HowToBasic Tarzı Kanal Açtım

Ben de merak ettim. Pm atabilir misiniz lütfen. Yorum yapacağım videolarınız için öneriler vb.

liveleak kullanicilari bayagi kulaklarini cinlatmislar yorumlarda. kavgada soylenmez yani o laflar :)

S.a arkadaşlar howtobasic'e benzer bir kanal açtım yorumlarınız değerli benim için isim veremiyorum özelden isteyin atayım link. :)

edit: kendi özgün videolarım konusundan bahsedeyim öncelikle bir canlıya bişeyler yediriyorum, ardından dandik bir eşyaya yedirmeye çalışıyorum..

iyi geceler hocam 9 sayfa yorumu okudum kanal linki hak ettim sanırım :D merak ettim bende baya bu arada inşallah emeğine uğraşına değer boll boll kazanırsın sende bizde amin :D :o

Kopya videolarda var ve çoğu kopya kanalınızın. Bahsettiğiniz önce canlı bir hayvana yedirme kısmı bence komik değil ama yabancılar komik bulabilir. Fakat bunu yapacaksanız eğer kanal logo kapak açıklama kısımları düzgün yapılmalı ve sadece yaptığınız videolar olmalı. Bu sayede daha düzgün takipçi elde edersiniz.

Ö.m atıldı beyler bugun daha değişik bişeyler yapıp geliştircem..

Umarım burda aldığın hiti youtube'dada alırsın :D

aynen ya :D bugun aksam video çekeyim yükleyeyim baya beğencekler umarım :D en azından eskisini geçicek baya

howtobasic izlerken ölüyorum ya :d
yolla bakayım çok merak ettim

Kanal böyle daha güzel olmuş :). Her gün 1-2 video yükleyin derim.

efekt yapabilsem efektte ekliyeceğim :D after effect veya sony vegasla görüntüye..

Kanal sahibini tebrik ediyorum guzel dusunce boyle devam et bi yere gelince illaki tutacakdir.

Benimde kendime ait acaip sacma ve komedi animda yakalanmis videolarim var atsammi diye dusunuyorum bir kanalda ama rezil olmakdan korkuyorum.Ve heleki 1 videom varki bana yalvariyorlar ne olur su videonu youtube atali mdiye ben kufur vs kizarak hayir diyorum o videoyu bir atsam sanirim demeyimde 100/90 Youtube Dunya genelinde Trende girer eminim bu kadar(10 Milyon izlenim garanti alir diyorum) yani bu isle ugrasan biri olarak :) Ama cokda kufur yerim kesin, vay a ve q salagi diye :) Tovbe Tovbe :)

Kanal sahibini tebrik ediyorum guzel dusunce boyle devam et bi yere gelince illaki tutacakdir.

Benimde kendime ait acaip sacma ve komedi animda yakalanmis videolarim var atsammi diye dusunuyorum bir kanalda ama rezil olmakdan korkuyorum.Ve heleki 1 videom varki bana yalvariyorlar ne olur su videonu youtube atali mdiye ben kufur vs kizarak hayir diyorum o videoyu bir atsam sanirim demeyimde 100/90 Youtube Dunya genelinde Trende girer eminim bu kadar(10 Milyon izlenim garanti alir diyorum) yani bu isle ugrasan biri olarak :) Ama cokda kufur yerim kesin, vay a ve q salagi diye :) Tovbe Tovbe :)

teşekkürler hocam inş bişeyler yapmaya çalışcam bu işte iyi olanların yorumları gerçekten çok önemli benim için :D dipnot : howtobasicede ana avrat gidiyolar zaten riske alarak girdim bu işe :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri