Hirsizlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaklaşık 5 yıldan beridir e-ticaret yaparım internet üzerinden yapılan alış veriş ve işlerde hiç bir zaman Diyarbakırlı firma ile alış veriş yapmam. %80 i dolandırıcı yada üçkağıtçı çıkıyor bu benim şahsi tecrübelerim.

2003 yılından itibaren internet hizmeti sektöründe farklı dallarda çalıştık, hiç bir kimsenin bir kuruşunu haksız olarak yemedik, yemeyiz ALLAH nasip etmesin.

Her ne kadar Diyarbakır'ın adı çıksada biz işimizi her zaman elimizden geldiğince düzgün yapmak istiyen kişilerdeniz, yaptığınız yorum hiçte güzel bir şey değil insaları şehirlerine veya ırklarına göre ayırım yapmayın.

Arkadaslar bir bilgisayarci olarak bu durumu ilk duydugumda ki skyepeden bir arkadas anlatti hic ihtimal vermedim yani sacma olmaz oyle birsey dedim, olsa bile niyekendini acik etsin hesabi komple alir olay biter dedim simdi bu konuyu gordum sasirdim ki hala ihtimal veren birisi degilim...

Soyle dusunun var sayalim ki ilgili VPS firmasindan birileri yapiyor bunu, bu sekilde yapmazlar ki eger sizin youtube kanal hesabiniza girip adsense baginizi degistirebiliyorsa sizin youtube hesabinizin sifresinide degistirir yani hesabi kendine alabilir ?

simdi olaya Hukuki acidan bakacak olursak... sonuc olarak ortada bir hirsizlik soz konusu.

simdi karsi taraf neden boyle birseyi size yapsin ?
Cokmu fazla kazaniyorsunuz ?

ortada delil istenilmis tamam adsense numarasini bir sinirle panikle hemen degistir deyip kendi hesabinizi ekleyip duzelterek o an icin diger adsense numarasini not almamis olabilirsiniz bu durumda siz haksizsiniz deyip konuyu kestirip atamayiz.!!!

bu olayin acikliga kavusmasi icin...

on yargili davranilmamalidir. ne caldi diye idda edilen firma ( ki boyle bir ihtam bir idda yok ) nede bu konuyu acan arkadasa elinde delilin yok kapa ceneni dercesine konuyu ortbas etme hakkimiz yok.!!

firma ortaya cikmis diyor ki bizde boyle birsey olamaz daha oncede aciklamasi yapildi deniliyor.
Idda eden arkadas zaten firmayi suclamiyor ama diyor ki iki sefer basima geldi VPS den kaynakli olabilir diyor.

simdi idda eden arkadasin kazanci nedir ? boyle birsey yapmaya degecek sekildemi ?

Bu duruma gercekten durust tarafsiz birinin el atip taraflardan degil kendi ortaya delil koyarak ben bu isi cozdum suclu sudur diyerek konuyu kapatmaktir. Yada bu saatten sonra istediginiz kadar bagirin cagirin ilgili VPS durumu sarsintida her nekadar yapmadim desenizde bir sallanti durumu yasayacaktir.

ister firma yetkilileri kisiyle detaylara girecek yada kendine guvenen kisi.

burda firmada boyle seyler olamaz imkansiz diyerekde kendini aklayamaz
senin elinde delil yok boyle birsey asilsizdir diye konuyu kapatmayada hakkimiz yok

burda idda eden kiside onemlidir..

neden boyle bir idda da bulunsun ? firma ile bir alip vermedigi mi var ?

FGA guzel ornek vermis ama tarafsiz davranmamis...

hukukda evet oyle bir madde var idda makami iddasini kanitlamak zorundadir.

idda makami sizce kimdir ?? hukuk da ? davayi acan savcidir.

davacinin avukati ve davacinin kendidir.

davacinin basina bir is gelmis ve bunu idda etmis burdan sonra is savcinin ya delil toplayacak mahkeme heyetine sunacak yada delil yetersizligi ile bu davayi kapatacak fakat idd dogru ise ???? savcinin acemiligi yetersizligi yuzunden baskalarininda cani yanmaya devam edecek.!!!

Hukuk da sucu kesinlesene kadar herkes masumdur.!!! ve suphe ile hic kimse yargilanamaz hukum verilemez burda tarafsiz olup her iki tarafinda kendince caba gozterip bu konuyu netlestirmesi gerekiyor yoksa Firma adina gercekten sarsici bir durum oldu.!!

Arkadaslar bir bilgisayarci olarak bu durumu ilk duydugumda ki skyepeden bir arkadas anlatti hic ihtimal vermedim yani sacma olmaz oyle birsey dedim, olsa bile niyekendini acik etsin hesabi komple alir olay biter dedim simdi bu konuyu gordum sasirdim ki hala ihtimal veren birisi degilim...

Soyle dusunun var sayalim ki ilgili VPS firmasindan birileri yapiyor bunu, bu sekilde yapmazlar ki eger sizin youtube kanal hesabiniza girip adsense baginizi degistirebiliyorsa sizin youtube hesabinizin sifresinide degistirir yani hesabi kendine alabilir ?

simdi olaya Hukuki acidan bakacak olursak... sonuc olarak ortada bir hirsizlik soz konusu.

ortada delil istenilmis tamam adsense numarasini bir sinirle panikle hemen degistir deyip kendi hesabinizi ekleyip duzelterek o an icin diger adsense numarasini not almamis olabilirsiniz bu durumda siz haksizsiniz deyip konuyu kestirip atamayiz.!!!

on yargili davranilmamalidir. ne caldi diye idda edilen firma ( ki boyle bir ihtam bir idda yok ) nede bu konuyu acan arkadasa elinde delilin yok kapa ceneni dercesine konuyu ortbas etme hakkimiz yok.!!

firma ortaya cikmis diyor ki bizde boyle birsey olamaz daha oncede aciklamasi yapildi deniliyor.
Idda eden arkadas zaten firmayi suclamiyor ama diyor ki iki sefer basima geldi VPS den kaynakli olabilir diyor.

simdi idda eden arkadasin kazanci nedir ? boyle birsey yapmaya degecek sekildemi ?

Bu duruma gercekten durust tarafsiz birinin el atip taraflardan degil kendi ortaya delil koyarak ben bu isi cozdum suclu sudur diyerek konuyu kapatmaktir. Yada bu saatten sonra istediginiz kadar bagirin cagirin ilgili VPS durumu sarsintida her nekadar yapmadim desenizde bir sallanti durumu yasayacaktir.

senin elinde delil yok boyle birsey asilsizdir diye konuyu kapatmayada hakkimiz yok

davacinin basina bir is gelmis ve bunu idda etmis burdan sonra is savcinin ya delil toplayacak mahkeme heyetine sunacak yada delil yetersizligi ile bu davayi kapatacak fakat idd dogru ise ???? savcinin acemiligi yetersizligi yuzunden baskalarininda cani yanmaya devam edecek.!!!

Hukuk da sucu kesinlesene kadar herkes masumdur.!!! ve suphe ile hic kimse yargilanamaz hukum verilemez burda tarafsiz olup her iki tarafinda kendince caba gozterip bu konuyu netlestirmesi gerekiyor yoksa Firma adina gercekten sarsici bir durum oldu.!!
Merhaba,

Her türlü soruya sorunuza araştırmanıza ne gerekiyorsa ben hazırım, eğer böyle bir şey mümkünse söz veriyoruz başımızı öne eğip özür diler bu işi burda bırakırız.

Kişinin kendi bilgisayarından da Adsense hesaplarını kontrol amaçlı girdiğini (büyük ihtimalle) düşünmemiz gerekiyor. Yani aslında hiç VDS ile alakası olmayıp kişinin bilgisayarındaki herhangi bir keylogger vb. program ile bu işlem başkaları tarafından yapılıyor olabilir. Güvenlik açığı VDS'te değil kullanıcı da olabilir. Arkadaşın durumunu anlıyorum; ancak herhangi bir kanıt olmadan bu şekilde firma adını belirtmek (kişisel görüşüm) uzaklaştırma sebebi. Direk olarak firma yetkilisini karalamıyor da olsa firmanın açığı olduğunu ileri sürerek firmayı zan altında bırakıyor. Keşke gerekli kanıtı alsaydınız ya da bir kez daha bu işlem yapılana kadar bekleyip kanıtın fotoğrafını o zaman alsaydınız da bu şekilde net bilgilerle paylaşsaydınız hocam.

Ben önce firma adı vermek istemedim.Konu kilitlenmişti daha sonra mnote arkadasım konuyu açtı.Bende paylaştım.Bakın ben Resimlerle ne anlatacaktım.Başka birinin adsense numarasınımı burdan paylaşacaktım.

ortada bir kanıt resim vs bişi olmadan kimseyi suçlayamazsınız.

Ben önce firma adı vermek istemedim.Konu kilitlenmişti daha sonra mnote arkadasım konuyu açtı.Bende paylaştım.Bakın ben Resimlerle ne anlatacaktım.Başka birinin adsense numarasınımı burdan paylaşacaktım.

Hocam başka biri dediğiniz kişi sizi hackliyorsa paylaşın :) Ayrıca ben sizin durumunuzu da anlıyorum. Bence ama (Sistem yöneticisinin böyle bir şey yapacak kadar amatör olmadığını düşünüyorum) VDS üzerindeki bir açık nedeniyle hacklenme ihtimaliniz bilgisayarınızdaki bir açık nedeniyle hacklenme ihtimalinize göre düşük. Aksi takdirde bu sorunu yaşayan tek kişi siz olmazdınız hocam. (Eğer milyarlık geliriniz yoksa diğer arkadaşlara oranla çok daha fazla geliriniz yoksa yani.) Yine de anlıyorum sizi, umarım öyle veya böyle bir sonuca ulaşır.

Merhaba,

Her türlü soruya sorunuza araştırmanıza ne gerekiyorsa ben hazırım, eğer böyle bir şey mümkünse söz veriyoruz başımızı öne eğip özür diler bu işi burda bırakırız.

Bu durum oncelikle bu idda yi yapan arkadasa dusuyor, dedigim gibi kazanci bu isi yapmalarina gerekce olacak kadar mi ?

Bu durumu iki sefer yasadigini idda etmis hangi tarihler arasinda bu durumlari yasadi ?

Her iki durumda da VPS baglantisi acikmiydi ?

Ayrica Google hesaplarina oyle keyloger tarzi trojenler ile giris yapilamaz sistem tarafindan dogrulama gerektirir yani normal kullanici adi ve normal sifre girilmedigi surece Google hesaplari acilamaz..

Bu durumun icine girmek istemiyorum ama her iki tarafda sorulacak sorular var oncelik iddayi yapan kisi olmak sarti ile sorulmasi gereken sorular var bunlar sorulmayip kimisi VPS ye kimisi iddayi yapana yuklenmis... bence bu durum busekilde cozulmez..

Sorulmasi gereken sorular disinda suclamalar var, bence duruma tarafsiz birinin el atip.... tecrubeli birinin el atip sorulmasi gereken sorulari sorup bu durumu acikliga kavusturmasi gerekmektedir.

-------------

Ben konuyu kapatıyorum.Firmadan yana problemlerimi izah etmeye çalıştım kim ne anlamış ise zaten anlamıştır.Olay açık ve nettir.Benim o firma ile ne alıp veremediğim olabilirki.herkes kendi ekmeğinin peşinde ona saygım sonsuz.

--- Youtube dan ne kadar kazanıldığının hiçbir önemi yoktur.Bunun altını çizeyim.

Tekrar söylüyorum ben konuyu uyarı amaçlı açtım.Bu firma olmaz şu firma olur. başka bir firma olur.Ben aylık 200 tl vds ücreti ödeyen biriyim. yazık değilmi? belki daha kaç kişi vds lere para ödüyor.

Bu durum oncelikle bu idda yi yapan arkadasa dusuyor, dedigim gibi kazanci bu isi yapmalarina gerekce olacak kadar mi ?

Bu durumu iki sefer yasadigini idda etmis hangi tarihler arasinda bu durumlari yasadi ?

Her iki durumda da VPS baglantisi acikmiydi ?

Ayrica Google hesaplarina oyle keyloger tarzi trojenler ile giris yapilamaz sistem tarafindan dogrulama gerektirir yani normal kullanici adi ve normal sifre girilmedigi surece Google hesaplari acilamaz..

Bu durumun icine girmek istemiyorum ama her iki tarafda sorulacak sorular var oncelik iddayi yapan kisi olmak sarti ile sorulmasi gereken sorular var bunlar sorulmayip kimisi VPS ye kimisi iddayi yapana yuklenmis... bence bu durum busekilde cozulmez..

Sorulmasi gereken sorular disinda suclamalar var, bence duruma tarafsiz birinin el atip.... tecrubeli birinin el atip sorulmasi gereken sorulari sorup bu durumu acikliga kavusturmasi gerekmektedir.

Hocam keylogger ile normal kullanıcı adı ve şifreyi alıyor sonra giriyor :D Lokasyon farkı yüksek değilse, doğrulama istemez çok zor değil. Yine de bence konu başından beri en mantıklı yorumlar sizden geliyor, eğer yöneticilerden biri bu işlemleri yapamayacak ise sizin bu işi sorgulamanızı öneririm ben müsaitseniz.

ortada bir kanıt resim vs bişi olmadan kimseyi suçlayamazsınız.

Kimse suclanmiyor ortada yasana bir durum var ve suphelendigini soyluyor arkadas ( gercekten karisik bir durum )

Ama bu sekilde bu konu kapanirsa yani elinde belge yok diye kapanirsa firmada acik var yada yok yaptilar yada yapmadilar bu durumun hic biri suan firmaniin zararini durdurmayacaktir.

---------- Mesaj saat 14:24:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:20:11 civarında gönderildi. ----------

Hocam keylogger ile normal kullanıcı adı ve şifreyi alıyor sonra giriyor :D Lokasyon farkı yüksek değilse, doğrulama istemez çok zor değil. Yine de bence konu başından beri en mantıklı yorumlar sizden geliyor, eğer yöneticilerden biri bu işlemleri yapamayacak ise sizin bu işi sorgulamanızı öneririm ben müsaitseniz.

Yorumunuz icin tesekkur ederim ama arastirma isileri bas agritan islerdir. Kim hakli cikar yada cikmaz sorumluluk aliyorsunuz ve sonuc olarak bir tarafla kotu dusuyorsunuz :) cok yasadim... olaya kaba seklinde baktigimizda zor givi degil cozulmesi ama cozuldukten sonra alacaginiz elestiri ve sinir bozulugu nu cekmek zordur.

Trojen olayi ile alinir yada alinmaz ama sonuc olarak bu durumuda goz onunde bulundurmak gerekiyor.

Galiba tam olarak anlatamıyorum, bizim kişilerin vds'i ile kesinlikle alakamız yoktur.
Şifreyi bilmeden giriş yapılamaz, şifre sıfırlanmaya kalkınsa bile vds'e reset atılması gerek.
Mağdur arkadaşımız'ın dediği gibi hesapları vds'inde açık bırakıyormuş, hiç bir kimse şifreyi bilmeden hesaba giriş yapamaz.

Ytpara , r10 gibi büyük forumlarda bir çok müşterimiz var, hiç birinin başına böyle bir şey gelmedi geldiysede bilmiyoruz, bize bildirilmedi.

Hırsızlık çok adi bir suçlamadır, kesinlike bunun peşini bırakmayız bu sorunu ne olursa olsun çözüme kavuşturmak adına elimizden geleni yapacağız.

ben cözümü söyledim önceki mesajımda iki tarafın adsensesi incelendiginde sonuc ortaya cıkar :)

burda birey için cok önemli bişey yok firma delilleri ile milletin kafasına kazımak zorunda böle bir şey olmadıgını
yoksa izi kalır her halukarda

firma adsensesine bakıldıgında
tahmini kazanclarla kesinleşen kazançlar arasında ciddi bir fark varmı ?
bahsi gecen günlerde madurun hit kaybı kadar hit artışı yaşamışmı
madur kişi kendi adsensesini geri eklediginde firma madurun hit artışı kadar hit düşüşü yaşamışmı ?
bunlara bakılarak bir sonuca ulaşır iş sadece

hocam adını konuya ekleyin isterseniz ve bizde o firmayı kullanmayız bu kadar basit

Galiba tam olarak anlatamıyorum, bizim kişilerin vds'i ile kesinlikle alakamız yoktur.
Şifreyi bilmeden giriş yapılamaz, şifre sıfırlanmaya kalkınsa bile vds'e reset atılması gerek.
Mağdur arkadaşımız'ın dediği gibi hesapları vds'inde açık bırakıyormuş, hiç bir kimse şifreyi bilmeden hesaba giriş yapamaz.

Sifre ile giriildigi kesin zaten fakat neden sifreyi bilen kisi hesabi komple calmiyorda adsenseyi degistiriyor ben bu kismi anlamadim,

yani soyle dusunun bir hirsizin eve kapiyi calarak girmesi yada isiklar acik gurultu yaparak calmasi gibi birsey bu... daha onceki yorumlarimda belirttim yomne belirtiyim sizn sisteminizin acigi olsada olmasada siz yapsanizda yapmasanizda bu durum netlesmeden gercekten bir skintiya duseceksiniz bu hususda, allah yardimciniz olsun

---------- Mesaj saat 14:34:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:30:01 civarında gönderildi. ----------

-------------

Ben konuyu kapatıyorum.Firmadan yana problemlerimi izah etmeye çalıştım kim ne anlamış ise zaten anlamıştır.Olay açık ve nettir.Benim o firma ile ne alıp veremediğim olabilirki.herkes kendi ekmeğinin peşinde ona saygım sonsuz.

--- Youtube dan ne kadar kazanıldığının hiçbir önemi yoktur.Bunun altını çizeyim.

Tekrar söylüyorum ben konuyu uyarı amaçlı açtım.Bu firma olmaz şu firma olur. başka bir firma olur.Ben aylık 200 tl vds ücreti ödeyen biriyim. yazık değilmi? belki daha kaç kişi vds lere para ödüyor.

eger bu durumu ben arastiryor olsaydim ve su yazinisi okusaydim direk bu davayi Aleyhine cevirmistim.!!!

uyari icin hic kimse suclanmaz, basiniza gelen bir durum var ise idda edersiniz konu arastirilir. Siz her nakadar hak taleb etmeseniz bile suan sunmus oldugunuz sizin deyiminizle uyari benim acimdan idda olan sey... suanda bir firmayi hirsiz posizyonuna dusurdu.. sorulan sorulara cevap vermek zorundasiniz.!!! ve niye resim cekiyim niye kazancimi soyleyim gibi sacma uste cikma cabasi ile davranmayin bu sizi suclu duruma dusurur... benim cozum icin atmis oldugum sonuclar 3 kisi arasinda gelisecektir.

davali - davaci - araci

ve bu durum sonuclandiginda araci diyecek iki iki taraflada konustum iste sunun kazanci bu demeyecek tekkelime...

idda eden hakli
VPS firmasi hakli

bu yorumunuz ile benim gozumde suan suclu duruma dustunuz bile

Sifre ile giriildigi kesin zaten fakat neden sifreyi bilen kisi hesabi komple calmiyorda adsenseyi degistiriyor ben bu kismi anlamadim,

yani soyle dusunun bir hirsizin eve kapiyi calarak girmesi yada isiklar acik gurultu yaparak calmasi gibi birsey bu... daha onceki yorumlarimda belirttim yomne belirtiyim sizn sisteminizin acigi olsada olmasada siz yapsanizda yapmasanizda bu durum netlesmeden gercekten bir skintiya duseceksiniz bu hususda, allah yardimciniz olsun

---------- Mesaj saat 14:34:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:30:01 civarında gönderildi. ----------

eger bu durumu ben arastiryor olsaydim ve su yazinisi okusaydim direk bu davayi Aleyhine cevirmistim.!!!

uyari icin hic kimse suclanmaz, basiniza gelen bir durum var ise idda edersiniz konu arastirilir. Siz her nakadar hak taleb etmeseniz bile suan sunmus oldugunuz sizin deyiminizle uyari benim acimdan idda olan sey... suanda bir firmayi hirsiz posizyonuna dusurdu.. sorulan sorulara cevap vermek zorundasiniz.!!! ve niye resim cekiyim niye kazancimi soyleyim gibi sacma uste cikma cabasi ile davranmayin bu sizi suclu duruma dusurur... benim cozum icin atmis oldugum sonuclar 3 kisi arasinda gelisecektir.

davali - davaci - araci

ve bu durum sonuclandiginda araci diyecek iki iki taraflada konustum iste sunun kazanci bu demeyecek tekkelime...

idda eden hakli
VPS firmasi hakli

bu yorumunuz ile benim gozumde suan suclu duruma dustunuz bile

1-Hayır ben niye resim çekeyim ki demedim neyin resmini çekebilirdim bu durumda adsense hesabının mı diye soru sordum.
2-Kazancımın neden önemi olsun ki onuda anlamadım yani.5000$ alıyorum yada aylık 100$ alıyorum bence bunun bir önemi yok demek istedim.Ortaya bir sorun var evet.Bakın hesap açık bırakıldıktan sonra siz o hesabı kendi adsense hesabınıza çok rahat değiştirebilirsiniz öyle değilmi.Neden diiğer kullanıdığım vds firmasında böyle bir durum başıma gelmedide burda oldu.Yada evde girerim youtube iş yerimden girerim neden olmadı.Bakın özellikle ben o vds ile sadece 2 hesabıma giriyorum ve o hesabımla başka bir yerde kullanmıyorum.

-------------

Ahmet hocam, konu açıyorsunuz ama hangi amaçla açıyorsunuz bir dikkat edin önce karalama yapıyorsunuz, insaların ekmeğine çamur atıyorsunuz resmen.
Bana ekmek'ten bahsetmeyin lütfen konuyu açma sebebinize bakın birde firma ile alıp veremedğin yok diyin, ayıp günah değilmidir insalara iftira atmak?

Merhabalar siz vdsden benim hesaplarım giiti demişsiniz ama
gecengün benimde 40 adet kanalım gitti ve şuan yönetim kurulu (mnote) saolsun araştırıyor.
benim kanalların gitme sebebi satın almıştım ve şifrelerini değiştirmemiştim güvenden dolayı diyeyim.
sizde böyle satın alma falan yaptıysanız bunlarıda göz önünde bulundurun derim.
detaylı araştırın vds diye direk demeyin vds+satın hesap+keylogger+tanıdık birileri+ vs. vs. olarak geniş araştırırsanız doğru sonuca ulaşırsınız.

iyi günler

1-Hayır ben niye resim çekeyim ki demedim neyin resmini çekebilirdim bu durumda adsense hesabının mı diye soru sordum.
2-Kazancımın neden önemi olsun ki onuda anlamadım yani.5000$ alıyorum yada aylık 100$ alıyorum bence bunun bir önemi yok demek istedim.Ortaya bir sorun var evet.Bakın hesap açık bırakıldıktan sonra siz o hesabı kendi adsense hesabınıza çok rahat değiştirebilirsiniz öyle değilmi.Neden diiğer kullanıdığım vds firmasında böyle bir durum başıma gelmedide burda oldu.Yada evde girerim youtube iş yerimden girerim neden olmadı.Bakın özellikle ben o vds ile sadece 2 hesabıma giriyorum ve o hesabımla başka bir yerde kullanmıyorum.

Ahmet hocam, siz burda neyi tartışıyorsunuz ozaman elimde herhangi bir şey yok diyorsunuz.
VDS kullanımı tamamiyle size ayit, size tek sorum var biz şifrenizi bilmeden hesabınıza nasıl giriş yapabiliriz bana bunu açıklayın lütfen!!!

Hocam bence olay belli. Hem kişinin dediklerine hem servis sağlayıcısının dediklerine %100 inanırsak yani belli. Ev bilgisayarı, iş bilgisayarı, kullandığı VDS servis sayısı X olsun. 1/(X+2) ihtimal ile herhangi biri ya da herhangi birinde yaptığı bir işlem nedeniyle hacklenmiş arkadaş. Ben kullanıcı hatası olduğunu düşünürüm başka biri VDS servislerinden birinde aynı şeyi yaşamaz ise.

firma adını verebilirmisin hocam?

muslera hocadan tavsiye aldım bu konuyu görünce şaşırdım vallahi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri