iki gündür kanallar patlıyor

• Kullanıcı himen32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
az önce bende acı gerçekle karşılaştım 50 küsür kanalım kapatılmış.kapatılmayan kanallar da var.Kapatılan 50 küsür kanalın hepsini textnow dan onaylatmıştım.Ama benim tahminim vps ip si kara listeye girdi.50 hesabın hepsine vps den upload yapmıştım..

az önce bende acı gerçekle karşılaştım 50 küsür kanalım kapatılmış.kapatılmayan kanallar da var.Kapatılan 50 küsür kanalın hepsini textnow dan onaylatmıştım.Ama benim tahminim vps ip si kara listeye girdi.50 hesabın hepsine vps den upload yapmıştım..

benımde vds den attıgım kanallar patladı anlamadıgım tek şey bütük yenı actıgım tenk kanallar duruyo onun dısında ne varsa kapatmıslar

benımde vds den attıgım kanallar patladı anlamadıgım tek şey bütük yenı actıgım tenk kanallar duruyo onun dısında ne varsa kapatmıslar

tek tek bütün kanalları kontrol ettim 3 tane kanal sağlam kalmış.Diğer hepsi patlamış.Bu 3 tane neden sağlam kalmış.Biraz kurcaladım bu 3 kanala hiç etiket girmemişim etiketlerden dolayı mı diye düşündüm kapanan kanallarda da etiket girmediklerim vardı. ve bot falan kullanmıyorum herşey manuel.. Yazık oldu.

13 Kanalım da patladı. Şuan hiç kanalım yok. tam da günlük kazancımı 10 dolara çıkarmaya başlamıştım. acaba tek kanal açıp, Manuel yükleme mi yapsak. Telifsiz ne bulursak atalım.Yemişim kategorisini :(

arkadaşlar herkes kanallarının nasıl patladığı hakkında bir fikir yürütse çözüm bulabiliriz. vps-vds den upload yapıyorsunuz bot mu kullanıyorsunuz ya da başka programlar mı kullanıyorsunuz veya alakasız etiketler mi kullanıyorsunuz.

arkadaşlar herkes kanallarının nasıl patladığı hakkında bir fikir yürütse çözüm bulabiliriz. vps-vds den upload yapıyorsunuz bot mu kullanıyorsunuz ya da başka programlar mı kullanıyorsunuz veya alakasız etiketler mi kullanıyorsunuz.

hemen söylim, ben vds'den video atıyorum. 1 gmailde 7-8 kanal vardı. Bi tane dizi kanalım vardı. ona telifsiz dizi atıp, ismini güncel dizi ismi yapıyordum. Bence benim kanallarımın kapanmasının en büyük sebebi buydu

Arkadaşlar söylediklerime katılmayanlar illaki olacaktır.ancak şunu belirtmek istiyorum konudaki nerdeyse tüm mesajları okudum.son zamanlarda çok sık bu tür başlıklar açılıyor.ve kanallar kısa sürede oluşturulmuş kanallar.ancak konuları ve bu konuda yazan mesajları okuyunca o kanalların 2 gün bile kalması bence çok.adam günde 20 kalan açıyor ondan sonra her kanala epey video atıyor.illaki karşı tarafın dikkatini çekiyor(ip numarası vs.)nerdeyse 8 ay olacak bu işe başlayalı ancak asla durduk yere kanallarım kapanmadı.topluluktan kapanan 15 kadar kanalım var.8 ay olduğunu düşünürsek ayda ortalama iki kanalım kapanmış.hep manuel çalıştım.ve halende manuel çalışıyorum.hiç bir kanalımda 300 den fazla video yok.hatta 300 video olan kanalım bile yok.kanal sayım 30 un üstüne çıkmadı daha.son 3 aydır günlük 50 $ dan az kazanmadım(ortalama olarak söylüyorum) 3-5 günde bir kanallara video yüklemeye çalışıyorum.sadece haber kanallarıma günlük yüklüyorum.tamam çok kanal çok kazanç demek ama şunu asla unutmamak gerek insanoğlu tamahkardır.200 kanalı olan 300 kanal için 300 kanalı olan 400 kanal için çabalıyor.günlük 100$ getirisi olan 150 yada 200$ için çabalıyor.bunu yaparkende kısa yoldan çabucak kazanmayı hedefliyor.çok kanal ekip le olur.Muslera hocanın yanlış değilsem 200 küsür kanalı vardı ve ekip olarak çalışıyor diye biliyorum.benim şahsi fikrim bir kişi 30-40 kanaldan fazlasını kolay kolay yönetemez.günde 15-20 kanal açıp onlara bir kerede 300-500 video yüklemenin sonunun iyi olacağını düşünmüyorum.

kafayı yiyecem,video yükleme işine biraz ara vereyim yoksa tüm kanallar kapanacak. en iyisi countur strike oynayıp hırsımı biraz adam öldürerek dindireyim.

vds den yüklediğim kanallarda gitti normal pc den yükledklerimde gitti hepsi normal telefon onaylı kanallardı...resmen kafalarına göre siliyolar sanki... 1 ay önce açtığım kanalda gitti yani 2 günlede alakası yok...ama bu gün bi sorun vardı 3 tane telefon onaysız kanal açtım durduk yere istemedi numara youtube da sorun var çözemedim...

Sanırım şöyle bir olay var. Şimdi yeni sistemde 1 hesap açıp 5-10 alt hesap açabiliyoruz ama ilk açtığımız ana hesaba kanal oluşturmaz ve video atmazsak sanırım o boş hesap kapanıyor ve alt kanallara giriş yapamıyoruz yada botla atarken oluşturuduğumuz kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapabiliyor olmamız lazım.

Çünkü Yumi arkadaşımızın dediği gibi kanallar açık ama ana hesap tel onayı istiyor bende giriş yapmıyorum o yüzden. Daha önceki bir konuda bir arkadaşımız eğer tel onayı isterse giriş yapmayın olduğu gibi kalsın en azından videolar patlarsa hit alırsa kazancınız devam eder yazmıştı yada tel onayı girip spam olan kanal olabiliyor o yüzden. Bir öncekinde tel onayı girmiştim spam algılamıştı şimdi girmiyorum.

yok kardeş kanal da oluşturdum video da attım tel onayları da ewdekilerin telefonlarından ama gitmiş kanal adını aratıp kanalıma girdiğimde
"Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı." diye yazıyo anlamış değilim kapanan kanal sayısı 12 ye çıktı şu an itibariyle

Rahat 30 kanal gitti hepside spamdı yani kapanması çok normal. Spam yapanların bu olaya hazırlıklı olması lazım diye düşünüyorum.

Alıntı :

"Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı."

Daha bişey demeye gerek yok sanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri