Hic izlenim gelmiyor

highflyeer

Kayıtlı Üye
Merhaba izlenen kategorilerde 3 farkli kanal yaptim videolar attim fakat 1 tane bile izleyici gelmiyor niye boyle sizce kanallari acmadan format atmistim?

Sabır. Belki 1 günde indexlenir belki 10 belki 100.Bekleyecen care yok

sıranın sana gelmesini bekleyeceksin...
bende de 10 tane kanal var tık yok 1 aydır...

7 aylık kanal daha 1 ay önce patladı. Bu işler belli olmuyor, nadasa bırak izleneceği varsa izlenir birgün.

Benim 6 ayık kanalım aylık 3 - 4 k seyrediliyordu. Şuan 25 videom var. Haziran başında yükselmeye başladı. Tek video tuttu. Günlük 5 k gibi izlenim alıyordu ve yükselişteydi. Ama 2 gündür bi anda yarı yarıdan fazla düşüş yaşadım tekrar. Arkadaşlar çek yayınla bekle tutarsa diye bişe yok. İzlettiren izlettiriyor. Tabi ben çözemedim ama izlenmeyen videonun başlık etiket düzenlemelerini tekrar gözden geçiriyorum. Backlink çalışmaları yapmam lazım ama bunda eksiğim. Diğer kanallara yorum atıyorum. Ben onlara abone oluyorum onlarda bana. Videolarımı en az 3 dilde yayınlıyorum. Konuşma olmadığı için sıkıntı olmuyor. Önerilen videolarda nasıl çıkarım bunu araştırıyorum. Denemelerim var bakalım zamanla bişeyleri çözebilirsek iyi olucak.

Bir iki izlenim gelse yine bisey demem de hic yok o tuhaf

hocam bu işler sırayla diğerlerinin kanalları patlıcak ki sıra sana gelsin ... bu sükilasyon hep böyle ...

bnm ö zgün kanalım da hiç izlnm gelmiyor ben sadece bekliyorum bilmiyorum yapılacak bişey var mı

ben geçen sene bir kanala 7 dakikalık bir video atmıştım ve düzenli çalışacam diye kendime söz vermiştim.. Kanalda kanal resmi ve abonesi bile yoktu. Video yu attım fakat ayrıca kanalı adsenseme de bağlamıştım. Neyse işte sonra hevesim kırıldı ve hiç ilgilenmedim o video öylece kaldı aylarca.. ve bu yıl adsenseme aylık 4 hane geldiğini gördüm şubatta. ardından diğer ay bir 4 hane daha geldi ve şok oluyordum :D:D En sonunda farkettim ki taaaa o zamanlar attığım video daha yeni izlenim alıyor ve tek başına 4 hane getiriyor aylık :D O yüzden hayırlısı diyorum..

Genel bir sorun var sanırım. Sorunu çözen de ses çıkarmıyor muhtemelen :) Yaptığım kanallar zaten hiç denecek kadar az izleniyor, bekleyelim görelim diyorum açar açmaz günlük 10-20k izlenim alan kanal 3-4 gün bu seyirde gittikten sonra günlük 50 izlenime düştü.

Herkes heryeri parselledi çevirdi parasını kazanıyor eğer bi ara boşlarlarsa emin ol onların yerine sen geçiceksin hocam veya aylarını verip cebinden sürekli para harcıyarak metod bulucaksın :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri