Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İçerik İçin Adsense
İçerik Barındırıcı İçin Adsense
Arama İçin Adsense
Oyunlar İçin Adsense
Video İçin Adsense
Mobil İçerik İçin Adsense
gibi türler var. Örneğin sizin hesapta "İçerik Barındırıcı İçin Adsense" türü kapalı. YouTube hesabınızdan başvuru yaparak onay alabilirsiniz.
Başvuru linki yok hocam zaten. Kanalınızı bağladığınız zaman otomatik olarak "İçerik Barındırıcı İçin Adsense" onayına gider. Ayrıca ayarlarınızdan da kontrol edin.benim bildigim öyle bir basvuru sayfası yok hocam kanalda bağlı ilişkilendirilmiş durumda hesap 1.5 yıllık eski bir hesap 3 gün önce ilişkilendirmişim ancak halen sadece içerik için adsense var senin bildiğin bir başvuru linki varsa atar mısın
Başvuru linki yok hocam zaten. Kanalınızı bağladığınız zaman otomatik olarak "İçerik Barındırıcı İçin Adsense" onayına gider. Ayrıca ayarlarınızdan da kontrol edin.
Anasayfa alt alta menü -> Hesap ayarları -> Açılan sayfada, "Erişim ve yetkilendirme" -> Üçüncü taraf erişimini görüntüle
Diyerek ekran görüntüsü ekleyin mümkünse.
Videolarınızı kontrol edin, reklam çıkıyor mu?yok kardeşim hersey nornal youtube etkin ama sadece içerik için adsense var panelde bir kaç kanal baglamıştım halen yansımamış gösterim falan
Videolarınızı kontrol edin, reklam çıkıyor mu?
yok kardeşim hersey nornal youtube etkin ama sadece içerik için adsense var panelde bir kaç kanal baglamıştım halen yansımamış gösterim falan
Gösterimlerin yansıması 3 gün sürebiliyor. 1 2 Gün daha bekleyin herşey normalse yansıyacaktır
12 saat içinde yansıyordu hocam çok kez yaşadım bu yansıma ile alakalı değil bu adsense hesabında içerik barındırıcıları için adsense kısmı yok![]()
Dostum bende yeni hesap açtım bağladım 3 gün sonra izlenimler yansıyınca içerik barındırıcı için adsense gözükücek. Ortada sayım yokken nasıl görmeyi bekliyosun bende onu anlamıyorum.
[MENTION=1397]Beachturk[/MENTION] ben yaşadım kardeş.Adsensem normaldi yani blog içindi.Yt kanallarımı bağladığımda 1 hafta boyunca içerik barındırıcıları için adsense görünmedi.1 Hafta sonra düzeldi otomatik olarak geldi yani.Sonuç: Biraz beklemen.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.