Hızlı ve Öfkelinin Yıldızı Hayatını Kaybetti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALLAH C.C bu 4 dini kabul etmiştir senin düşündüğün zihniyete göre hristiyan bir adam düşün hayatı boyunca kimseye kötülüğü dokunmamış herkese yardım etmiş iyilik yapmış şimdi bu adam cennete gidemiyor mu ? zihniyetin olayım ya cemaattensin sanırım sen.. ha müslüman olupta insanlara zulüm edenlerde cennette direk değil mi biraz mantıki olarak düşünün be o kadar mı aklın çalışmıyor ?

adamın inancı filan kendine biz oyunculuğuna bakalım izletiyormuydu kendini hemde fazlasıyla büyük ihtimal hızlı ve öfkeli 7 de ölmüş olcak yada yerine başka biri gelecek

adamın inancı filan kendine biz oyunculuğuna bakalım izletiyormuydu kendini hemde fazlasıyla büyük ihtimal hızlı ve öfkeli 7 de ölmüş olcak yada yerine başka biri gelecek

Yerine başka biri gelme ihtimali olamaz kimse kabul etmez.Filmin başında bi şekilde ölür.Film öyle devam eder bence.

ALLAH C.C bu 4 dini kabul etmiştir senin düşündüğün zihniyete göre hristiyan bir adam düşün hayatı boyunca kimseye kötülüğü dokunmamış herkese yardım etmiş iyilik yapmış şimdi bu adam cennete gidemiyor mu ? zihniyetin olayım ya cemaattensin sanırım sen.. ha müslüman olupta insanlara zulüm edenlerde cennette direk değil mi biraz mantıki olarak düşünün be o kadar mı aklın çalışmıyor ?

Niye ayrımcılık yapıyorsun ? 4 din dediğin ne senin ? Hiç cuma namazına gittin mi ? "İNNEDDÎNE INDALLÂHİL İSLAM" ALLAH KATINDA DİN İSLAMD'IR denildiğini duymadın mı ? Kalmış 4 din diyorsun . Herkezin bilmesi gereken şeyleri bile bilmiyorsun bana akıldan bahsediyorsun ! Senden iyi çalıştığı kesin merak etme .

Niye ayrımcılık yapıyorsun ? 4 din dediğin ne senin ? Hiç cuma namazına gittin mi ? "İNNEDDÎNE INDALLÂHİL İSLAM" ALLAH KATINDA DİN İSLAMD'IR denildiğini duymadın mı ? Kalmış 4 din diyorsun . Herkezin bilmesi gereken şeyleri bile bilmiyorsun bana akıldan bahsediyorsun ! Senden iyi çalıştığı kesin merak etme .

tamam hadi kardeşim hadi. herkesin bildiği kendine bidaha benim görüşlerime karşı çıkıp yorum atarsan yetkililere şikayet edeceğim herkesin düşüncesi kendine, iyi günler.

Beyler tamam 4 din kabul falanda şimdi biz bile müslümanız oruç tutuyoruz cumalara gidiyoruz cennete gideceğimiz belli değil paul walker nasıl gitsin.Ama iyi adamdı keşke gitse.Valla üzüldüm öldüğüne.

tamam hadi kardeşim hadi. herkesin bildiği kendine bidaha benim görüşlerime karşı çıkıp yorum atarsan yetkililere şikayet edeceğim herkesin düşüncesi kendine, iyi günler.

Kimsenin görüşüne saygısızlık etmek haddime değildir. Kullandığın kelimeleri daha düzgün seçersen hiç bir problem olmayacaktır. Size de iyi günler .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri