Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dinyada ortalama 10.000 farklı halka açık proxy var. Bu proxyleri binlerce site, onbinlerce son kullanıcı kullanıyor. Mesala çinde google yasak bu proxyler ile giriyorlar. Zendmate givi programlarda bunla giriyor. Bazen denk geliyor bir ipi taratıyorum 10 farklı kullanıcımın kanalında cıkıyor soruyorum nerden aldınız diye tor tarayıcı diyor.
Peki birşey olma ihtimali nedir? bir kanal spamden kapanırsa aynı ipden girilen kanallarda spamden kapanır.
Kısaca sakın kullanma hocam.
Bu tamamen benim şahsi fikirlerimdir.
Satın alacağın proxyler kesinlike shared proxy olmamalı, private proxy kullan kafan rahat olsun.
Hocam private proxy dediğin benim dediğimle (ücretli olarak satılan high anonymous proxy) aynı mı ?
Benim kullandığım ha proxy aylık 10 dolar 40 ülke 100 server vs.
Kayzer hocanın söylediği ip başına 2,3 lira maliyeti olan bişey .1000 2000 li paket satanlar var 5k 10k
Hocam kullandığın proxy eklenti şeklinde mi yoksa manuel mi giriyorsun tarayıcıya ?
Dinyada ortalama 10.000 farklı halka açık proxy var. Bu proxyleri binlerce site, onbinlerce son kullanıcı kullanıyor. Mesala çinde google yasak bu proxyler ile giriyorlar. Zendmate givi programlarda bunla giriyor. Bazen denk geliyor bir ipi taratıyorum 10 farklı kullanıcımın kanalında cıkıyor soruyorum nerden aldınız diye tor tarayıcı diyor.
Peki birşey olma ihtimali nedir? bir kanal spamden kapanırsa aynı ipden girilen kanallarda spamden kapanır.
Kısaca sakın kullanma hocam.
Bu tamamen benim şahsi fikirlerimdir.
Hocam ücretli olarak sunulan proxyler bu şekilde riskli mi ?
O proxyler özel olarak bir kişi için değil mi ?
Konuyu pirtlaticam ama ucuz ve güvenilir proxy satan site var mi bildiginiz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.