İleride youtube kazançları ile ilgili hayaliniz nedir?

ödeme zamanı paraları aracın bagajına doldurduğunuz söyleniyor hocam ayrıca bazen sığmayıp torpido gözü de doluyormuş
bu konu hakkında ne söyleyeceksiniz. :D:D

ne bagajı adam transporter kullanıyor ben bile doblo ile gidiyorum düşün artık :D 1.4 hiç çekmiyor yalnız bayırlarda araç yüklüyken canımı sıkıyor

ödeme zamanı paraları aracın bagajına doldurduğunuz söyleniyor hocam ayrıca bazen sığmayıp torpido gözü de doluyormuş
bu konu hakkında ne söyleyeceksiniz. :D:D

Bazen çok abartıyolar. Hani şu ufak çuvallar oluyor ya onlarla işte yoksa araba filan hikaye :D

bankaya yatırıp, gelen faizle erken emekli olmak :D

Hayalim sadece yt den ayda net min. 7000 lira gelir elde etmek. İşten kazandığım paraya yt sayesinde dokunmuyorum. Güzel birikim yapıyorum çok şükür. Toplamda ayda 5 haneli kazançlara ulaşınca (hedef 2015 ocak) girişimcilik hayallerimi gerçekleştirmek için fizibilite çalışmalara başlayacağım. İnşAllah her hangi bir operasyon falan gelmeden böyle devam hedef. Hedefleri tuttururum. Herkese hedefleri gerçekleştirmek nasip etsin.

Benim hayalim 5 haneliye çıkarmak aslında hayal demiyelim bir çaba diyelim 5 haneliye çıkarırsam bu youtube işini bırakmayı düşünüyorum :D az kaldı yaklaştım

Güzel bir motosiklet alıp ev stüdyomu genişletmek için başladım daha ilk ayım bi kaç aya hepsini yapacağım inşallah.

Adsense e güvenemiyorum, kpss de başarılı olursam adsense i ek gelir niyetine çalışıcam gelen paraylada eşimle dünyayı gezmek istiyorum :)

Yaptıklarım:
1) 92 model şahin aldıydım halen kullanıyorum çok şükür.
2) Dil kursuna yazıldım sonunda,
3) Yeni bir pc topladım yakında alacağım

Yapmak istediklerim:
1) Go pro almam lazım :) 1500-2000 TL Seviyorum bu cihazı
2) Canon 5D mark ii yada iii almalıyım. 2. el mark ii 2500 TL, Mark iii 4-5000 TL + lensler 3-4000 TL
3) Devlet hurda araçları alırsa 92 model şahinimi verip aldığım para ile üstüne koyup biraz daha iyi bir araba almak.
4) Bir ev almak istiyorum, babamız sağolsun evimiz var ama insan kendi de almak istiyor işte.
5) Kendi işimi kurmak istiyorum, video üretim merkezi gibi mesela :)

Yaptıklarım:
1) 92 model şahin aldıydım halen kullanıyorum çok şükür.
2) Dil kursuna yazıldım sonunda,
3) Yeni bir pc topladım yakında alacağım

Yapmak istediklerim:
1) Go pro almam lazım :) 1500-2000 TL Seviyorum bu cihazı
2) Canon 5D mark ii yada iii almalıyım. 2. el mark ii 2500 TL, Mark iii 4-5000 TL + lensler 3-4000 TL
3) Devlet hurda araçları alırsa 92 model şahinimi verip aldığım para ile üstüne koyup biraz daha iyi bir araba almak.
4) Bir ev almak istiyorum, babamız sağolsun evimiz var ama insan kendi de almak istiyor işte.
5) Kendi işimi kurmak istiyorum, video üretim merkezi gibi mesela :)

hocam hayalleriniz bir film şeridi gibi gözünüzün önünden mi geçti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri