Hızlı bir şekilde video ortası reklam girme [ imacros ]

hocam bu kodları visual studio ile çalıştırabilrmiyiz?

15 ay kecdi bi shey olmuyor

p.s. adsense calismiyorum

hocam elinize sağlık
bende mi sıkıntı var çözemedim.
adsense kodun da para kazanma sekmesinden sonra reklamlarla para kazanma tıkı yok fakat onu kendim ekledim.
ilk video sorunsuz yapıyor.
2.video da video sonrası reklamı açmıyor.
3. video da hiç reklam eklemiyor ve böyle devam ediyor.
Basit bi yere takıldım ama ufak sinek hesabı uğraştırdı gece gece :D [MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION]

edit: videolar genel ve para kazanma açık olacakmış uykusuzluk:o

Son düzenleme:
Hocam ıyı geceler bana macro hızlı calısıyor gıbı geldı :)
Bu sorun yaratır mı?

VDS ten 350 video olan kanalıma calıstırdım sımdı ama tırsıyorum :D bı sıkıntı yasarmıyız?

Ulan bende slak gibi dun 60 videoya tek tek elle reklam girdim 1 dk yi 30 dk yaptim :D forumu iyi okumak lazim anlasilan

Hocam ıyı geceler bana macro hızlı calısıyor gıbı geldı :)
Bu sorun yaratır mı?

VDS ten 350 video olan kanalıma calıstırdım sımdı ama tırsıyorum :D bı sıkıntı yasarmıyız?

Bir sorun olacağını pek düşünmüyorum ama net birşey diyemem isterseniz wait seconds kısmındaki değeri artırabilirsiniz..

Sent from my iPhone using Tapatalk

[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] hocam ben play loop yapıp 1 den 30 a kadar 1.sayfayı bitirdikten sonra, 2. sayfada play diyince gene ilk sayfa da ki ilk videodan başlıyor nasıl çözülür bu ? yani ilk 30 videoya girebiliyorum anca

[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] hocam ben play loop yapıp 1 den 30 a kadar 1.sayfayı bitirdikten sonra, 2. sayfada play diyince gene ilk sayfa da ki ilk videodan başlıyor nasıl çözülür bu ? yani ilk 30 videoya girebiliyorum anca

Merhaba hocam skypedende görüşmüştük buradanda belirteyim konudada belirtmiş olmam lazım.. Böyle birşey yapmanıza gerek yok repeat macro kısmındaki max değerini kaç videonuz varsa yazın ve play loop tuşuna basın sayfa geçişlerini makro hallediyor zaten :)

Partner kanalda toplu para kazanma açma işlemini yapamiyorum 90 video varsa ilk önce 1. Sayfadakilerin tümünü seç diyorum para kazan aç diyorum sonra 2-3 diye tek tek uğraşıyorum adaensede tümünü seç para kazanma aç vardı bunda yokmu tek tek sayfalara uğraşıyorum sonra imacros aciyorum hele bide duzenlemeyi bekliyor da kalırsa vay halime cok zaman gidiyor

Mobilim, Yazım hatası olabilir. İyi Forumlar

Partner kanalda toplu para kazanma açma işlemini yapamiyorum 90 video varsa ilk önce 1. Sayfadakilerin tümünü seç diyorum para kazan aç diyorum sonra 2-3 diye tek tek uğraşıyorum adaensede tümünü seç para kazanma aç vardı bunda yokmu tek tek sayfalara uğraşıyorum sonra imacros aciyorum hele bide duzenlemeyi bekliyor da kalırsa vay halime cok zaman gidiyor

Mobilim, Yazım hatası olabilir. İyi Forumlar

Tümünü seçtiğinizde Kullanım Politikasını seçerseniz bütün para kazanmaları açabilirsiniz.

Hocam bende mı anormallık var kod mu bozuk bılmıyorum ama partner ıcın calısmıyor :(

Adsense ıcın sorunsuz 300 Videoya reklam ortası gırdı , fakat suanda Quız kanal ıcın denıyorum 1 - 2 - 3 - 4 kanala gırdı kanala gırdıgınden su Video Sırasında ve Vıdeo sonrasında kısımlarını işaretlemıyor ve sanırım (silinik gri gibi bir sekılde) dogru yere vıdeo ortası gırıyor ama ısaretlemedıgı ıcın olmuyor 5 vıdeo yaptım sonra STOP yaptım baktım hıcbırıne gırmemıs sorun neden olabılır?
[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION]

Hocam bende mı anormallık var kod mu bozuk bılmıyorum ama partner ıcın calısmıyor :(

Adsense ıcın sorunsuz 300 Videoya reklam ortası gırdı , fakat suanda Quız kanal ıcın denıyorum 1 - 2 - 3 - 4 kanala gırdı kanala gırdıgınden su Video Sırasında ve Vıdeo sonrasında kısımlarını işaretlemıyor ve sanırım (silinik gri gibi bir sekılde) dogru yere vıdeo ortası gırıyor ama ısaretlemedıgı ıcın olmuyor 5 vıdeo yaptım sonra STOP yaptım baktım hıcbırıne gırmemıs sorun neden olabılır?
[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION]

Quize kanal sokacam hocam bugün bakarım tekrar bi hata varsa çöZmeye çalışırız..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri