ibrahimovic gs'de kaynak içerde !!!

Sabit boru tarzı şeylerde hareket ettiremiyorsan genelde elektrik kaynağı kullanılır fth doğalgaz borularında bile :)

Sabit boru tarzı şeylerde hareket ettiremiyorsan genelde elektrik kaynağı kullanılır fth doğalgaz borularında bile :)

Gemide argon kullanılır. :) Bunda iddiaya girerim işte. :)

Edit: He hareket ettiremiyorsan ayrı bir konu sabitse olabilir tabi haklısın. :)

@furkanture20 benim gugıl amcada yazıp aramama gerek yok 7-8 senelik mesleğimizdi :) [MENTION=10960]fth[/MENTION] yazıp aratsa iyi olurmuş.. Şimdi anlaşıldı bu tershanelerde işin neden uzun sürdüğü :D

Valla ilk 6 sene sahada çalıştım ama son 6 sene Gemi Dizayn bölümündeydim çizm yaptım. Belkide o yüzden işleri karıştırmış olabilirim. :D Ama benim yaptığım gemiler piyasada sayılıdır. Özel tersanelerde ilk 25000 tonluk geminin yapımıda dahil 50000 ve 150000 tonluk gemilerin yapımında bulundum. :) Ama şurda 2 dk da karizmayı yere serdim. :D

Son düzenleme:
j2V4pG.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=XRPW5bB3GCI

Bunu bunu alın dışarıya :)

Mesajların hepsini okuyamadım beyler, çok mesaj yazıldığına göre gerçekten geldi yani ibrahimovic. Hayırlı olsun.

Başlığı görünce anlamıştım böyle bir şeyi hangi ufaklık yaptı acaba demiştim. :p

Adama da hak veriyorum,
"Ref" dışındaki ender mesajlarından birisi..
Yaaş yavaş geliştirecek kendini

hahaha cok güldük bahçeye diktiler.

sakin ol hocam kimse sana multi demedi :) ama tecrübeli bi arkadaşsın demek ki böyle bi konuya ilk postunu attığına göre pek yardıma ihtiyacını yok bu sizin için iyi bişey tabi kolay gelsin ;)

pm den açıklama yapmışsınız bu postu göndermişsin ama zaten şüphede bulunsam kanıtı sunarsam pek açıklama yapma gereği duymazsın :D hayırlı geceler hayırlı cumalar..
http://www.ytpara.com/1111755-post242.html

sakin ol hocam kimse sana multi demedi :) ama tecrübeli bi arkadaşsın demek ki böyle bi konuya ilk postunu attığına göre pek yardıma ihtiyacını yok bu sizin için iyi bişey tabi kolay gelsin ;)

pm den açıklama yapmışsınız bu postu göndermişsin ama zaten şüphede bulunsam kanıtı sunarsam pek açıklama yapma gereği duymazsın :D hayırlı geceler hayırlı cumalar..
http://www.ytpara.com/1111755-post242.html

Hayırlı geceler hayırlı cumalar ilk öncelikle yanliş anlaşilmak istemem ve yanliş anlaşilma karşiliginda yanliş kararlar alinsin istemem şükür yardıma ihtiyacim yok tecrübe konusuda farkli bir forumda modlugu bırakıp gelmiş bulunmaktayim az öz tecrübem mevcut Konu ile görüşünüz ve ilginiz için teşekkür ediyorum :)

Bir tersane çalışanı ve Gemi inşaacı olarak senelerce gemi üstünde kaynakçılara iş vermiş birisi olarak bu iğrenç ötesi ve kafanın güzelliği ile yapmış olduğun espirini şiddetle kınıyorum. :) Kaynak verdin bide en göz alıcı olan kaynağı vermişsin. Argon kaynağı gözü en çok alan kaynaktır. Adam elektrot ark kaynağı verir yada gaz altı kaynağı.. He dur dur en güzel toz altı ışık çıkarmıyor gözleri almıyor..

Bence bu iğrenç espiriden sonra banlanmalısın bilader. Reflerde bir kaç gün başkasına kalır en azından..

Edit: Kaynak argon değilmiş sonradan uyarılardan anladım. :D Bildiğin elektrot kaynağı. Hatta rutil olabilir.

Sen ona 2 tane radyografi cihazı ver üstadım , bir daha kaynak esprisi yapıyor mu görelim ,2. pozdan sonra kaçacak delik arar :D

Nedüğüüü belirsiz şeyler yerseniz sizde böle olabilirsiniz.

Kamu Spotu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri