[MENTION=10960]fth[/MENTION] ben bir kaynakçı olarak seni kınıyorum o resimdeki nasıl argon kaynağı yahu
bildiğin (elektrot) elektrik kaynağı senin gözler bozuk herhal
Pc ekranını sağa sola çeviriyom amuda kaldırıyorum yine argonu göremedim 

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=10960]fth[/MENTION] ben bir kaynakçı olarak seni kınıyorum o resimdeki nasıl argon kaynağı yahubildiğin (elektrot) elektrik kaynağı senin gözler bozuk herhal
![]()
[MENTION=10960]fth[/MENTION] ben bir kaynakçı olarak seni kınıyorum o resimdeki nasıl argon kaynağı yahubildiğin (elektrot) elektrik kaynağı senin gözler bozuk herhal
![]()
benziyor ama değil
![]()
jeremiah johnson ismi
benziyor ama değil
![]()
jeremiah johnson ismi
вαттυѕαу;1111680' Alıntı:[MENTION=8007]Hamburger[/MENTION] senle birlikte 24 beğeni geldi, Halk bunu görmek istiyor , 1 gün banlanmak istiyor musun![]()
вαттυѕαу;1111680' Alıntı:[MENTION=8007]Hamburger[/MENTION] senle birlikte 24 beğeni geldi, Halk bunu görmek istiyor , 1 gün banlanmak istiyor musun![]()
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] oturdum ikinizi izliyorumUgraşmayın işte nickimle
![]()
![]()
![]()
[MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] beni kınamakla kalma hatta daha fazlasını yap forumdan banlat hakettim yani.[MENTION=10960]fth[/MENTION] ben bir kaynakçı olarak seni kınıyorum o resimdeki nasıl argon kaynağı yahubildiğin (elektrot) elektrik kaynağı senin gözler bozuk herhal
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.