İhtar yemiş kanalda ödeme alabilirmiyim

• Kullanıcı jebi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness

jebi

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar Awesomeness partneri bir kanalım var ödeme eşiğine ulaşmak üzere fakat 1 adet ihtar yedim ödeme alıyorken bir sıkıntı çıkarırmı bu durum

вαттυѕαу;93008' Alıntı:
Kanal kapanmadıgı sürece ödemenizi alırsınız.

kanal spam dolasıyla olsun dıger baska nedenle olsun kapansa o kanalın veya kanalların ödemesı yapılmıyor mu ?

Para kazanması devre dışı bırakılmadan kapanan tüm kanalların ödemesi yapılır.(Adsense için)
Partnerde bu durum nasıl bilmiyorum.Partner için konuşuyorsunuz sanırım.
ne sebeble kapanırsa kapansın para alamazsınız.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] alındığını söylüyordu aklımda öyle kalmış.yalnız ödeme sınırı 143 dolara gelmeden banlanırsanız ödeme alamıyorsunuz.

Adsense'de ihtar nedeniyle para kazanması devre dışı bırakılan kanalımın ihtara kadar getirmiş olduğu parayı almıştım ben. Ama partnerde nedir durum bilmem.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] alındığını söylüyordu aklımda öyle kalmış.yalnız ödeme sınırı 143 dolara gelmeden banlanırsanız ödeme alamıyorsunuz.

ben de öyle biliyorum, partnerin size ödeme yapması için kendinin adsense den ödeme alması lazım, kanalın para kazanması devre dışı kalırsa adsense ödeme yapmıyor paranızı alamıyorsunuz,kanal teliften kapanırsa adsense ödeme yapıyor diye biliyorum diğer durumlardan haberim yok

Adsense'de ihtar nedeniyle para kazanması devre dışı bırakılan kanalımın ihtara kadar getirmiş olduğu parayı almıştım ben. Ama partnerde nedir durum bilmem.

Youtube hesabinin uyari almasini biliyorum da, adsense nasil uyari aliyor aciklar misiniz bana

Youtube kanalı ihtar almış onu söylüyor.kısaca adsense-partner diyoruz biz aramızda:D

Adsense'si para kazanmaya kapatilmis diyor, o noktayi soruyorum.
Benim adsenseye 8-10 tane youtube kanalim bagli, adsense nasil para kazanmaya kapanir merak ettim

adsense in para kazanılmaya kapatılması diye bir seçenek yok kapanırsa komple kapanır.Sadece kanal para kazanmaya kapanır yada telif-topluluktan komple kapanabilir.adsense in kapanma nedenleriyle kanalın kapanma nedenleri birbirinden farklı.

Arkadaslar bana yardim edebilecek biri yok mu? Partner kanalim 2-3 gun sonra kapanacak. Su an tahmini kazanclarim 150 $'dan fazla. Kac gundur her yoldan irtibata gectim odeme almak icin ama geri donus yok. Sizce odeme alir miyim? Ayrica o paypal adresini isteyen formu da doldurmustum.

Saygilar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri