Hızlı Render ve Ünlemden Geçme

• Kullanıcı bemonth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
40dk+ videolarım vardı. 520 tane. Normalde sadece 3-4 tanesi dolar yanmıştı ) Hepsi ünleme düşmüştü yeni bir kanala attığımda.
Hiç render falan uğraşacak halim yoktu ama tembelliğimi yenip deneyim dedim. Ve kısayolunu da bulamadığımdan 520 tane videoyu tek tek 480 pixeli, 400 pixele, 560 pixeli ise 470 pixele küçülterek render yaptım. 520 tanesini aynı anda yaptım.

İşlemci gücüne göre 8-9 tane aynı anda alıyor. Her düzelttiği %10-11 cpu yedi. Aynı anda 9 ya da 10 tane render yaptı. Tam hesaplamasam da her biri 2.5 dk falan sürdü. Yani 520/10 = 52 tanesi, 52x2.5 =120 dakika falan. Yani 2 saat sürdü.
Tabi o beklemek sorun değil. Tek tek hepsini düzenlemek yok mu. Allah sabır versin.

Sıra geldi upload'a. Hepsini upload ettim. 520 tanesinin uploadı bitince. Başladım son sayfadan para kazanma açmaya. Arkadaşlar inanır mısınız 520 videodan sadece 4 tanesi dolar yanmıştı 516 tanesi ünlem vermişti. Ama bu render sayesinde yüklediğim 520 videonun 518 tanesi dolar yandı ).
Diğer ikisi de eminim pixeli yanlış falan girmişimdir. Onları da şimdi düzeltirim.

Yani demek istediğim kardeş Allah senden razı olsun.

40dk+ videolarım vardı. 520 tane. Normalde sadece 3-4 tanesi dolar yanmıştı ) Hepsi ünleme düşmüştü yeni bir kanala attığımda.
Hiç render falan uğraşacak halim yoktu ama tembelliğimi yenip deneyim dedim. Ve kısayolunu da bulamadığımdan 520 tane videoyu tek tek 480 pixeli, 400 pixele, 560 pixeli ise 470 pixele küçülterek render yaptım. 520 tanesini aynı anda yaptım.

İşlemci gücüne göre 8-9 tane aynı anda alıyor. Her düzelttiği %10-11 cpu yedi. Aynı anda 9 ya da 10 tane render yaptı. Tam hesaplamasam da her biri 2.5 dk falan sürdü. Yani 520/10 = 52 tanesi, 52x2.5 =120 dakika falan. Yani 2 saat sürdü.
Tabi o beklemek sorun değil. Tek tek hepsini düzenlemek yok mu. Allah sabır versin.

Sıra geldi upload'a. Hepsini upload ettim. 520 tanesinin uploadı bitince. Başladım son sayfadan para kazanma açmaya. Arkadaşlar inanır mısınız 520 videodan sadece 4 tanesi dolar yanmıştı 516 tanesi ünlem vermişti. Ama bu render sayesinde yüklediğim 520 videonun 518 tanesi dolar yandı ).
Diğer ikisi de eminim pixeli yanlış falan girmişimdir. Onları da şimdi düzeltirim.

Yani demek istediğim kardeş Allah senden razı olsun.

birde şu pixelleri toptan girmenin yolunu bulsak tadından yenmeyecek :D

Ve kısayolunu da bulamadığımdan 520 tane videoyu tek tek 480 pixeli, 400 pixele, 560 pixeli ise 470 pixele küçülterek render yaptım. 520 tanesini aynı anda yaptım.

burada demek istediğinizi tam anlamadım
560 X 480 piksellik videonuzu
470 X 400 pikselemi çevirdiniz

burada demek istediğinizi tam anlamadım
560 X 480 piksellik videonuzu
470 X 400 pikselemi çevirdiniz

Evet sağda ki yazan pixeli hesaba katmıyorum otomatik hesaplandığı için.
500'e kadar 80 pixel değerinde
500-600 arası 90 pixel
600-700 arası 100 pixel düşürdüm.

480x360 pixeli 400x... pixele düşürdüm.

Böyle yapsak tüm videoların pikseli bizim ayarladığımız değere dönüşüyor acaba olurmu böyle?

Böyle yapsak tüm videoların pikseli bizim ayarladığımız değere dönüşüyor acaba olurmu böyle?

[MENTION=9676]cloudenq[/MENTION]

Deneyelim hemen :))

Dur dur denemeye gerek yok ki. Öyle olsa bile ortadan kırpmayacak köşeden kırpacak )

adam daha ne uyapsın ne varsa anlatmış , konuyu hortlatalımda bilmeyen ler öğrensin. sağ olasın var olasın.

teşekkürler hocam bu konuyu arıyordum.
[MENTION=10039]bemonth[/MENTION] üstad paylaşım için teşekkürler. videon dislike yağmuruna tutulmuş ancak Allah'tan forumdaki flagcılar dadanmamış henüz, videoyu indirdim :)

bu programı kullanma zamanım geldi alıştım camtasia

arkadaş 1 10 saatlik video vds iyi olmasına rağmen 15 saat sürüyor bu nedir bunu indircem öğrenicem

paylaşım için tşk

öncelikle süper bir program olduğunu söyleyeyim. hem camtasia gibi uzun sürmüyor render alması hem de hızlı çalışma imkanı sunuyor. üzerinde biraz daha çalışıp daha profesyonel olabilirsem süper olcak. sırf camtasia yüzünden vds'den vazgeçecek oluyordum ki bu programı görünce rahatladım.

anlatım için teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri