Hocam settings kısmından çözünürlüğü değiştirebilirsiniz. Her video için bu program 640x480 kullanıyor. Daha düşük çözünürlükte videolarınız için boyut fazlalığı bundan dolayı normaldir.
bak yeni birşey daha öğrendim ne güzel
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam settings kısmından çözünürlüğü değiştirebilirsiniz. Her video için bu program 640x480 kullanıyor. Daha düşük çözünürlükte videolarınız için boyut fazlalığı bundan dolayı normaldir.
bu pro nun yaptığı çerćeve camtasianın çerçevesine göre daha zor ünlem geçiyor
bak yeni birşey daha öğrendim ne güzeltşk dostum
öğrenin bana da öğretin![]()
bu pro nun yaptığı çerćeve camtasianın çerçevesine göre daha zor ünlem geçiyor
Ne demek hocam ya. Esas senin sayende biz neler neler öğrendik bir bilsen )
Şu program sayesinde adsense'ye geri dönüş yaptım ) Yakında mail atacağım bu video kırpma olayını toplu hale getirmeleri için dahilinde satın alacağım programı.
Hocam siz bu programla nasıl ünlem geçiyosunuz anlayamadım.Ne yaparsam yapayım olmuyor ya![]()
boşver dostum aman ünlem geçip de ne yapacaz![]()
hocam merhaba camtasia sürüm önemlimi bu konuda, camtasia'da toplu crop veya toplu çerçeve ekleme varmı hocam bılgılendırebılırmısınız.
Settings kısmından yaptıgınız ayarları apply to all diyerek tüm videolara uygulatabilirsiniz
@bemonth bunu kendin pc'mde lisansli kullaniyorum fakat vds de hizlica denemeler yapmam icin temiz cracklisi sizde mevcutsa verirmisiniz?
hangı program için söylediniz bunu hocam?
[MENTION=10039]bemonth[/MENTION]
Hocam render konusunda acemıyımde bu anlattıgınız videoda sadece ünlemmi geçebiliyoruz yoksa dünya engeli eşleşende geçebiliyormuyuz ?
Dene gör![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.