ibrahimovic gs'de kaynak içerde !!!

[MENTION=10960]fth[/MENTION] ben bir kaynakçı olarak seni kınıyorum o resimdeki nasıl argon kaynağı yahu :) bildiğin (elektrot) elektrik kaynağı senin gözler bozuk herhal :) Pc ekranını sağa sola çeviriyom amuda kaldırıyorum yine argonu göremedim :D:D

benziyor ama değil
MIzIDOu.gif

jeremiah johnson ismi

[MENTION=10030]CBurak[/MENTION] senin mention yaptıgın başkası oluyor.benim yaptıgım böyle oluyor.ne biçim nickse anlamadım gitti :D

ben de senin nickinin başındaki H harfini kaldırıp onla ilgili bi caps yapıp konu açsam. Sen hariç herkes kahkaha atardı

Son düzenleme:
tumblr_mcntrsbVK41rwwepe.gif

Not: Fenerbahçeliyim. Dostum bu arada sen bir ara her bulduğunu götürüyordun miden rögar çukuruna dönmüştü sahi ne oldu o iş :D

[MENTION=8007]Hamburger[/MENTION] senle birlikte 24 beğeni geldi, Halk bunu görmek istiyor , 1 gün banlanmak istiyor musun :D

http://www.ytpara.com/1111647-post9.html

вαттυѕαу;1111680' Alıntı:
[MENTION=8007]Hamburger[/MENTION] senle birlikte 24 beğeni geldi, Halk bunu görmek istiyor , 1 gün banlanmak istiyor musun :D

ban ban çiki ban ban çiki ban :D

Çekirdeğimizi aldık arkadaşın banlanmasını izleyeceğiz :D

вαттυѕαу;1111680' Alıntı:

kendi istiyo ki beğeniyo halk istemese ne olcak :cool:

[MENTION=10960]fth[/MENTION] ben bir kaynakçı olarak seni kınıyorum o resimdeki nasıl argon kaynağı yahu :) bildiğin (elektrot) elektrik kaynağı senin gözler bozuk herhal :) Pc ekranını sağa sola çeviriyom amuda kaldırıyorum yine argonu göremedim :D:D
[MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] beni kınamakla kalma hatta daha fazlasını yap forumdan banlat hakettim yani. :) Harbiden de öyle. :) Yok nerde yanıldım? Genelde boru tarzı şeyler ve yuvarlak malzemeler argonla yapılır bilirsin. Ondan şey etim. Kaynağa bakmamışım bile direk aklıma geleni söylemişim anlaşılan. :D :D

O değilde bu konu karısını şişme kadınla aldatan adam konusuna kafa tutar ha.. :)

Son düzenleme:
@furkanture20 benim gugıl amcada yazıp aramama gerek yok 7-8 senelik mesleğimizdi :) [MENTION=10960]fth[/MENTION] yazıp aratsa iyi olurmuş.. Şimdi anlaşıldı bu tershanelerde işin neden uzun sürdüğü :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri