'Hz Muhammed: Allah'ın Elçisi' Fimi Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hz. Ebubekir, Hz. Ömersiz bir din asla düşünülemez..!! Şia pislikleri bu şekilde pazarlamaya çalışıyorlar. İzlemeyin izlettirmeyin kardeşim.!
normalde yazmayacaktım yataktan kalkıp dıger odada bulunna bılgısayarı acıp yorum yapıyorm suan

sen nasıl sıa lara pıslık dıyebılıyorsun tartısma yaratmak ıstemıyorum.
neyse yaşına ve cahıllıgıne verıyorum uzatmanın anlamı yok.

normalde yazmayacaktım yataktan kalkıp dıger odada bulunna bılgısayarı acıp yorum yapıyorm suan

sen nasıl sıa lara pıslık dıyebılıyorsun tartısma yaratmak ıstemıyorum.
neyse yaşına ve cahıllıgıne verıyorum uzatmanın anlamı yok.

ahahaha :D :D :D Hem diyor uzatmanın anlamı yok hemde alıntı yaparak beni kışkırtıyorsun çocuk mu kandırıyorsun kardeşim? :p Neyse. :cool:

Bu filmi izlemeyen kardeşlerime diyorum ki Kesinlikle İzlemeyin.Bu filmi yapan zihniyet Tarihi boyunca Müslümanlarla savaşmıştır.İran denilen devlet müslümalığa zarardan başka hiçbirşey vermemiştir.Hz. Ebubekir ( ra) Hz.Ömer (ra) Hz.Osman (ra) kesinlikle sevmezler.KURANI KERİM 'de ki ayetlere rağmen Hz.Aişe ( ra ) annemize iftira ediyorlar bu da otomatikmen insanı Dinden çıkarır.Emin olun ki bunların yaptıkları yazmak ile bitmez biraz araştırma yaparsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

bende gittim gayet güzeldi

ellemeyin bizim milletimizi recep ivedik tarzı filmler eleştiri almıyor bilakis reyting alırken neyin doğrusu yanlışından bahsedebilirizki

Son düzenleme:
Efendimiz Hz.Muhammed s.a.v'e vucüda büründürüyorlar yüzünü Nur ile kapatıyorlar. Hz.Ali r.a'ün de yüzünü Nur ile kapatıyorlar. Burada bir kıyaslama var. Alttan alttan işliyorlar. Klasik şia zihniyeti. Çağrı filminde bile tasfir edilmemişti.

Son düzenleme:
bende gittim gayet güzeldi

denildiği gibi peygamber efendimizi gösterilmesi bide müzik hoşuma gitmedi

onun harici çokta hoşuma gitti

hocam Allah razı olsun senden. Burada peygamberimizin o güzel Ahlakından eser görmeyince konuyu açtığıma pişman ettirdiler gerçekten. Bir eleştiri yapacaksan önce izle sonra karar ver. eksiklikleri nedir. Güzel yönleri nedir. Bunlar daha izlemeden yok iran yapımı, yok şia, yok kesinlikle izlemeyin. Sanki müslümanlığı bunlar getirmişler. Bu kadar kin öfke hiçbir insana yakışmaz. Belki dedikleri doğrudur. Ki doğru olsa bile birisi sana kin güdüyorsa sende ki mi gütmen gerekir. Anlamakta zorlanıyorum. Neyse bu konuya son yazımdır..

hocam Allah razı olsun senden. Burada peygamberimizin o güzel Ahlakından eser görmeyince konuyu açtığıma pişman ettirdiler gerçekten. Bir eleştiri yapacaksan önce izle sonra karar ver. eksiklikleri nedir. Güzel yönleri nedir. Bunlar daha izlemeden yok iran yapımı, yok şia, yok kesinlikle izlemeyin. Sanki müslümanlığı bunlar getirmişler. Bu kadar kin öfke hiçbir insana yakışmaz. Belki dedikleri doğrudur. Ki doğru olsa bile birisi sana kin güdüyorsa sende ki mi gütmen gerekir. Anlamakta zorlanıyorum. Neyse bu konuya son yazımdır..
:)
bizim milletimizin özelliğini söyleyeyimmi başkan ?
Bilmeden Yargılamayın derler Yargılarlar izlemeden yargılıyorlar hadi hadi birazıda izlemiş olsun :)
Küfüre gülerler whawwwwwww yav efsane olmuş
Dine ve faydalı konulara gelince yok burası yok şurası
öpücüklü möpücüklü diziler youtubenin anasayfasından çıkmaz
kimse bunuda boykot etmez dillendirmez ken HZ. muhammed filmini izlemeyin kime hizmet ediyorlar merak ediyorum :)
iranlıların utanması değil bizim insanlarımızın medyamızın utanması gerek çağrı filmini yabancılar yaptı hz. muhammed filmini yabancılar yaptı eeeee biz naptık ? eleştiri boş iş

her film eleştiri alabilir her film eksisi artısı vardır ama kusura bakmayın türkiyede asıl eleştiri alması gereken tonlarca film varken eleştirinin dibine dibine vuruyor buda gerçekten çok acayip :)

bu filme yaptığın eleştiriyi hadi çakallarla dansa yap hadi recep ivediğe yap hadi cem yılmaza yap , küfür yağmuruna tutan 1 kezban 1 mahmutu eleştiri yağmuru yok o filmlerde millet gülüyor ken teşvik edilmesi gerekn yerde aman izlemen aman iran aman bilmem ne kime hizmet ediyoz avrupa kültürünemi :D

hadi selametle

Çocuk gibi milletiz ordan buradan duyduğumuz şeyleri yarıştırarak kavga ediyoruz nedense kendi fikrimiz hiçbir zaman olmuyor. Kuran okuma oranı bile yok denilecek kadar az. Konuyu biliyorum filmi de hiç bilmiyorum. Ama hz aişe ifk olayı kuranda da geçer (nur suresi ilk 12 ayet olması lazımdı) ifk olayının ne şiilerle alakası var ne şialarla. Bizzat hz muhamedin yakın çevresindendir ve kırbaç cezasından sonra affedilmiştir.

Son düzenleme:
[MENTION=10915]Skrillex[/MENTION] şia pisliği ne demek ya? Terbiyesiz bu forumda hiç mi şia meshebinden yok. Müslümanım diye dini bilgi yazıyorsun artislik yapıyorsun peki hangi kitapta insan ayırılıyor. Senin attığın postu beğenen, senin gibi düşünen terbiyesizler.. Ben aleviyim, şia yım, sünniyim, ben Türküm, ama MÜSLÜMANIM, herşeyi geçtim ben bir insanım. senin şia lara pislik deme gibi lüksük yok. 3 ay sonra görüşürüz...

Çocuk gibi milletiz ordan buradan duyduğumuz şeyleri yarıştırarak kavga ediyoruz nedense kendi fikrimiz hiçbir zaman olmuyor. Kuran okuma oranı bile yok denilecek kadar az. Konuyu biliyorum filmi de hiç bilmiyorum. Ama hz aişe ifk olayı kuranda da geçer (nur suresi ilk 12 ayet olması lazımdı) ifk olayının ne şiilerle alakası var ne şialarla. Bizzat hz muhamedin yakın çevresindendir ve kırbaç cezasından sonra affedilmiştir.

Tam yazarsan sevinirim. Kırbaç cezası kime verildi.

İftirâcıların Cezaya Çarptırılmaları

Resûl-i Ekrem Efendimiz, konu ile ilgili vahiy geldikten sonra çıkıp halka bir hutbe irâd etti. Sonra da gelen Kur'ân âyetlerini onlara okudu.

Bilâhare, yapılan iftirâyı dilleriyle yaymakta en çok ileri giden Mıstah bin Üsâse, Hassan bin Sâbit ile Hamme binti Cahş'a had vurulmasını emretti. İftirâcılara had olarak seksener kamçı vuruldu.

https://sorularlaislamiyet.com/kaynak/ifk-hadisesi-iftira-olayi

Sunniyim ve bu mezhep tartışması yapan adamlara oldum olası fitil olurum. Ayrıca bu filmle mezhebin onun bunun alakası nedir ya? Bazıları izlemedim diyor, izlemem de diyor ama gelip burda yorum yapıp tartışma çıkartıyolar. İzlemiceksen yorum yapma tartışmada çıkarma. Ben belki sinemada izleyemicem vaktim yok ama bu filmi kesin izlicem severek hemde. Hz. MUHAMMED (S.A.V.) adına yapılmış bir filmi, istersen Hristiyanlar çevirsin yine izlerim kardeşim. Çağrı filmi oyuncularının çoğu Müslüman değildi. Ama her sene milyonlar izliyor.. Biraz at gözlüğünü çıkarın ya..

Ben şia değilim ama ayrımcılık yapan benim gözümde ne müslüman nede insandır..!

Konu yeterince tartışıldı kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri