İflas Etmek

Youtube bel bağlamamak lazım artık tek tesellim taksitleri geçen ay bitirmiş olmam

şu anda 0 kazanç çoğu kişi böyle eminim bakalım ne olacak hayırlısı

Topu topu 2-3 kanal var elimde güvendiğim ve her gün yine 1 tanesi kapatılıyor her gün toparlayamamış bir biçimde iflas hissi yaşatıyor. Şaka değil bu forumdaki üyelerin çoğu şirket kursa ve iflas etse normal karşılayacak kadar psikolojik bunalım deneyimi yaşadı.

Şu youtube la 8 ay önce değilde 2 yıl öncesinde başlamak isterdim... Buna da şükür saman alevi gibi geldi ve geçti...

Her zaman için 8 ay tüm masraflarımı karşılayacak miktarda parayı tutarım ve sittin sene dokunmam.
Tavsiye ederim

Suan o paraya geçtim bende iflasa bizde girdik,partnerden darbe yimedim ama adsenseden en sağlam darbeyi sanırım ben yimişimdir.1 yıllık her ay su kadar harcancam diye belirlerim ve 1 yıllık parayı koyarım bi köşeye suan o paraya geçmiş bulunmaktayım.

aslında değerlendirebilirsen güzel bir şey biliyorsun 2 kez dibe vurdum cebimde 10 tlden başka hiçbir varlığım yoktu daha fazla çalışıp geçmişte değer vermediğin bazı şeylerin değerini anladım iki kez sert yumrum yedim hasbelkaderde toparladım.Kendi açımdan söyliyeyim şu an geriye dönüp baktığım iyiki dibe vurmuşum diyorum şahsen bana çok şey kattı.Şu fani dünyada Allah yardımcımız olsun.

2 yillik 3 adsense yalan oldu son actigimda 2 hafta dayandi 2 haftada iyi kazandirdi onun pini girer alirim 2 aya(heygidi günler hey) :) buradan kazandigim parayi bankaya koydum ,2 senede asgari ucretli biri gibi para harcadim havalara ucmadim. Simdi banka bana her ay asgari ucretin 1 bucuk kati veriyor sigortayla birlikte asgari ucret ediyor Allah bereket versin . hep bugunu düşündüm ve gerçekleşti. Para gençken değil yaslaninca lazim diye dusunenlerdenim biriktirmek her zaman ilk tercihim oldu.

Mobil.

Alıştık bol keseden yemeye ama yavaş yavaş musluk kapanıyor gibi. Biz yine bir şekilde idare ederiz de buna bel bağlayıp işi bırakanlara, borca girenlere allah yardım etsin.

Bende tam birikim yapmaya başlayabileceğim ay darbeyi yedim. Ağustos 0 tl ve eylül 0 çektim halbuki yemeseydim 2003-2004 model bi araba altıma çekebilirdim şimdi kirayı ödeyemiyorum (-) lerdeyim şimdi pinsiz adsenseler biraz işliyor bekle ki pin gelsin 3 ay sonra ne yapacam bilmiyorum bankalarda da kara listedeyim eski hiç bi yere bağlamayı unutmuş olduğum bir kanalım var bu ay yeni bi adsenseye bağladım iyi birakıyor bereket , onu satarım kirayı falan öderim diyordum forumda iflas etmiş :)

[MENTION=14517]myozkan[/MENTION] ben youtube u bıraktım bi süreliğine sanada tavsiye ederim cidden bir şey yapasım gelmiyor artık,.

2 yillik 3 adsense yalan oldu son actigimda 2 hafta dayandi 2 haftada iyi kazandirdi onun pini girer alirim 2 aya(heygidi günler hey) :) buradan kazandigim parayi bankaya koydum ,2 senede asgari ucretli biri gibi para harcadim havalara ucmadim. Simdi banka bana her ay asgari ucretin 1 bucuk kati veriyor sigortayla birlikte asgari ucret ediyor Allah bereket versin . hep bugunu düşündüm ve gerçekleşti. Para gençken değil yaslaninca lazim diye dusunenlerdenim biriktirmek her zaman ilk tercihim oldu.

Mobil.

Vadeli hesapmı açtın hocam haram deilmi vadeli hesap sonuçta fiaz oluyor.

Tek geliriniz internettense bu işe ticaret olarak bakmalısınız, youtube ekmeğinizin sadece ufak bi lokması gibi düşünün. Youtube zorlaşır veya biter başka bi işe yönelmelisiniz. Youtube bitti ben ne yapacağım diye düşünüyorsanız zaten siz bitmişsiniz demektir

hocam bu adamın bahsettiği şey bildiğin zengin bunalımı :) bizim gibi gariban adamlar işi gücü bırakıp nereye gidecek, söylemesi güzel ama Allah var :D

---------- Spam Engelliyici 02:07 ---------- Önceki Mesaj 02:07 ----------

@myozkan ben youtube u bıraktım bi süreliğine sanada tavsiye ederim cidden bir şey yapasım gelmiyor artık,.

hocam para lazım olmasa keşke :(

her naneyi yiyoruz banka faizinin haramını düşünüyoruz :D Tuhafız biz ya :D

her naneyi yiyoruz banka faizinin haramını düşünüyoruz :D Tuhafız biz ya :D

şimdi 1.2.3.4..... günah işliyoruz diye bütün günahlarıda mı işleyelim ? bir tanesi, eksik kalsın :)
hem "faiz yiyen Allah'a ve Peygamberine savaş ilan etmiştir." ayetini bilmiyorsun anlaşılan çoğu günahta bu kadar tehtit etmemiştir Hz. Allah bunu da unutma :) okadar kitap okuduk, okul okuduk arada bi kuranıda açıp bakmak gerek içinde ne var diye :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri