Hirsizlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani hocam o şifreyi değişmemek artık buyuk hatadır bence. Herkesin şifresi aynı oluyor adam seriyi deniyor giriyor böyle şeyler yaparlar hocam illaki aman dikkatli olun

Evet ama aynı şifreyi vermeleri yanlış bir şey öyle değilmi?

Evet ama aynı şifreyi vermeleri yanlış bir şey öyle değilmi?

Hayır malesef yanlış değil 1 dakikanızı ayırıp denetim masasından şifrenizi değiştirmeniz gerek, neden derseniz işte bu yüzünden kimsenin şifresini bilmek istemiyoruz herhangi bir şifre olayında olay bize kalmakta.

Hayır malesef yanlış değil 1 dakikanızı ayırıp denetim masasından şifrenizi değiştirmeniz gerek, neden derseniz işte bu yüzünden kimsenin şifresini bilmek istemiyoruz herhangi bir şifre olayında olay bize kalmakta.

vds yi kullanan kişinin şifresini kendisin değiştirmesi gerekmekte kimse bilmesin diye bence ama bu uyarı baştan yapılıyorsa zaten sorunda kalmaz ortada..

Yanlış bence birde onu konuşmayalım.Sadece bir teoridir.Siz ilgilenip bunları bana söyleyebilirdiniz.Konunun bu olduğuda belli değil.Ben google a mail göndereceğim cevap gelincede burada paylaşacağım.Konu kapanmasın sizde mağdur olmayın insanlarda en azından konu hakkında bilgilenmiş olsunlar.

Yanlış bence birde onu konuşmayalım.Sadece bir teoridir.Siz ilgilenip bunları bana söyleyebilirdiniz.Konunun bu olduğuda belli değil.Ben google a mail göndereceğim cevap gelincede burada paylaşacağım.Konu kapanmasın sizde mağdur olmayın insanlarda en azından konu hakkında bilgilenmiş olsunlar.

Sadece siz yanlış diyorsunuz dikkat edin, biz tüm müşterilermize default şifre olduğunu ve kesinlikle değiştirmenizi söylüyoruz.

Konunun silinmesini istiyoruz, googleden gelince tekrar konu açabilirsiniz.

Buda daha önceki konuşmamız,

[24.08.2013 00:29:39] Ahmet Korana: hesabıma az önce baktım
[24.08.2013 00:29:51] VDSMerkezi: 1 dakika size yayın kimliğimi vericem
[24.08.2013 00:29:58] Ahmet Korana: siz girdiniz demiyorum
[24.08.2013 00:30:06] VDSMerkezi: Yayıncı Kimliği: pub-432423xxxxxx
[24.08.2013 00:30:13] Ahmet Korana: ki nasıl oluyor diyorum ben
[24.08.2013 00:30:16] Ahmet Korana: yok değildi?
[24.08.2013 00:30:34] Ahmet Korana: neyse artık bir tane vds verin devam edelim
[24.08.2013 00:30:39] VDSMerkezi: Ahmet hocam ben böyle bişey yaparsam nasıl ekmek kazanabilirim
[24.08.2013 00:30:43] Ahmet Korana: zaten adsense hesabım banlandı
[24.08.2013 00:30:48] Ahmet Korana: ondan yana sıkıntım var
[24.08.2013 00:30:56] Ahmet Korana: farkındayım evet

Madem biz yaptık, skype adresinizde size yayıncı kimliği zaten verilmişti neden kontrol etmediniz, burada konu açıp cevap yazmalara vaktiniz varsa 2 dakka kontrol etmenize zamanınız yok mu ve çok büyük tesedaüftür ki dün vds hesabınızın son günüydü.

Kim olursa olsun o hırsızlık lafını adama yedirtirim, herkez ekmeği namusu ve şerefi için yaşar, hırsızlık çok büyük bir laftır.

......... ıp adresli vds me erişemiyorum.

----------------------------
IP Address:
Tuncay SAYLIK
Yetkili 23/08/2013 16:39
Merhaba Ahmet bey,

Sunucu ddos saldırısı aldığından dolayı şuanda erişim sağlayamamaktayız en kısa sürede sorunu halletmeye çalışıyoruz.

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen sormaya çekinmeyin.
Saygılarımla.
Tuncay SAYLIK
Bu cevaba nasıl puan verirdiniz? Kötü Çok İyi

Tuncay SAYLIK
Yetkili 23/08/2013 18:51
Merhaba Ahmetn hocam,

Malesef sunucuyu açmamaktalar size yeni bir sunucu kuruyorum sunucu özellikleri neydi sizin ?

Saygılarımla.
Tuncay SAYLIK
Bu cevaba nasıl puan verirdiniz? Kötü Çok İyi

ahmet korana
Müşteri 23/08/2013 20:27
hocam ben .. tl yi istiyorum sunucuyu iptal etmek istiyorum.İçerisinde önemli bilgilerim vardı böyle olmaz yaa neden ulaşılamıyor.

Tuncay SAYLIK
Yetkili 23/08/2013 20:34
Merhaba Ahmet bey,

Sunucudan veya sunucuya saldırı yapıldığı için malesef sunucuyu açmamaktalar elimizden geleni yapıp görüşmekteyiz, vds işleminde geri iade bulunmamakta yedek alma müşteri sorumluluğundadır.

Elimizden geleni yapıp sunucuyu açtırmaya çalışıyoruz, mağduriyetlik vermemek için yeni sunucu alındı, dilerseniz sunucuyu kurup teslim edebiliriz.

Saygılarımla.
Tuncay SAYLIK

Neden kurtaramadınız peki benim eski vds mi içersindekilerle bır anda gıttı.parada ıade olmadı.bır tane vds kurdunuz verdınız ne yapayım bende kabul ettım.sonucta para verdım.DDos koruması var demıstınız sitenızde yanlıs gormedıysem.Ben sızı kotulemıs olsam bunları daha oncede yazardım .ama madem sız benımle konusmamı aktardınız bende aktıyım.

Ahmet bey, online.net tr hesaplarını saldırı yapıyor diye kapattı forumda satış yapan arkadaşlarımızda bunu biliyor, vds hesaplarında yedek almak müşteri sorumluluğunda olup tüm konularımızda yazmakta.

Online.net'in sunucuyu kapatması sizin zararınıza değildi bizim zararımızaydı, sunucuyu formatlayın demekten başka hiç bir şekilde cevap vermiyorlardı bizde mağdur olmamanız için sizi başka bir sunucuya taşıdık.

Şimdi gelmiş burda bunu yazıyorsunuz daha fazla kendinizi batırmayın, forum yetkilikerini konuya davet ediyorum.

Konuya konuşma metinin capsını eklemeniz, veya diğer delilleriniz ne ise eklemeniz gerekiyor. Kafadan şikayetler yaparak, veya haklı şikayetinizde kanıtsız konuşma yaparak şikayette bulunamazsınız.

Forumda konulara pek yorum yapmam, ticari konulara ise yönetimden olduğumuz için kimseyi etki altına bırakmamak adına yorum yapmam ama 1 senedir Tuncay'la çalışıyorum. Sayısız vps aldım verdim ama firma hatasından dolayı böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Konuyu okurken "vps şifresini değiştirmemiş, firmayı suçluyor" diye düşünerek okuyordum -ki zaten kendisi de doğrulamış ilerleyen sayfalarda.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] 'nın bahsettiği kişi benim bu arada.
Geçen sene aldığım bi vps'in şifresini değiştirmemiştim. Forumdan bi uyanık da muslera'nın anlattığı gibi deneye yanıla bulmuş benımkıne gırmıs. Sonra bulduk bunu yapan arkadaşı, konuştuk. Neyi nasıl yaptığını vs... Sonuç olarak hatalı bendim.

Firma şifreyi değiştirmek ya da sonrasında sizin arkanızı kollamak zorunda değil. Şifrenizi değiştirmiyosanız sizi uyarmak zorunda da değil.
Herkese aynı şifreyi vermeleri de bir hata değil ayrıca.

Ha şunu da söyleyeyim, benim şifrem [MENTION=1544]VDSMerkezi[/MENTION] 'nin verdiği şifrelerle aynı değil ama vps'i kurarken daha tuncay'a "şifrem şu şu şu" olsun derim şifremi o değiştirir.
Aldığım bütün vps'lerin şifreleri Tuncay'da vardır. Buna rağmen hiç bu tarz bir sorun yaşamadım.

Genellikle tarafsız olmaya çalışırım ama bu konuda olamadım. Adamı biliyorum, çalışıyorum.
Aynı sorunu yaşadım, neden yaşadığımı biliyorum ve [MENTION=603]koronline[/MENTION] da şifresini değiştirmemiş.

Aslında problem ortada. Buraya birisinin ekmeğiyle oynayacak kadar ciddi bir konuyu açıp bir firmayı lekelemeden önce daha çok düşünülmesi gerektiğini ve böyle bir konu açıldığında da varsayımlarla değil kanıtlarla açılmasını rica ediyorum.

Normal şartlarda forum kurallarında bu gibi durumlarda verilecek ceza belirtilmiştir ama [MENTION=603]koronline[/MENTION]'ın art niyetle yapmadığını düşünüyorum. Benzer bir durumda uzaklaştırılacaktır. Neden ceza vermiyorsunuz diye soran arkadaşlarında sorularını buradan cevaplamış olayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri