İkinci ‘Hülooğğğğ’ vakası

• Kullanıcı mikail9595
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birazda burada tekmeler havada uçuşmaya başlar önlerden yerimizi alalım

o yörenin insanıda sevgisini öyle belirtiyormuş demekki
bizdede gadasını aldımın deriz gayet normal o yörenin insanına göre amcada gayet samimi

7 saniyeni kesip vine yapıp geyik döndürmeye başlarlar artık.
Eğlence lazım tabi.

forumda siyaset yapmayın lütfen şurda Paranızı kazanın siyaset yapmak isteyen varsa Bir sürü forum ve sosyal medya yeri var işsiz degiliz çok şükür herkes Ekmegine kazancına baksın

bu siyasetmi şimdi herkez siyasete çekmiş dayı komikmiş videosunu atmış bunun nesi siyaset :)

dayı yalamayı seviyor bunu siyasete neden bağlıyonuz :D

Komedi amaçlı açtığım konuyu hemen siyasete nasıl çekiyorsunuz anlamadım bazılarının işi sadece ortalığı karıştırmak komik birşey gördüm samimi dayıyı paylaşmak istedim sadece :rolleyes:

Komedi amaçlı açtığım konuyu hemen siyasete nasıl çekiyorsunuz anlamadım bazılarının işi sadece ortalığı karıştırmak komik birşey gördüm samimi dayıyı paylaşmak istedim sadece :rolleyes:

Video siyasetle alakalı olduğu için olabilir mi yoksa bizde Bahçeli ve Kılıçdaroğlunun gaflarını koyalım komik diye olur mu :mad:

Konuda siyaset yok diyenler Adamın üstünde akp"ye ait bir kıyafet yada bayrak görmedim. Mitinge gelen akp"li denmiş akp"nin mitingi değliki cumhurbaşkanımız açılışa gelmiş

babul tamam komik olduğu için atmışsında bir akp seçmenin orada yalarım dediği için özelikle ODATV haber yapıyor değil mi? eğer komikse neden akp yandaş medyası bu haberi yayınlamıyor? demek ki burada komiklik yok rencide etme çabası var ben şahsen bu videodan rahatsız oldum siyasi görüşümün hiç bir önemi yok rahatsız edici

ak partlili olupta bu konuyu açmışsan helal olsun .. babuş siyasi görüşünü söyler misin? yada özelden yazar misin

Son düzenleme:
Video siyasetle alakalı olduğu için olabilir mi yoksa bizde Bahçeli ve Kılıçdaroğlunun gaflarını koyalım komik diye olur mu :mad:

Ben siyasi amaçlı açmadım ki isteyen istediğini koysun ne bu tavır anlamadımki.

---------- Spam Engelliyici 20:11 ---------- Önceki Mesaj 20:10 ----------

babul tamam komik olduğu için atmışsında bir akp seçmenin orada yalarım dediği için özelikle ODATV haber yapıyor değil mi? eğer komikse neden akp yandaş medyası bu haberi yayınlamıyor? demek ki burada komiklik yok rencide etme çabası var ben şahsen bu videodan rahatsız oldum siyasi görüşümün hiç bir önemi yok rahatsız edici

O konudada haklısın bazı taraf partiler hemen olayı başka yöne çekme çabasında seni anlıyorum hocam.

sorun amca-dayı-emminin komik bişey söylemesi değil bunun swf vine olarak yalarımdan sonra kesilip dolanması olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri