabiki denemeyin tüm kanallarınızla.oldukça fazla forumda partner var.riskinizi bölün.zatenenim kanalları denemelik aldı göstereyim dye kanıt istedik.gri kalanı cuma alacakmış.hatta birazdan resim koyayım

---------- Spam Engelliyici 13:37 ---------- Önceki Mesaj 13:30 ----------

@orcunkazan http://i.hizliresim.com/g8GpAb.png byrun hocam.bi sıkıntı olduğu belli

---------- Spam Engelliyici 13:41 ---------- Önceki Mesaj 13:37 ----------

Arkadaşlar bilmiyorum ben size karşı daha ne kadar açık şeffaf olabilirim :) Ama hala vara kafanızda soru işaretleri sorun paylaşın yanıt bulalım hep beraber

Ortak çalıştığımız Partner şirketinden hubluk almış arkadaşımız hayırlı olsun. Biz auxmode Partneri ile beraberiz fakat ayrı gibiyiz yani onlar kendi işleri ile ilgileniyor biz kendi sorunlarımızla. dün yaşanan kanal atılması olayında olay Beyond Networkün olaydır yani bildirge bize geldi ve akabinde kanalları attık. tekrardan hayırlı olsun.

Çapadan atılanları bağlayabilirmiyiz hocam zaten Auxmode networktan atıldık tekrar aynısınamı bağlayacız acayip komplo teorileri var kafamda :)

Not : Hocam bide toplu kanal yollayamıyor muyuz kayıt olurken tek tek yazması zor olacak.

Ortak çalıştığımız Partner şirketinden hubluk almış arkadaşımız hayırlı olsun. Biz auxmode Partneri ile beraberiz fakat ayrı gibiyiz yani onlar kendi işleri ile ilgileniyor biz kendi sorunlarımızla. dün yaşanan kanal atılması olayında olay Beyond Networkün olaydır yani bildirge bize geldi ve akabinde kanalları attık. tekrardan hayırlı olsun.

Sağolun hocam Umarım sizin sorununuz çözülür.Hangi Namussuz yaptıysa onca insanın ve sizlerin hakkına girdi nasıl altından kalkacak bilmiyorum.Sizde en kısaca çözüp tekrardan alternatif olarak devam edersiniz

---------- Spam Engelliyici 14:16 ---------- Önceki Mesaj 14:15 ----------

Çapadan atılanları bağlayabilirmiyiz hocam zaten Auxmode networktan atıldık tekrar aynısınamı bağlayacız acayip komplo teorileri var kafamda :)

Not : Hocam bide toplu kanal yollayamıyor muyuz kayıt olurken tek tek yazması zor olacak.

hocam topla kanallar için bir düzenleme yapayım hemen.Tabiki kanallarla kayıt olabilrisiniz.

mcn aynıysa ödeme günleri niye farklı ?

Ödeme konusunda bana farklı birşey söyledi yt ödedikten 10 20 gün içinde ödeeriz.Bende yanlış olmasın diye bu tarihi yazdım.Ayrıca ödemeler önce bana gelecek.bende webmoney banka paypal böle böle dağıtacağım.işler 1-2-3 gün uzayabilir.

---------- Spam Engelliyici 14:19 ---------- Önceki Mesaj 14:19 ----------

@hidan hocam şimdi toplu sıralı şekilde kanal url kısmından başvuru yapılabilir :)

forum kuralları gereği istenene bilgiler anasayfaya eklenmiştir.

Belirtilen şartlara uyan kanallar gönderildi

Bu akşam gelene bütün kanalları tek tek inceleyip uygun olanları listeleyip yollayacağım.davetiyeler geldiği zamanda bilgilendirme tekrardan yapılacaktır.İstek ve fikir bölümüne yazdığınız için teşekkürler.İStediğiniz şekilde olması için elimden gelen çabayı göstereceğim :)

Hayırlı olsun hocam 17 kanal ile başvurdum

Az önceki görüşmemizde yarın sabah ofise geçip davetiyeleri kontrol edip yollayacağını belirtti partner.İnşallah aksilik olmazsa yarın gün içinde davetiyeleriniz gelir arkadaşlar.

[MENTION=48601]Hey[/MENTION] dünkü gönderilen başvurulardan bir ses yok mu hocam? denemek için 1 kanal göndermiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri