HolyNetwork Partnerliği

• Kullanıcı ODEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

ODEL

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.oguzdelioglu.com
logo.png

HolyNetwork - Youtube Türkiye Partnerliği

Uzun bir çalışma sonucu networkümüzü kurmuş bulunmaktayız.Partnerliğe Kayıt Olmak İçin Siteye Girebilirsiniz.
Şuan Ağımızda 300den fazla kanal bulunmaktadır.
Music Nations Firmasıyla Çalışıyoruz.
*Kazanç Payı %70'tir.
*Çok Kanal Çalışan Kişiler Sitedeki İletişim Bölümünden Bilgilerini Yazsın Ona ulaşım bayilik verelim.Kazanç Payını artıralım.
*Boş Yeni Kanallar Kabul Ediliyor.
*Kanalınızda para kazanma açık olmalı (Adsense bağlı olması şart değil)
*Kanalınızın hiç bir uyarı almamış olması gerekmektedir.
*Kanalınız Adsense dışında başka bir şirketle bağlı olmaması gerekli.
*Her Türlü Kategori Kabul Ediliyor Fakat Ödemeleri Google Yaptığı için bu konuda hassas olunuz.Ödemesinin yapılması riskli olan (Adult gibi) kategorilerde çalışmamaya özen gösterin.
*7/24 Skype Üzerinden Destek Veriyorum.
*Ödemeler 2 ayda bir yapılır.Örneğin Mayıs ayının kazancı Temmuzun 7 sinde yapılır.Haziranın Ödemesi Ağustosun 7 sinde..

Yeni Başlayan ve Aklında Soru Olanlar için Özel Bir Bölüm Hazırladık. Bu Bölümde Çok Sorulan Soruların Cevapları Bulunmakta.Burayı incelemeden Lütfen Soru sormayın.Soru ve Cevap Listesini Görmek için TIKLA

Bayilik Alan Kişilere Kendi Yazmış Olduğum Botu Ücretsiz Sunuyorum.Piyasadaki Tüm Botlar kadar etkilidir.Hatta Bazı özellikleriyle daha üstün :)
Bol Kazançlar
HolyNetwork

Son düzenleme:
Partnerler 1,000 gosterim basi odeme yapmazlar.
Parayi youtube oderse networkta oder gibi bi durum yok, parayi youtube oduyor, network bloke koyuyor. Inanmayin artik su cocuklarin soyledigi yalanlara.
30 saniyelik ozel reklamlari bi form doldurup adsense bagli kanallardada actirabiliyorsunuz, partnere ozel bisey degil yani.

Bunlarin disinda hayirli olsun fakat farkli bi networkun bayiligini alsaydin keske.

Partnerler 1,000 gosterim basi odeme yapmazlar.
Parayi youtube oderse networkta oder gibi bi durum yok, parayi youtube oduyor, network bloke koyuyor. Inanmayin artik su cocuklarin soyledigi yalanlara.
30 saniyelik ozel reklamlari bi form doldurup adsense bagli kanallardada actirabiliyorsunuz, partnere ozel bisey degil yani.

Bunlarin disinda hayirli olsun fakat farkli bi networkun bayiligini alsaydin keske.

yorumların için teşekkürler.ben 4 aydır sorunsuz ödeme alıyorum.Alamayanlar için görüşümü yukarıda belirttim.İnşallah bu gibi içerikleri atmayanlar benim gibi ödemelerini tıkır tıkır alacaklar.

MAdem yeni bir Network açılıyor , diğerlerinden bir farkı olsun artık ya . Hayırlısı olsun bol kazançlar dilerim

Son düzenleme:
açmış işte beyler hayırlı olsun deyip çekilmek düşer
zaten neyin ne oldugunu bilmek için forumu az takip etmek yeterli.

Hayırlı olsun.

30 saniyelik özel reklam nedir ?

hayırlı işler öncelikle,hocam herşeyi yazmış çizmiş dökmüşssünde, kazançlar her ayın kaçında ödeniyor bunların hakkında bilgi yok ,
Ör:
freedom halen haziran kazancını ödeyecek ağustosun 31'de yani anasının nikahı gibi :D, sizin ödeme aylıkmı nasıl ve ayın kaçında ödeme "Freedom aynı tefeci gibi"

Daha önce bu networkden ödeme alan var mı ?
Yani Freedom gibi kesin ödeme alıcaksak başvuru yapalım

hayırlı işler öncelikle,hocam herşeyi yazmış çizmiş dökmüşssünde, kazançlar her ayın kaçında ödeniyor bunların hakkında bilgi yok ,
Ör:
freedom halen haziran kazancını ödeyecek ağustosun 31'de yani anasının nikahı gibi :D, sizin ödeme aylıkmı nasıl ve ayın kaçında ödeme "Freedom aynı tefeci gibi"
ekledim ne zaman ödeme yapılacağını teşekkürler

Daha önce bu networkden ödeme alan var mı ?
Yani Freedom gibi kesin ödeme alıcaksak başvuru yapalım

ben aldım ve alan kişiler var.Alamayanların kategorisi googleye aykırı olduğu için ve 3telif yedikleri için alamıyorlar.2telif yiyince kapatın kanalı ne kadar kazandırsa da kapatın.

@ODEL yani soktuğum çizgi film kanallarımın ödeme konusunda sorun çıkmayacağının garantisini veriyor musunuz ? %100 Ödeme alıcak mıyım freedom gibi ?

bende bayii üye oldum. Gerçekten arkadaşta gayet ilgili sağolsun.

Başarılar dilerim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri