Hocam siz benim düşlediğim hayali her ay gerçekleştirebilecek seviyedesiniz.![]()
Bunlar bir takım söylentiler hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam siz benim düşlediğim hayali her ay gerçekleştirebilecek seviyedesiniz.![]()
Bunlar bir takım söylentiler hocam![]()
ödeme zamanı paraları aracın bagajına doldurduğunuz söyleniyor hocam ayrıca bazen sığmayıp torpido gözü de doluyormuş
bu konu hakkında ne söyleyeceksiniz.![]()
ödeme zamanı paraları aracın bagajına doldurduğunuz söyleniyor hocam ayrıca bazen sığmayıp torpido gözü de doluyormuş
bu konu hakkında ne söyleyeceksiniz.![]()
Bazen çok abartıyolar. Hani şu ufak çuvallar oluyor ya onlarla işte yoksa araba filan hikaye![]()
önce annemi ev sahibi yapmak. ardından kirada da yaşarız sıkıntı yok.
Yaptıklarım:
1) 92 model şahin aldıydım halen kullanıyorum çok şükür.
2) Dil kursuna yazıldım sonunda,
3) Yeni bir pc topladım yakında alacağım
Yapmak istediklerim:
1) Go pro almam lazım1500-2000 TL Seviyorum bu cihazı
2) Canon 5D mark ii yada iii almalıyım. 2. el mark ii 2500 TL, Mark iii 4-5000 TL + lensler 3-4000 TL
3) Devlet hurda araçları alırsa 92 model şahinimi verip aldığım para ile üstüne koyup biraz daha iyi bir araba almak.
4) Bir ev almak istiyorum, babamız sağolsun evimiz var ama insan kendi de almak istiyor işte.
5) Kendi işimi kurmak istiyorum, video üretim merkezi gibi mesela![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.