Hızlı ve Öfkeli 7 Türkçe Dublajlı Fragman

• Kullanıcı Skrillex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
insanı filmden soğutur bu Türkçe dublaj, sakın sinemada gidip bunu izlemek gibi bir hata yapmayın

Türkçe dublajı diğer serilere göre çok mu kötü yoksa fragmanda mı öyle :(

yapmayın arkadaşlar orjinalini izledik dublajını henüz izleyemedim ama yani orjinal halini görüpte dublaja göre yorum yapmanız garip olmuş :) orjinal hali on numaraydı.. bence gelmiş geçmiş en kaliteli film 6 ydı.. tabi henüz 7 yi izlemedik bakalım nolacak :) Dwayne Johnson'ın hayvanlığı filme ayrı bir hava katıyor :D

Komedi filmleri dışında Türkçe dublaj yabancı film izlemenizi önermem. Fragmana bakılırsa film çok iddialı...

takip ettiğim sayılı filmlerdendir. Birde hangover 4 ü bekliyorum :D

Bence dublaj ekibinden kaynaklanıyordur :)

Evet oda olabilir.

yapmayın arkadaşlar orjinalini izledik dublajını henüz izleyemedim ama yani orjinal halini görüpte dublaja göre yorum yapmanız garip olmuş :) orjinal hali on numaraydı.. bence gelmiş geçmiş en kaliteli film 6 ydı.. tabi henüz 7 yi izlemedik bakalım nolacak :) Dwayne Johnson'ın hayvanlığı filme ayrı bir hava katıyor :D

Ojinale göre değil hocam diğer serilerdeki Türkçe dublaja göre sanki biraz değişik olmuş. Ayrıca jason statham'ı da filme almaları ayrı bi güzel olmuş ama işte dublaj işi bozdu :D

Evet oda olabilir.

Ojinale göre değil hocam diğer serilerdeki Türkçe dublaja göre sanki biraz değişik olmuş. Ayrıca jason statham'ı da filme almaları ayrı bi güzel olmuş ama işte dublaj işi bozdu :D
Dwayne Johnson bu kadar ünlü değilken tek adamım Jason'du.. Dwayne'nin hayvanus rolleri nedeniyle ona da ayrı bi sevgim oluştu.. şu an ikisinin deli gibi hayranıyım :) hiç sevmem böyle hayranlıklar ama ikisinin farklı bir duruşları var :D

Şu adamı kaldırıp yere atarken kamera takla atıyor - donuyor ya. beni bitirddi yaw

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri