Welcome
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Why Ytpara ?Hi ytpara family![]()
My name is Janet Wong, and I work for BroadbandTV (BBTV)! I love working at my company and helping youtubers like yourself grow! I will focus a lot of my time and energy to see success of your channel, so if you are a content creator and is interested in growing your channel in terms of getting yourself more views, more subscribers and ultimately more exposure, please do reach out to me!
The company that I work for is the largest and oldest network out there and we have a great group of happy and dedicated people that works very hard to see success of your youtube channel! Me and my friends will work very hard to help you in any way possible!
I can also answer all your questions here as well!
Wildwood is a great guy that introduced me to YTPara, and I am very excited to be talking and meeting everyone here!
email: [email protected]
I look forward to connecting with you!![]()
Janet
( Can someone Translate please/ Thanks )
Alın size size çeviri kendim çevirdim ha
Merhaba ytpara aile
Benim adım Janet Wong ve ben BroadbandTV (BBTV) için çalışır! Ben şirkette çalışan ve kendinizi büyümek gibi youtubers yardım seviyorum! Ben senin kanalın başarısını görmek benim zaman ve enerji çok durulacak, böylece bir içerik yaratıcısı ve kendinizi daha görünümleri, daha fazla abone ve sonuçta daha fazla maruz kalma alma açısından kanalınızı büyüyen ilgilenen varsa, ulaşmaya lütfen bana göre!
Çalıştığım şirket orada büyük ve en eski ağ ve biz youtube kanalı başarısını görmek için çok sıkı çalışıyor mutlu ve özverili insanların büyük bir grup var! Ben ve arkadaşlarım mümkün olan her şekilde size yardımcı olmak için çok çalışmak olacak!
Ben aynı zamanda burada tüm sorularınıza cevap verebilir!
Wildwood YTPara beni tanıştırdı büyük bir adam olduğunu, ve ben konuşuyorduk ve buradaki herkesi toplantı için çok heyecanlıyım!
E-posta: [email protected]
Seninle bağlantı için sabırsızlanıyoruz!
Janet
(Birisi Çevir alabilir miyim lütfen / Teşekkürler)
Merhaba ytpara aile
Benim adım Janet Wong ve ben BroadbandTV (BBTV) için çalışır! Ben şirkette çalışan ve kendinizi büyümek gibi youtubers yardım seviyorum! Ben senin kanalın başarısını görmek benim zaman ve enerji çok durulacak, böylece bir içerik yaratıcısı ve kendinizi daha görünümleri, daha fazla abone ve sonuçta daha fazla maruz kalma alma açısından kanalınızı büyüyen ilgilenen varsa, ulaşmaya lütfen bana göre!
Çalıştığım şirket orada büyük ve en eski ağ ve biz youtube kanalı başarısını görmek için çok sıkı çalışıyor mutlu ve özverili insanların büyük bir grup var! Ben ve arkadaşlarım mümkün olan her şekilde size yardımcı olmak için çok çalışmak olacak!
Wildwood YTPara beni tanıştırdı büyük bir adam olduğunu, ve ben konuşuyorduk ve buradaki herkesi toplantı için çok heyecanlıyım!
Janet
Hello everyone!
It is all very lovely meeting you! I want to get it clear that I am not spam! I am a very real person working for a very real company. The goal that I have is to work with everyone here and see great success in all your future endeavors with YouTube! So if you could kindly provide me with the link to your youtube channel before reaching out to me, I would greatly appreciate it!
Many thanks!!
Hello everyone!
It is all very lovely meeting you! I want to get it clear that I am not spam! I am a very real person working for a very real company. The goal that I have is to work with everyone here and see great success in all your future endeavors with YouTube! So if you could kindly provide me with the link to your youtube channel before reaching out to me, I would greatly appreciate it!
Many thanks!!
Hello everyone!
Many thanks!!
Merhaba ytpara aile
Janet
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.