İleride youtube kazançları ile ilgili hayaliniz nedir?

adamlar ev almak demişya ben ayda 100tl kazansam şükür etcem daha max günlük 1 tl ulaştım ama oda 7 ayda biriken para 100 tl dahi olmamış yani kazancım 0 1 seneye 200 tl olursa çekip 200tl kazancım olacak diye düşünüyorum :)

adamlar ev almak demişya ben ayda 100tl kazansam şükür etcem daha max günlük 1 tl ulaştım ama oda 7 ayda biriken para 100 tl dahi olmamış yani kazancım 0 1 seneye 200 tl olursa çekip 200tl kazancım olacak diye düşünüyorum :)

1 yıl sonra "bmw 5.20 aldım" diye konu açarsın, çalışmak çalışmak çalışmak...

1 yıl sonra "bmw 5.20 aldım" diye konu açarsın, çalışmak çalışmak çalışmak...
1 yıl süre ilgilenmeyebilirimki ben kariyer ile ilgili planlarım var onları yaparken ek gelir olsun diyorum hoş günde 10 saat boş vaktim var bu vakit iyi bilen birinde olsa aylık min 1k kazanır ama ben aylık max 30 tl :) bunada şükür

Önümüzdeki 2 sene boyunca kira ve ev masraflarım çıksın, harçlığım cebime çıksın yeter.

Hayalim bile mütevazi lan :( Ya da hayal fakiriyim.

İçimde yaşadığım çatışmayı .... :)

önümüzdeki ay asus rog tytan alıyorum bu hayalimdi. herkes gibi ev ya da kalıcı bir iş kurabilmek için para topluyorum şu an aylık 5 haneliye ulaştık. herkes ulaşır inş. :D sonra para parayı çeker :D

Üniversiteye kadar 1-2 sene içinde kenara 6-7 bin yl koymak istiyorum. Suanki planlarıma gore imkânsız değil ama yavaş yavaş ilerliyoruz.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam hayalleriniz bir film şeridi gibi gözünüzün önünden mi geçti

Aynen hocam. İlk başladığım yıllar 2005 di intertet kafede html yada free siteler yapardık. Sonra bir gün adsense ile tanıştıydım. Sonra 2010da black hat seo vb pc ye yatkınlığım yüksek derecede olduğu için herşeyi görmemle öğrenmem bir oluyordu. O ara oto blog sistemi kurmuştum şahini o sayede aldım :). (Teşekkürler SiyahŞapkalı)

Yaş geldi geçiyor bir dikiş tutturamadık iş konusunda. Kurumsal firmalar 27 üstünü almıyor yaş oldu 29. Yeni yeni dil kursuna başladım işi en azından profesyonelliğe dönüştürmek için. Şimdi birde AdWords eğitimi alacağım bir arkadaşımdan. Belki onunda belgesini alabilirsem alırım.

Html, php, asp yada başka bir bilgisayar dili hakkında bilgim yok. Hatta bir iş görüşmesinde işyeri sahibi sormuştu. Hangi dilleri biliyorsun diye :). Cevap az ingilizce olmuştu. Şaka gibiydi adam hangi bilgisayar dillerini soruyormuş. Yaptığım en güzel şey işsiz olduğum dönemde para kazanmak zorunda olmamın verdiği baskı ile gerçekten para kazanabilmem. Yoksa bana kalsa farklı kültürleri görmek ve gezmek isterim. Çok param, malım,mülküm olmasada olur. Olur aslında ama hayat yaşadığımız şehir bizi para kazanmaya zorluyor :). Çok rahat bir adamım sanırım.

Bu işten kazandığın paranın %50 sini yatırım yapmalı ki devamlılığı olsun. Ben kendime yatırım yapıyorum, dil öğrenme gibi.

İnsan sevdiği işi yapmalı ve ben bu işi seviyorum. Sosyal yaşam standartlarını veren bir işe sahip olsaydım (ki bu memurluk oluyor sanırım) o zaman da mutlu olabilirdim sanırım.

Neyse çok konuştum hocam. Fakat şu var genelde buradan kazanılan para ertesi gün fatura ve kart borçlarına gidiyor, kalan para ile yemek yiyoruz vb belki bir çoğumuzun ki böyledir :D

Allah Nasip Ederse Bu Yıl Üniversite Yolcusuyuz..
Gönül İster Ki Kazandığım Para Hem Üniversitede Bana Yetsin Hem De Aileme Yardımcı Olayım.. Aslında Bu Olabilir De Bilemiyorum :D

önümüzdeki ay asus rog tytan alıyorum bu hayalimdi. herkes gibi ev ya da kalıcı bir iş kurabilmek için para topluyorum şu an aylık 5 haneliye ulaştık. herkes ulaşır inş. :D sonra para parayı çeker :D

Ustad o pc vatanda 11 bin küsür gözüküyor. Bundan 6-7 ay önce 6000 miş sanırım. Kendin toplasan daha ucuza gelir gibi geliyor bana :). Yani 5-6 bin liraya aynısı toplanır gibi.

Şuanlık ilk ev ve araba için koşturuyoruz. Hayırlısı bakalım inşallah olacak bu gidişle yakında. :)

Ustad o pc vatanda 11 bin küsür gözüküyor. Bundan 6-7 ay önce 6000 miş sanırım. Kendin toplasan daha ucuza gelir gibi geliyor bana :). Yani 5-6 bin liraya aynısı toplanır gibi.

Asus Rog Tytan G30AB-TR005S Masaüstü PC - Gold.com.tr

burda da 4500 diyor :) toplamayla olmaz nedeni ise örnek vereyim işlemciler yapılırken fırınlanıyor orada işlemci gücü artıyor. ve aralarından en iyilerini asus ayırmış bu makinalara koymuş.sonra en iyi şekilde o.c yapılıyor.

Asus Rog Tytan G30AB-TR005S Masaüstü PC - Gold.com.tr

burda da 4500 diyor :) toplamayla olmaz nedeni ise örnek vereyim işlemciler yapılırken fırınlanıyor orada işlemci gücü artıyor. ve aralarından en iyilerini asus ayırmış bu makinalara koymuş.sonra en iyi şekilde o.c yapılıyor.

Ben farklı modeline bakmışım :). Sadece ekran kartı biraz düşük kalmış gibi geldi bu sisteme. Bunun dışında güle güle kullanın şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Yakın vadede yeni pc hedefim var bunun sebebi derleme videolarda hızımı arttırmak ama bir yandanda hızlı internet lazım tabi bunun içinde fiber alt yapısı lazım o yok.

Bende hayalime kavuştum çok şükür :)

7abysyba.jpg

Son düzenleme:
alıcam celsetrondan bi teleskop geceleri uyku yok bir yandan video upload ederken bir yandanda gökyüzünü fotoğraflayacam, birde istanbulda en işlek yerlerin birinde çatı katı atın alacağım.... Tabi önce para kazanmam lazım daha 5 tl yaptım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri