i7 CPU: Sitem Toplucam, Önerileriniz

bySTARK

Kayıtlı Üye
i7 CPU: Sistem Toplucam, Önerileriniz

CPU: INTEL i7 4770K 3.50 GHz, Quad Core, Socket 1150, 8MB, 22nm, 84W

ANAKART:GIGABYTE Z87X-OC, Z87, DDR3, 4x PCIExp, Socket 1150

RAM: CORSAIR 16 GB (2X 8GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL9 VENGEANCE PRO (1.5 Volt) BC-CMY16GX3M2A1600C9

SSD Var Geçen ay aldım, Neutron Series™ GTX 120GB SATA 3 6Gb/s SSD - Neutron Series GTX - SSD

Kasa Olarakta şunu Düşünüyorum, Aerocool GT Black Advanced Edition SSD Ready Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası (AE-GTA) - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Ortalama 2.200 TL civarında bir fiyat çıkıyor.
Kullanıma gelirsek, Blu-ray Film, Video Editleme Render alma, 3ds Max Grafik Çizim ve Render alma, Ve GTA 5 Çıktığında En yüksek Seviyede Oynarken hiç kasmaması lazım :)

Uzman arkadaşlar varsa, görüşlerini bekliyorum..

Hani ekran kartı hocam ? En önemli parçayı unutmuşssun :D

Bu soruyu burada değilde, Pcnet'de Chip'de falan sor. Orada çok daha bilgili kişiler var. Parça uyumsuzluğu yaşanıyor çünkü baya )

işlemci çok iyi, ram çok iyi, tek eksik ssd 500gb dan yüksek olmalı kanımca.

Burda da bu tarz konular görüyorum sık sık, o yüzden açtım

Elbet burada da yardımcı olabilecek vardır ama böyle soruların merkezi oralardır. Bak bölüm bulamayıp konuyu - Konu Dışı bölümüne açmışsın ama orada buna özel kategoriler var :) Hem daha hızlı hem de daha çok fikir alırsın oralardan. Burada çoğunluk parçaların modellerine göre yorum yapar bakar son model güzel falan der ance ama bunlar uyumlu olacak mı sen bu parçaları beraber kullandığında ne gibi sorunlar yaşayabilirsin bu kadar detayına girecek var mı bilemem burada :) Ayrıca Gta 5'i pek bekleme çıkacağını pek sanmıyorum :)

Aynı şekilde benim de pc toplamam lazım video edit işleri için.

CPU: Intel BX80637E31245V2 Xeon Quad-Core Prozessor (3,4GHz, Sockel 1155, L3 Cache
be quiet! Straight Power E9 400W ATX 2.3 (E9-400W/BN190)
RAM: Corsair DIMM 8 GB Kit DDR3-1600 CML16GX3M2A1600C10 Vengeance LP
Monitor: BenQ GW2250HM 55,9 cm (22 Zoll) LED
SSD: Samsung 840 Pro Series interne SSD-Festplatte 128GB
MOTHERBOARD: Gigabyte GA-H77-D3H Intel H77 So.1155 Dual Channel DDR3 ATX
Zalman Z5 Plus Midi-Tower

3 ay önce monitör dahil 800€ aldim. i7 yerine Xeon tercihimdi.

Oldukça iyi bir seçim olmuş.Bana hayırlı olsun güle güle kullanın demek düşer :)

işlemci çok iyi, ram çok iyi, tek eksik ssd 500gb dan yüksek olmalı kanımca.

harcadığı 2.200 ü direk vermesi lazım onun için

bu arada gta 5 inşallah güzeldir. Şu ana kadar tüm oyunlarını oynadım hiç birinde vice city deki zevki alamadım

arkadaş yorum yapmak için yapmayın şu yorumları ya 500gbden fazla ssd lerin fiyatlarına hiç baktınızmı?

dostum sen kazanıyorsundur günlük 100tl arkadaş kazanıyordur 1000tl benim hedefim de 10 bin liralık monster almak mesela. yazdığını çok saçma buluyorum

dostum sen kazanıyorsundur günlük 100tl arkadaş kazanıyordur 1000tl benim hedefim de 10 bin liralık monster almak mesela. yazdığını çok saçma buluyorum

adam ekran kartını ve powerını ilerde yenileyecek buda demekki gidip 1.3k tl bir ssdye vermez tam tersi senin önerin çok saçma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri