1 dk arayla bile koydum reklam surelerini ) youtube ne yapiyosun demedionlarca videomda var oyle
![]()
Zaten youtube ne yapıyosun demez ki? Ama adsense hal hatır sorabilir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 dk arayla bile koydum reklam surelerini ) youtube ne yapiyosun demedionlarca videomda var oyle
![]()
Hocam ıyı geceler bana macro hızlı calısıyor gıbı geldı
Bu sorun yaratır mı?
VDS ten 350 video olan kanalıma calıstırdım sımdı ama tırsıyorumbı sıkıntı yasarmıyız?
Bir sorun olacağını pek düşünmüyorum ama net birşey diyemem isterseniz wait seconds kısmındaki değeri artırabilirsiniz..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Siz bu sekılde kullanıyormusunuz hocam?![]()
Kullandığım zamanda oldu şu anda yutubum botu kullanıyorum
[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] hocam ben play loop yapıp 1 den 30 a kadar 1.sayfayı bitirdikten sonra, 2. sayfada play diyince gene ilk sayfa da ki ilk videodan başlıyor nasıl çözülür bu ? yani ilk 30 videoya girebiliyorum anca
Partner kanalda toplu para kazanma açma işlemini yapamiyorum 90 video varsa ilk önce 1. Sayfadakilerin tümünü seç diyorum para kazan aç diyorum sonra 2-3 diye tek tek uğraşıyorum adaensede tümünü seç para kazanma aç vardı bunda yokmu tek tek sayfalara uğraşıyorum sonra imacros aciyorum hele bide duzenlemeyi bekliyor da kalırsa vay halime cok zaman gidiyor
Mobilim, Yazım hatası olabilir. İyi Forumlar
Senin canını yiyim arkadaşım ya, şu mübarek günde Allah ne istiyorsan nasip etsin..Tümünü seçtiğinizde Kullanım Politikasını seçerseniz bütün para kazanmaları açabilirsiniz.
Hocam bende mı anormallık var kod mu bozuk bılmıyorum ama partner ıcın calısmıyor
Adsense ıcın sorunsuz 300 Videoya reklam ortası gırdı , fakat suanda Quız kanal ıcın denıyorum 1 - 2 - 3 - 4 kanala gırdı kanala gırdıgınden su Video Sırasında ve Vıdeo sonrasında kısımlarını işaretlemıyor ve sanırım (silinik gri gibi bir sekılde) dogru yere vıdeo ortası gırıyor ama ısaretlemedıgı ıcın olmuyor 5 vıdeo yaptım sonra STOP yaptım baktım hıcbırıne gırmemıs sorun neden olabılır?
[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION]
Quize kanal sokacam hocam bugün bakarım tekrar bi hata varsa çöZmeye çalışırız..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.