İki siteyle kazanç sağlamak

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
fikri biraz geliştirmek için soruyorum...

şimdi bu dediğin yönetem için 5 farklı kanal açsak her kanal için fark lı bir lige yoğunlaşsak o ligin tüm maçlarının gollerini anlık bulsak nasıl olur...?

türkiyedeki maçlar için düşündüm fakat şöyle bişey var ki golleri ekledikten sonra ne kadar kesip biçsek de lig tvden telif yeriz sanırım?

dante videoları ne kadar tutuyosun kanalda.. kaç saat sonra siliyosun..:confused:

Ben silmiyorum videoları ama lig tv olursa 13 saat tutup siliyorum.

---------- Mesaj saat 14:48:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:47:50 civarında gönderildi. ----------

aynı sıkıntı bendede var videoların %70 inde para kazanma aktif değil. Bi türlü aktif edemiyorum ve sansımada hep onlar hit alıyo

O konuda en iyi seçim partner kanala atmak videoları.

---------- Mesaj saat 14:48:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:48:16 civarında gönderildi. ----------

vegas programı download link varmı arkdaşlar full?

Zamunda.net istediğim her programın full'u var ama üyelik açıkmı hala bilmiyorum

---------- Mesaj saat 14:49:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:48:55 civarında gönderildi. ----------

fikri biraz geliştirmek için soruyorum...

şimdi bu dediğin yönetem için 5 farklı kanal açsak her kanal için fark lı bir lige yoğunlaşsak o ligin tüm maçlarının gollerini anlık bulsak nasıl olur...?

türkiyedeki maçlar için düşündüm fakat şöyle bişey var ki golleri ekledikten sonra ne kadar kesip biçsek de lig tvden telif yeriz sanırım?

Çok iyi fikir.Dene bi.Türkiye'yi yapma bence.

Ben silmiyorum videoları ama lig tv olursa 13 saat tutup siliyorum.

dün attım 5-10 gol videosu, 3-4 ü patladı patlamayanları sildim.. toplam izlenme 60k civarı olmuş sabah 9da sildim hepsini.. yanlız dün elim ayağıma dolaştı bütün önemli maçlar dünmüş biri bitmeden biri başladı, bilgisayar bi yandan kasıyo :D adsensede şuan itibariyle 2 günlük 30k izlenim gösteriyo, T.O desen 0.35 :mad: dün ilk atcam diye uğraşırken etiket bile giremedim sonradan senin dediğin "football games" geldi aklıma onu yazdım TBM 0.14:) para kazanma aktif oluyo olmuyo uğraştırıyo bütün maçların da peşpeşe başlaması iyi olmadı dün..
son olarak videoları sürekli kanalda tutmak iyi değil bence hatta dün videosunu indirdiğim adamda silmiş baktım :)

dün attım 5-10 gol videosu, 3-4 ü patladı patlamayanları sildim.. toplam izlenme 60k civarı olmuş sabah 9da sildim hepsini.. yanlız dün elim ayağıma dolaştı bütün önemli maçlar dünmüş biri bitmeden biri başladı, bilgisayar bi yandan kasıyo :D adsensede şuan itibariyle 2 günlük 30k izlenim gösteriyo, T.O desen 0.35 :mad: dün ilk atcam diye uğraşırken etiket bile giremedim sonradan senin dediğin "football games" geldi aklıma onu yazdım TBM 0.14:) para kazanma aktif oluyo olmuyo uğraştırıyo bütün maçların da peşpeşe başlaması iyi olmadı dün..
son olarak videoları sürekli kanalda tutmak iyi değil bence hatta dün videosunu indirdiğim adamda silmiş baktım :)

Biraz uraşınca çok güzel şeyler yapılabilir :) Football games'in adsenseye zararıda yok bence :) futbolla ilgili zaten :D İnşallah daha cok kazanırsın :)

hocam sizin soylediğiniz yöntemle videolar ekledim. Bir video da hızlı yukseliş var fakat bir türlü para kazanmayı aktif edemiyorum. Herhangi bir öneriniz var mı?

Ustam sana öncelikle helal olsun demek istiyorum. Yazında yazmışsın. "Bu işte rakipleriniz çok." Ve sen bu durum geçerli olduğu halde; kendine saklamayıp gözlemlerini yazmışsın.

Ve anlattıklarında mantıklı geldi. Ben bir tek sony vegas ta takılcak gibiyim. Bilgisayarım çok iyi değil. Daha az zorluyacak bir program lazım bana.

hocam sizin soylediğiniz yöntemle videolar ekledim. Bir video da hızlı yukseliş var fakat bir türlü para kazanmayı aktif edemiyorum. Herhangi bir öneriniz var mı?

Dediğim gibi bende yukardakileri yapıyorum :)

---------- Mesaj saat 00:31:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:30:50 civarında gönderildi. ----------

Ustam sana öncelikle helal olsun demek istiyorum. Yazında yazmışsın. "Bu işte rakipleriniz çok." Ve sen bu durum geçerli olduğu halde; kendine saklamayıp gözlemlerini yazmışsın.

Ve anlattıklarında mantıklı geldi. Ben bir tek sony vegas ta takılcak gibiyim. Bilgisayarım çok iyi değil. Daha az zorluyacak bir program lazım bana.

Teşekkürler :) Program araştır mutlaka bulursun sony vegas tarzı bişey.

taktiği bi ara 1 maç için uyguladım 50 bin civarı izlenim geldi.halen telif gelmedi,ama videoda ses yoktu,bir ay oldu halen video izleniyor.

müthiş bir yazı olmuş hocam eline sağlık. Dediğin gibi ışık yandı yanmadı olayında kanser olmamak için futbol videolarını partnerli kanala yüklemek en iyisi. Hem video yüklenirken bile açıklama, etiket vs direkt yardır, zaman kaybının önüne geç :)

taktiği bi ara 1 maç için uyguladım 50 bin civarı izlenim geldi.halen telif gelmedi,ama videoda ses yoktu,bir ay oldu halen video izleniyor.

Benimde Ronaldo'nun 2 videosu patladı.Biri 300 binde biri 200 bin oldu.Para kazanmada aktif :) Telif falanda gelmez inş.

Bol kazançlar.

---------- Mesaj saat 00:32:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:32:06 civarında gönderildi. ----------

müthiş bir yazı olmuş hocam eline sağlık. Dediğin gibi ışık yandı yanmadı olayında kanser olmamak için futbol videolarını partnerli kanala yüklemek en iyisi. Hem video yüklenirken bile açıklama, etiket vs direkt yardır, zaman kaybının önüne geç :)

Teşekkürler.Partnerli kanal bu kategoride çok iyi oluyo :)

bu yöntem bende tutmadı neden aceba ? çektiğim videolar ticari kullanım hakkı istiyo nasıl aşabilirim

bu yöntem bende tutmadı neden aceba ? çektiğim videolar ticari kullanım hakkı istiyo nasıl aşabilirim

Dediklerimi yaparsanız aşabilirsiniz.Ama çıkmıyacak diye birşey yok.Bendede çıkıyo ticari kullanım hakkı.

Dediklerimi yaparsanız aşabilirsiniz.Ama çıkmıyacak diye birşey yok.Bendede çıkıyo ticari kullanım hakkı.

Hocam sanırım siz de sıkı bir Cristiano Ronaldo hayranısınız benim gibi :)
Konunuzu en baştan en sona kadar okudum.Çok mantıklı yazdıklarınız.Ama şu sıkıntı var.Bunu yapacaksanız yeni adsense ve yeni kanallarınız ile yapacaksınız.Yoksa burda teliften vb bi kanal gider tüm kanalları etkiler yazık olur ;)

Hocam sanırım siz de sıkı bir Cristiano Ronaldo hayranısınız benim gibi :)
Konunuzu en baştan en sona kadar okudum.Çok mantıklı yazdıklarınız.Ama şu sıkıntı var.Bunu yapacaksanız yeni adsense ve yeni kanallarınız ile yapacaksınız.Yoksa burda teliften vb bi kanal gider tüm kanalları etkiler yazık olur ;)

Hemde çok sıkı hayranıyım :D

Riske girmek istemeyenler dediğiniz gibide yapabilir.Ama bende sıkıntı olmadı daha.

Hemde çok sıkı hayranıyım :D

Riske girmek istemeyenler dediğiniz gibide yapabilir.Ama bende sıkıntı olmadı daha.

İnşallah da sıkıntı olmaz hocam.

Çok iyi hatırlıyorum bir lizbon maçı sonradan oyuna girdi.
O zamanlar çok cılızdı ve sadece köşeye inip haraket yapabiliyordu.
Ya taca çıkıyordu top ya kornere,bazen de geçiyordu şansa felan.
O zaman kuzenime bu adam biraz fiziğini geliştirse iyi iş yapar demiştim.
Nitekim ManU'ya geçti orda da cılızdı ilk başlarda yine köşede takılıp kalıyordu,bi türlü diklemesine kaleye inemiyordu.
Ama ManU'da ki son zamanları ve real madrid kariyeri onu bi terminatöre dönüştürdü.
Kaleye dikleme mi istiyorsun,kafa mı istiyorsun,frikik mi istiyorsun hepsi var artık,teknik fizik ,yakışıklılık :)
Artık o dünyanın en iyi futbolcusu.
Şimdi yeni bir oyuncu keşfetmeye çalışıyorum amatör liglerden.Eğer yeteneklerine güvendiğim biri çıkarsa adına bir kanal açmayı ve videolarını paylaşmayı düşünüyorum.Bakalım daha o ışığı göremedim kimsede.

İnşallah da sıkıntı olmaz hocam.

Çok iyi hatırlıyorum bir lizbon maçı sonradan oyuna girdi.
O zamanlar çok cılızdı ve sadece köşeye inip haraket yapabiliyordu.
Ya taca çıkıyordu top ya kornere,bazen de geçiyordu şansa felan.
O zaman kuzenime bu adam biraz fiziğini geliştirse iyi iş yapar demiştim.
Nitekim ManU'ya geçti orda da cılızdı ilk başlarda yine köşede takılıp kalıyordu,bi türlü diklemesine kaleye inemiyordu.
Ama ManU'da ki son zamanları ve real madrid kariyeri onu bi terminatöre dönüştürdü.
Kaleye dikleme mi istiyorsun,kafa mı istiyorsun,frikik mi istiyorsun hepsi var artık,teknik fizik ,yakışıklılık :)
Artık o dünyanın en iyi futbolcusu.
Şimdi yeni bir oyuncu keşfetmeye çalışıyorum amatör liglerden.Eğer yeteneklerine güvendiğim biri çıkarsa adına bir kanal açmayı ve videolarını paylaşmayı düşünüyorum.Bakalım daha o ışığı göremedim kimsede.

Adam harbi şuan terminatör :)

Bak bale'ı keşfedebilseydik şimdiye zengindik :D

Adam harbi şuan terminatör :)

Bak bale'ı keşfedebilseydik şimdiye zengindik :D

Bale'i çok geç tanıdım ya totenham-inter maçı idda oynamışım izliyorum.Maiconu pazara gönderdi bi kaç kere hatta bir deparında oyun sahasının dışından geliyor.Çok fena ama onun yeri bana sorarsan PREMIER LIG.

Cristiano hayranıysan şu videoyu bilirsin.Adamın sempatikliğe bak ya :)
CONSETRAO ?

Bale'i çok geç tanıdım ya totenham-inter maçı idda oynamışım izliyorum.Maiconu pazara gönderdi bi kaç kere hatta bir deparında oyun sahasının dışından geliyor.Çok fena ama onun yeri bana sorarsan PREMIER LIG.

Cristiano hayranıysan şu videoyu bilirsin.Adamın sempatikliğe bak ya :)
CONSETRAO ?

Biliyorum tabi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri