İki siteyle kazanç sağlamak

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Şu an uyguladığım taktiklerden biri seri a ya bulaşmyın telif atarlar.400k izlenimden fazla aldım 1 haftada adsenseye yansımadı .1 kere 25-30 kl ık videom yansıdı ondada para kazanma kapandı.Futbol kategorisi tam bir dert.

Paylaştığın için teşekkürler hocam. Güncel video ve insanların ilgisini çekecek ilginç video atarsan kazanmaması için sebep kalmıyor haklısın. Ben bir videonun dediğin gibi 87$ bıraktığını bilirim.

Aynen hocam.Birde birsürü futbol face sayfası olan alıp paylaşıyo videonu.Haliyle artıyo izlenm.Benim videomu bugün Google+ da 62 bin takipçisi olan adam paylaşmış.Ordan kimbilir ne kadar izlenim gelmiştir

Yorumunuz için teşekkürler.

---------- Mesaj saat 01:31:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:28:42 civarında gönderildi. ----------

Şu an uyguladığım taktiklerden biri seri a ya bulaşmyın telif atarlar.400k izlenimden fazla aldım 1 haftada adsenseye yansımadı .1 kere 25-30 kl ık videom yansıdı ondada para kazanma kapandı.Futbol kategorisi tam bir dert.

Seria ve fransa zorluyo evet ama dediğim sony vegası yaptıgınızda genelde gelmiyo 3.taraf.Gelsede kalsın abone kazandırır.Dediğim gibi ben baya iyi kazanıyorum futbol kategorisinden

Sana helal olsun [MENTION=2744]Dante[/MENTION]

Kimsenin paylasmayacagi bilgileri aciklamayi usenmeden dert etmeden,benim daha cok rakibim cikar demeden ap acik yazmissin.Bir cok kisi hic bir fikir edinemezken,kazanmak icin yollar araken bu anlattigin yol,hem guzel bir kaynak ve fikir olacakdir,hemde bir cok arkadasin aklinda yeni yeni calisma fikirleri ve sonuclari cikaracakdir ortaya.

Bu sebeble bu paylasimin icin Cani gonulden tesekkur ediyorum ve 1 Aylik Silver Uyelik hediye ediyorum sana bu paylasimin icin.

Bu forumda yada baska yerde baskasina faydasi olan,yardimi olan herkesin sonuna kadar yaninda ve destekcisiyim bu kim olursa olsun.Boyle uyelerimiz dahada artar insallah.

Tekrar tesekkurler.

Kimsenin paylasmayacagi bilgileri aciklamayi usenmeden dert etmeden,benim daha cok rakibim cikar demeden ap acik yazmissin.Bir cok kisi hic bir fikir edinemezken,kazanmak icin yollar araken bu anlattigin yol,hem guzel bir kaynak ve fikir olacakdir,hemde bir cok arkadasin aklinda yeni yeni calisma fikirleri ve sonuclari cikaracakdir ortaya.

Bu sebeble bu paylasimin icin Cani gonulden tesekkur ediyorum ve 1 Aylik Silver Uyelik hediye ediyorum sana bu paylasimin icin.

Bu forumda yada baska yerde baskasina faydasi olan,yardimi olan herkesin sonuna kadar yaninda ve destekcisiyim bu kim olursa olsun.Boyle uyelerimiz dahada artar insallah.

Tekrar tesekkurler.

Üstad yine yaptı yapacağını gönülden tebrikler:)
Konuyu açan arkadaşada tekrar teşekkürler

Aynen hocam.Birde birsürü futbol face sayfası olan alıp paylaşıyo videonu.Haliyle artıyo izlenm.Benim videomu bugün Google+ da 62 bin takipçisi olan adam paylaşmış.Ordan kimbilir ne kadar izlenim gelmiştir

Hocam zaten paylaşılması videoyu uçuran en önemli faktör. Düşün yani her beğenenin paylaştığını! ne tbm derdin olur, ne de to derdin zaten video uçmuştur uçacağı kadar, sen kazanca bak yani

Tekrar tesekkurler.

Hocam çok teşekkür ederim.Diğer arkadaşlara fikir olmuşsam veya en ufak katkım olmuşsa ne mutlu bana.Silver üyelik içinde ayrıca teşekkür ederim.İnşallah başka arkadaşlarda böyle bilgileri olunca paylaşırlar.
Tekrar teşekkür ederim hocam :)

---------- Mesaj saat 01:36:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:35:42 civarında gönderildi. ----------

o hareket milli maçta rakibin bacak arasından top geçirdiği hareket mi :)

Aynen hocam :)

---------- Mesaj saat 01:36:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:36:05 civarında gönderildi. ----------

Hocam zaten paylaşılması videoyu uçuran en önemli faktör. Düşün yani her beğenenin paylaştığını! ne tbm derdin olur, ne de to derdin zaten video uçmuştur uçacağı kadar, sen kazanca bak yani

Aynen öyle :)

---------- Mesaj saat 01:31:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:28:42 civarında gönderildi. ----------

Seria ve fransa zorluyo evet ama dediğim sony vegası yaptıgınızda genelde gelmiyo 3.taraf.Gelsede kalsın abone kazandırır.Dediğim gibi ben baya iyi kazanıyorum futbol kategorisinden

Sony Vegası dediğin şeyi açabilir misin? Program mı bu ?

camtasia da yapamaz mıyız aynı olayı ve tam olarak ne yapıyorsun videolara açıklar mısın?

bilgiler için teşekkürler. evet gerçekten futbol maçlarından iyi para kazanılıyo ben bu yaz türkiyede yapılan u 20 maçlarının özetlerini gollerini vs. yüklüyodum 1 ayda iyi para kazandırmıştı bana.

Sony Vegası dediğin şeyi açabilir misin? Program mı bu ?

Evet program.Bu programı çözmeye calışıyorum şimdide.Bayagı bişeler yapıyorum.Bu programı 3-4 aya tamamen çözsem müthiş işler cıkarırım.Sizde böyle şeylere de yönelin.Çok pro bi program.

sonny vegas video editleme den tut aklına gelebılecek herseyı yapabılecegın bır program. her youtuber'ın bılgısayarında olması lazım. filmlerde bıle kullanıldıgını gordum.

burdan satın alabılırsın :)

Vegas Pro 12 Overview

camtasia yerini tutmaz mı az çok yaptığı işi camtasia ile yapamazmıyız?

sonny vegas video editleme den tut aklına gelebılecek herseyı yapabılecegın bır program. her youtuber'ın bılgısayarında olması lazım. filmlerde bıle kullanıldıgını gordum.

burdan satın alabılırsın :)

Vegas Pro 12 Overview

Şakamı yapıyosunuz hocam :) Birsürü yerde full indirme linki var.Ordan indirim key programıyla programı full yapıyosunuz.Sonra youtube'de birsürü dersleri var izleyin,Çözersiniz :) Ayrıca birçok filmde kullanılıyo bu ve adobe after effect :)

Şakamı yapıyosunuz hocam :) Birsürü yerde full indirme linki var.Ordan indirim key programıyla programı full yapıyosunuz.Sonra youtube'de birsürü dersleri var izleyin,Çözersiniz :) Ayrıca birçok filmde kullanılıyo bu ve adobe after effect :)

tabıkı saka yapıyorum :) türkler para verirmi böyle seylere :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri