i7 CPU: Sitem Toplucam, Önerileriniz

Bende GTA San Andreas taki zevki hiçbirinde alamadım

Oda zevkliydi benim pc pek kaldırmıyodu ancak gta 4 rezillik ultra ayarlarda bile grafikler zevk vermiyor hoşuma gitmiyor. Malesef büyük firmalar istikrarı koruyamıyor. Windows vista rezilliği gibi.

dostum sen kazanıyorsundur günlük 100tl arkadaş kazanıyordur 1000tl benim hedefim de 10 bin liralık monster almak mesela. yazdığını çok saçma buluyorum

teknoloji buna hazır değil şuan milyoner olsam bi pcye 10 bin tl vermezdim tabi zevk meselesi.

Tmm tmm tartışmayın, 500 GB SSD Yerine, 2 TB + 2TB lık 2 tane Depo HDD var, Belki ilerki zamanlarda olabilir 500 GB Bunlar paraya bağlı tabiki.. Kanalın kapanıp kapanmamasına bağlı yane :D [MENTION=2610]qDuW[/MENTION] [MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION]

Tmm tmm tartışmayın, 500 GB SSD Yerine, 2 TB + 2TB lık 2 tane Depo hard di**** var, Belki ilerki zamanlarda olabilir 500 GB Bunlar paraya bağlı tabiki.. Kanalın kapanıp kapanmamasına bağlı yane :D [MENTION=2610]qDuW[/MENTION] [MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION]

terminator filmi çok iyi abi ya seriyi devam ettirmeleri için bütün kazancımı arnold a verebilirdim :/

Oda zevkliydi benim pc pek kaldırmıyodu ancak gta 4 rezillik ultra ayarlarda bile grafikler zevk vermiyor hoşuma gitmiyor. Malesef büyük firmalar istikrarı koruyamıyor. Windows vista rezilliği gibi.

GTA IV ü icenhancer Modu ile i7 Sistemde oynarsan durum değişir :D

GTA 4 ENB ultra graphics gameplay : part 2 - YouTube

---------- Mesaj saat 20:11:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:07:53 civarında gönderildi. ----------

terminator filmi çok iyi abi ya seriyi devam ettirmeleri için bütün kazancımı arnold a verebilirdim :/

oww Terminator filmini bana sorucan işte :)

Filmleri 1080P olarak Tekrar tekrar izledim, Arnold Schwarzenegger in Terminator filminde oynadığı Ceket ve ayakkabıyı bile almış adamım,
Geçen sene aldığım, Motosikletim bile O Filmden Heves ederek aldım :D

Konu nerden nereye geldi bu arada :D

GTA IV ü icenhancer Modu ile i7 Sistemde oynarsan durum değişir :D

GTA 4 ENB ultra graphics gameplay : part 2 - YouTube

---------- Mesaj saat 20:11:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:07:53 civarında gönderildi. ----------

oww Terminator filmini bana sorucan işte :)

Filmleri 1080P olarak Tekrar tekrar izledim, Arnold Schwarzenegger in Terminator filminde oynadığı Ceket ve ayakkabıyı bile almış adamım,
Geçen sene aldığım, Motosikletim bile O Filmden Heves ederek aldım :D

Konu nerden nereye geldi bu arada :D
o zaman film hatalarını da biliyorsundur :D

sistem i7 4702mq haswell onda sıkıntı yokta nedir bu icenhancer ? :D

Gerçekci görünüm denebilir kısaca, yani videoda gözüküyor herşey

---------- Mesaj saat 20:21:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:19:24 civarında gönderildi. ----------

o zaman film hatalarını da biliyorsundur :D

Evet 3. filmde Katherine Brewster ın kullandığı Uçak, başka bir sahnede farkı gösteriliyor

Gerçekci görünüm denebilir kısaca, yani videoda gözüküyor herşey

çok iştahlandım konu iyice saptı ama hemen indiriyorum şu icenhancer midir nedir :D gta ilk indirdiğim oyunlardandı 1 gün sürdü dün bitti okadar şey araştırdım bir çok oyunu çok iyi grafiklerdede oynadım inşallah zevk verir

sıvı sogutma pahalı mahalı ama işe yarıyo :D bende bunun bi alt modeli var Aerocool Strike-X GT Black 2xKırmızı LED Fanlı Full Siyah Mid Tower Oyuncu Kasası (AE-STRIKEX-GT)

Cevap: i7 CPU: Sistem Toplucam, Önerileriniz

CPU: INTEL i7 4770K 3.50 GHz, Quad Core, Socket 1150, 8MB, 22nm, 84W

ANAKART:GIGABYTE Z87X-OC, Z87, DDR3, 4x PCIExp, Socket 1150

RAM: CORSAIR 16 GB (2X 8GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL9 VENGEANCE PRO (1.5 Volt) BC-CMY16GX3M2A1600C9

SSD Var Geçen ay aldım, Neutron Series™ GTX 120GB SATA 3 6Gb/s SSD - Neutron Series GTX - SSD

Kasa Olarakta şunu Düşünüyorum, Aerocool GT Black Advanced Edition SSD Ready Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası (AE-GTA) - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Ortalama 2.200 TL civarında bir fiyat çıkıyor.
Kullanıma gelirsek, Blu-ray Film, Video Editleme Render alma, 3ds Max Grafik Çizim ve Render alma, Ve GTA 5 Çıktığında En yüksek Seviyede Oynarken hiç kasmaması lazım :)

Uzman arkadaşlar varsa, görüşlerini bekliyorum..

Hocam forumda pc'den anlayan kimse yok anladığım kadarıyla ben size GTA V 1080p full ayarlarda oynatan bir sistem çıkarttıcam vatandan 10 dk bekleyin.

HD 6850 Tamamen yanlış gidiyorsunuz. Herşeyden önce ekran kartının yükseltilmesi gerekiyor.

Cevap: i7 CPU: Sistem Toplucam, Önerileriniz

CPU: INTEL i7 4770K 3.50 GHz, Quad Core, Socket 1150, 8MB, 22nm, 84W

ANAKART:GIGABYTE Z87X-OC, Z87, DDR3, 4x PCIExp, Socket 1150

RAM: CORSAIR 16 GB (2X 8GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL9 VENGEANCE PRO (1.5 Volt) BC-CMY16GX3M2A1600C9

SSD Var Geçen ay aldım, Neutron Series™ GTX 120GB SATA 3 6Gb/s SSD - Neutron Series GTX - SSD

Kasa Olarakta şunu Düşünüyorum, Aerocool GT Black Advanced Edition SSD Ready Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası (AE-GTA) - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Ortalama 2.200 TL civarında bir fiyat çıkıyor.
Kullanıma gelirsek, Blu-ray Film, Video Editleme Render alma, 3ds Max Grafik Çizim ve Render alma, Ve GTA 5 Çıktığında En yüksek Seviyede Oynarken hiç kasmaması lazım :)

Uzman arkadaşlar varsa, görüşlerini bekliyorum..

Hocam asıl bütçe ne kadar?

i7 4770K 1009 TL
Gigabyte z87x-oc 672 TL
Corsair vengance pro 16 gb ddr3 1600mhz 579 TL
istediğiniz kasayıda sayarsak 2365 TL ediyor sistem aşırı israf hocam hele o anakartla ram. Bu Blu-ray Film, Video Editleme Render alma, 3ds Max Grafik Çizim ve Render alma, GTA 5 için topluyorum pcyi demişssiniz. Profesyonel yaptığınızı zannetmiyorum bu işi yapsanız sormazdınız zaten hadi merak ettiniz sordunuz bu foruma sormazdınız gider donanımhabere açardınız konuyu.

Onun yerine

AMD FX-8350 4Ghz 561 TL
ASUS M5A99X EVO R2.0 414 TL
GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ 268 TL

Toplam 1243 TL
Hocam bu sistemde her türlü render alırsınız. Bluray film oynatırsınız. Videonuzu editlersiniz. Çizimlerinizi yaparsınız. GTA V içinde daha oyunun çıkacağı ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi dolayısıyla sistem gereksinimleride bilinmiyor.Bu önerdiğim sistemin yanına R9-280X aldımı sistem rahatlıkla full hd ayarlarda oynatır diye düşünüyorum.. AMD'nin geliştirmiş olduğu Mantle teknolojiside geldi. Battlefield 4 oyununda r9 290X ile %58 performans artışı var. R9-280X'tede ortalama %40-45 civarında olur. Bu teknoloji daha beta sürümünde yani genel bir güncelleme gelmedi. Gelince performans dahada artacak. Mantle oyunların çok daha düşük işlemci yükü ile işlenmesini sağlıyor. Doğal olarak buda fps artışı olarak size dönüyor.
hocam size tavsiyem bu dolar kuru bu kadar zirvedeyken pc toplamamanız. Önerdiğim g-skill rami 6-7 ay önce hatırlıyorum 100-120 lira idi.

---------- Mesaj saat 00:12:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:59:23 civarında gönderildi. ----------

i7 4770K 1009 TL
Gigabyte z87x-oc 672 TL
istediğiniz kasayıda sayarsak 2365 TL ediyor sistem aşırı israf hocam hele o anakartla ram. Bu Blu-ray Film, Video Editleme Render alma, 3ds Max Grafik Çizim ve Render alma, GTA 5 için topluyorum pcyi demişssiniz. Profesyonel yaptığınızı zannetmiyorum bu işi yapsanız sormazdınız zaten hadi merak ettiniz sordunuz bu foruma sormazdınız gider donanımhabere açardınız konuyu.

Onun yerine

AMD FX-8350 4Ghz 561 TL

Toplam 1243 TL
Hocam bu sistemde her türlü render alırsınız. Bluray film oynatırsınız. Videonuzu editlersiniz. Çizimlerinizi yaparsınız. GTA V içinde daha oyunun çıkacağı ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi dolayısıyla sistem gereksinimleride bilinmiyor.Bu önerdiğim sistemin yanına R9-280X aldımı sistem rahatlıkla full hd ayarlarda oynatır diye düşünüyorum.. AMD'nin geliştirmiş olduğu Mantle teknolojiside geldi. Battlefield 4 oyununda r9 290X ile %58 performans artışı var. R9-280X'tede ortalama %40-45 civarında olur. Bu teknoloji daha beta sürümünde yani genel bir güncelleme gelmedi. Gelince performans dahada artacak. Mantle oyunların çok daha düşük işlemci yükü ile işlenmesini sağlıyor. Doğal olarak buda fps artışı olarak size dönüyor.
hocam size tavsiyem bu dolar kuru bu kadar zirvedeyken pc toplamamanız. Önerdiğim g-skill rami 6-7 ay önce hatırlıyorum 100-120 lira idi.

Parama kıyarım diyorsanız 2300 tlye alınabilecek en iyi sistem konuda yazdığınız 4770k ama anakart harbiden çok abartı israf yani.

Gta 5 çıktı da ben mi bilmiyorum nedir :) Gta 5'e göre sistem nasıl yapıyorsunuz oyun çıkmadan :) O oyunun çıkacağı bile meçhul daha hiç bir gelişme yok

i7 4770K 1009 TL
Gigabyte z87x-oc 672 TL

Onun yerine

AMD FX-8350 4Ghz 561 TL

Toplam 1243 TL

dostum bu önerinden sonra ben de bir laptoba 10bin vermek yerine 5000e kasa almayı düşündüm zaten evden çıktığım yok peki bir şey soracağım belli ki donanımdan anlıyorsun

AMD FX X8 8350
8 çekirdek
4 GHz
16 MB cache
560TL

Intel Core i7 4770K
4 çekirdek
3.50 Ghz
8 MB cache
890TL

amd işlemci intel işlemciden iki kat daha üstün olmasına rağmen fiyatı neden daha düşük?

Gta 5 çıktı da ben mi bilmiyorum nedir :) Gta 5'e göre sistem nasıl yapıyorsunuz oyun çıkmadan :) O oyunun çıkacağı bile meçhul daha hiç bir gelişme yok

Kardeşim yazdığım postta belirtim GTA V sadece konsollara çıktı. PC için 31 ocakta ne zaman pc'ye geleceğine resmi bir açıklama getirecekti. Ama malesef yalan oldu. Bakalım herşeyi zaman gösterecek.

Profesyonel yaptığınızı zannetmiyorum bu işi yapsanız sormazdınız zaten hadi merak ettiniz sordunuz bu foruma sormazdınız gider donanımhabere açardınız konuyu.

Parama kıyarım diyorsanız 2300 tlye alınabilecek en iyi sistem konuda yazdığınız 4770k ama anakart harbiden çok abartı israf yani.
Bende almışken bikere alıyorum iyisi olsun diye böyle bir kart seçtim,
Aynı anda 2 tane TV kartı + Ses Kartı + Ekran Kartı toplamda 4 Tane PCI Slot kullanıcam Aktif olarak,
Anakart bunları rahatlıkla Dar Boğaz olmadan çalıştırması gerek, adı üstünde Ana parça Anakart tır :)

Donanım Haber de Konuyu açalı çok oldu :)
4770K Sistem Topluyorum, [Sitem Hazır] Görüş ve Önerileriniz ?
ben sadece buradaki arkadaşların fikirlerini de almak için açtım konuyu,
Her iki konuyuda takipteyim..

Kardeşim yazdığım postta belirtim GTA V sadece konsollara çıktı. PC için 31 ocakta ne zaman pc'ye geleceğine resmi bir açıklama getirecekti. Ama malesef yalan oldu. Bakalım herşeyi zaman gösterecek.

GTA V PC ye er yada geç çıkacaktır, %100 çıkcak demiyorum, ama Çıkacaktır . Kısa süre içinde.

---------- Mesaj saat 01:03:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:57:19 civarında gönderildi. ----------

dostum bu önerinden sonra ben de bir laptoba 10bin vermek yerine 5000e kasa almayı düşündüm zaten evden çıktığım yok peki bir şey soracağım belli ki donanımdan anlıyorsun

AMD FX X8 8350
8 çekirdek
4 GHz
16 MB cache
560TL

Intel Core i7 4770K
4 çekirdek
3.50 Ghz
8 MB cache
890TL

amd işlemci intel işlemciden iki kat daha üstün olmasına rağmen fiyatı neden daha düşük?

Ben Neden 4770K Alıyorum zannediyorsun, :D
Geçen sene AMD Alıcaktım, Araştırdıktan sonra Vazgeçtim,
4770k v.s AMD FX X8 8350 yazarak Youtube araştır istersen Abartı derecede fark yok ama, i7 yinede Önde gidiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri