iki gündür kanallar patlıyor

• Kullanıcı himen32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
arkadaşlar 2 gün içinde açtığım tüm kanallar tekrar telefon onayı istiyor videoları ytkazan botuyla yüklüyorum,bu sorunla karşılaşan varmı,

hocam bende aynı sorunla karşılaştım bu konu çok önemli benim 6-7 tane kanalım gitti bot 2-3 gündür yüklemiyorum doğrusu ne yapmak laızm bu konuda

biz 2 kişi çalışıyoruz daha önce 12 kanal patlamıştı şu an itibariyle 30 dan fazla kanalımız daha patladı sorun neden kaynaklanıyo bı turlu anlayamadım vds den yüklediğimizden mı acaba ?

hocam sorunların büyük kısmı şu aynı ipten 10 dan fazla mail açmanız. yoksa yüklemeyle alakalı bişey yok. ve varsa proxy kullanımıda olur

Şahsi görüşüm olarak kapanan kanallarınızı tek bir nedene bağlamamak lazım yani bu sizin bir ip üzerinden youtube 'nin kulanım sözleşmenizin dışına çıktığınızdan dolayıda olabılır, bot üzerinden herkesin aynı ip ile yukleme yaptıgından dolayıda olabılır, tek seferde yüzlerce binlerce video/kanal açma yuklediğinizden dolayıda olabılır ve buna bağlı olarak kanallarınızın çarpık olmasındanda olabılır.

Bir kanal açarkan mümkün olabildğince farklı bir ip adresinden açın ve kanalın özgün ve güven verici bir kanal olacağını hissetirin, kapak fotografları, çeşitli adres kısaltmaları, mesala 1 hesaba 2 ayrı kategoride video mu yukleceksınız, mesela bu kategoriler futbol ile araba kazaları olsun diyelım, bunları Oynatma Listesinde ayrı ayrı belirtin ve binlerce videoyu da bir anda yuklemeyın, ilk zamandan beridir de bot'a karşıyım mumkun oldugunca vps kullanmaya çalışın ve bu vps'i bu sitede herkesın aldıgı firmalardan almayın derim cunku onlarda da sonuçta 10 ip varsa bunu 100'lerce kişi kullanıyordur bence en temızı vps'i up/down şeklınde az satan firmalardan alın ki o işlemı bir ip uzerınden birkaç kişi dışında yapan olmasın ve son olarak ta K7 Vb.. aktivasyon onaylamalarını kullanmayın, ben annemın, babamın abimin yanı buldugum herkesın telefonunu alıp onaylatıyorum :) Sizde öyle yapın, sağlam iş yaparsanız kanalalrınız kapanmaz, unutmayın ki youtube Google firmasına ait ve bu işlerde milyar dolarlardan fazla sermaye işlenıyor, oralarda binlerce bilgisayar muhendisi vs.. 24 saat bu işler ile uğraşıyorlar ve illaki bu işin tez'ini sistemini neyse artık kurmuşlardır ve onları kandırmanız bence mumkun değil :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri