Hz. Nuh'un cep telefonu varmış

SoLoLee

Yasaklanmış
TRT'de yayınlanan Pelin Çift'in Öteki Taraf programında Dr. Örnek, Nuh tufanından sonra gemiden güvercin yerine, insansız hava aracının yollandığını söyledi.

Bunun yanı sıra Hz. Nuh'a inanmayan oğlunu telefonlara arayarak ikna ettiğini.

Ayrıca Amerika ve Fransa'dan Hz. Nuh'a döllenmiş bir erkek ve bir dişi yumurta siparişinin gönderildiğini söylüyor.

Dr. Yavuz Örnek, Nuh tufanından sonra gemiden güvercin yerine, insansız hava aracının yollandığını söyledi.

Kaynak: tıkla
Sizce bu adam kafayımı yemiş ?

Ben bu tiplere yorum yapınca linç edilmeye kalkıyorum forumca.
Propaganda programında devletçe halka izletilen akıldan yoksun propaganda programında geçen hayali olay.

Hakkatende bir resmi üniversite görevlisinin öğretim görevlisi olarak ders veren birinin... dokor ünvanı olan bir akademisyenin... böyle saçmalık ve senaryolar yazması tam bir rezillik. Onu bunu geçtimde TRt gibi bir kurumun böyle bir zatı Tv ye alması da tam bir denyoluktur.
TRT büyük bir bot daha kırmıştır. Eğirim sisteminin rezilliğide belgelenmiştir. Malesef ve malesef...
Allah bu ülkeyi imtian ediyor galiba. Şaşırmakdan gözlerimiz bir gün şaşı kalacak :D REZİLLİK

https://www.youtube.com/watch?v=azh6sXqQSiU

Son düzenleme:
Yalan bi kere. O kadar yukseklikte ve dalganin oldugu yerde telefon mu cekermis :( ...

bunu söyleyenin kimliğine takılmak yerine konuyu araştırmak lazım. bu güne kadar nuh tufanıyla alakalı anlatılanların sorgulandığı bir konu aslında. en basiti derlerdi dünya suyla doldu bunu sorgulamak lazım bilim bunu doğruluyormu? sular çekildikten sonra imanlı bir ailenin ineği bile sudan etkilenmemiş adam sadece sağnak yağmur yağdı demiş bunu sorgolamak daha mantıklı değilmi? bütün hayvanatları bir gemiye ve bu geminin ahşaptan olduğunu söylüyorlar dünyanın suyla kaplandığı yerde ahşap gemiyi sorgulamak lazım nasıl dayandı? vs vs ?????? telefon iha daha üstün bir teknoloji demek bilinenler den daha mantıklı yada gerçekte böyle bir tufan oldumu olduysa bu gezegendemi???? araştırmak imansızlık değildir asıl imansızlık gerçeğe ulaştıktan sonra başlar.

Ya Kafayı sıyırmış ya da ünlü olmak istiyor

hiç kimsenin söylemediğini söyleyeyim havam olsun neslinin son temsilcisi.
hiç kimsenin bulamadığını buldum neslinin son temsilcisi.

hiç kimsenin söylemediğini söylediysen
hiç kimsenin bulamadığını bulduysan
demek ki uydurdun.

evet doğrudur hatta ozamanlar ytde spam yaparak geçiniyolardı

geçmişte bizden çok daha gelişmiş uygarlıkların olduğuna inanıyorum. ben kesin birşey diyemem bu konuda.

a haber den bir farkı kalmadı trt nin. Eski yayınlarına bakıyorum da nerden nereye...

Mealist abiler bunlar. Kuranı kendi 3 gram aklıyla yorumluyan adamlar . caner tasmalı. mehmet okumayan mustafa isyanoğlu emre dorman Bu aptalları görünce
z0Rgl6.jpg

Bilgisi olmayan cahiller din adına konuşma yetkisine sahip olduğunu sanıyor ne aptal insanlar bunlar ya.

Şimdi ki teklonoji ile adlandırmış bir iletişim olduğu kesin büyük bir tufanın ve bir geminin olduguda kesin artık nasıl hayal edersen et ... Telefon etmek demek bence çok dar bir düşünce klavuzlanmis bir peygamberden bahsediyoruz o zaman göre iletişim sağlamıştır şimdi olsa telefon ederdi 100 yıl sonra belki telepati yapardı kim bilir ... en iyisi Allah â şükretmek olayın neden olduğunu düşünüp ders çıkarmak olayın özü telefon değil suçunda inkar edenlerin cezalandırılmaları

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri