///Editt
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Komedi amaçlı açtığım konuyu hemen siyasete nasıl çekiyorsunuz anlamadım bazılarının işi sadece ortalığı karıştırmak komik birşey gördüm samimi dayıyı paylaşmak istedim sadece![]()
Komedi amaçlı açtığım konuyu hemen siyasete nasıl çekiyorsunuz anlamadım bazılarının işi sadece ortalığı karıştırmak komik birşey gördüm samimi dayıyı paylaşmak istedim sadece![]()
Video siyasetle alakalı olduğu için olabilir mi yoksa bizde Bahçeli ve Kılıçdaroğlunun gaflarını koyalım komik diye olur mu![]()
babul tamam komik olduğu için atmışsında bir akp seçmenin orada yalarım dediği için özelikle ODATV haber yapıyor değil mi? eğer komikse neden akp yandaş medyası bu haberi yayınlamıyor? demek ki burada komiklik yok rencide etme çabası var ben şahsen bu videodan rahatsız oldum siyasi görüşümün hiç bir önemi yok rahatsız edici
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.